Yle Watch: Masentavan pellemaailman uutisia

Partisaani julkaisee Yle Watchin kirjoituksen.

Kolumnit

Aikamme sairaalloisesta yliherkkyydestä kertovat ulostulot ovat viime aikoina täyttäneet maamme uutistarjontaa. Nämä poliittista korrektiutta, valkoista syyllisyyttä ja woke-tietoisuutta lietsovat uutiset kertovat osaltaan millaiseen pellemaailmaan olemme soljahtaneet sitä itsekään huomaamatta.

Median omassa kuplassa vinkulelujen närkästymiset on otettu kuolemanvakavina kysymyksinä, mutta vähänkään objektiivisesti tarkasteltuna tuo kaikki loiskiehunta näyttää epäolennaiselta korviketoiminnalta, jota ei voi ottaa missään suhteessa vakavasti. Sosiaalisen median pienet mutta aktiiviset painostusryhmät ovat kuitenkin saaneet nostettua näennäisongelmia pintaan, koska nykyinen valtamedian toimittajakunta on usein näiden ”aktivistien” kavereita ja ajatusmaailmaltaan samoilla linjoilla. Ikävä kyllä suuri yleisö ei osoita juuri mitään vastareaktiota tälle läntistä kulttuuria itseruoskivalle poliittiselle korrektiudelle, jonka vuoksi pienten äärivasemmistolaisten opiskelijaklikkien houreista on tullut kultuurissamme valtavirtaa.

Yle Watch esittelee seuraavaksi muutamia tuoreita ”uutisia”, jotka ovat oireita taudista, joka on kalvamassa koko läntisen sivilisaation itsekunnioituksen kuiviin. Tuorein tapaus on Iltalehden kertoma mukakohu Afrikan tähti ‑pelillä larpanneista opiskelijoista. Uutisessa Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti ‑vitsailua: ”Olen sanaton” kerrotaan Saksasta tulleen mustan vaihto-opiskelijan pitäneen Afrikan tähteä ”rasistisena”, jonka seurauksena säikähtäneet maantiedon opiskelijat tuomitsivat pelin kokonaan. Sillä ei ollut merkitystä opiskelijoille, että mustan naisen Instagramissa esittämät väitteet olivat perusteettomia.

Samaisessa uutisessa eräs Helsingin yliopiston professori kommentoi, ”ettei peli kerro kolonialismista, timantteja ei oteta mukaan eivätkä pelin häviäjät päädy orjiksi”, mutta näillä huomioilla ei ollut merkitystä kun vastassa oli mustan naisen sana. Intersektionaalisen feminismin naisittamissa opiskelijärjestöissä mustan naisen syyttäminen valehtelusta on jo ajatuksenakin mahdoton, koska se olisi jollakin tapaa osoitus rasismista. Tapaus osoittaa, etteivät yliopistot ole enää vapaan ajattelun turvasatamia, vaan uusmarxilaisia koulutuskeskuksia ja pelleopistoja, joissa on vallalla Kiinan kulttuurivallankumouksen metodit.

Läpikotaisin punamädätetty yliopisto marssii tunnetusti länsimaisen hulluuden kärkijoukossa, josta hyvänä esimerkkinä on Ylen uutinen Osa opiskelijoista halusi yliopiston vessoista sukupuolineutraaleja, mutta toiset vastustivat: nyt vessoja on neljänlaisia, ja tutkijasta määrä on hyvä. Tähän ei ole mitään kommentoivaa, sillä jo itse otsikko tiivistää kaiken mitä yliopistoissa on nykyään meneillään. Sen verran tähän voi lisätä, että kun lännessä operoidaan suurella intensiteetillä itse luotujen epäolennaisten ongelmien parissa, todelliset viholliset niin sisällä kuin ulkona voivat tehdä rauhassa tuhotöitään.

Toinen Ylen juttu raportoi perinteisen tiernapoika-tradition muutoksesta, jota on ajanut ajan hermolla oleva Tiernasäätiö. Uutisessa Tiernapoikien kasvojen mustaaminen kiellettiin, jotta perinne voi jatkua – osa kritisoi muutosta, asiantuntijasta esitykseen olisi pitänyt puuttua aiemmin mustien aisankannattajaksi ryhtynyt säätiö vaatii, ”ettei Murjaanien kuninkaan kasvoja saa maalata enää mustaksi, sillä se on liitetty rasistiseen blackface-toimintaan”. Blackface tarkoittaa sitä, kun valkoinen maalaa kasvonsa tummaksi ja esittää mustaa. Kuvaavaa on, että Tiernasäätiön päätöksen taustalla on mateleva mielistely ulkomaalaisten närkästyjien edessä:

– Esimerkiksi Oulussa asuvat britit ja hollantilaiset ovat ihmetelleet, miten kasvojen maalaaminen mustaksi voi olla täällä ok, vaikka Suomi muuten on edistyksellinen.

Itseään edistykselliseksi kutsuvaa väkeä ei kuitenkaan häiritse yhtään se, että mustat voivat elokuvissa näytellä historiallisia valkoisia hahmoja. Eurooppalaisen kulttuurin ja identiteetin vääristelyä ei nähdäkään näissä piireissä tuomittavana, vaan päinvastoin kannattettavana projektina, koska sillä voidaan progandisesti oikeuttaa nykyinen maahanmuttoivaasio ja monikulttuuri.

Rotu- ja kulttuurikysymyksen haltuunoton ohella liberaaleiksi naamoituneiden kulttuurimarxilaisten toinen rintamalinja löytyy niin ikään valkoisen populaation säilymiseen vaikuttavasta asiasta. Homoseksuaalisuuden ja häiriintyneen transsukupuolisuuden valtavirtaistaminen on ollut uusvasemmiston tavoite jo pitkään, mutta vasta kun suurkapitalistit ovat astuneet samaan kelkkaan, tuhoisaa propagandaa on voitu alkaa toteuttaa isolla volyymilla. Tästä epäpyhästä allianssista kertoo Ylen uutinen Uusi Superman on biseksuaali – ”Taas yksi valkoinen heterosankari olisi ollut hukattu tilaisuus”.

DC Universe kertoo saaneensa pääosin myönteistä palautetta.

– Ihmiset kertovat ensi kertaa nähneensä itsensä Supermanina, mikä on sellaista, mitä he eivät aiemmin pitäneet mahdollisena, Taylor kertoo.

– Toivon, ettei tällainen muutaman vuoden päästä enää nousisi otsikoihin. Toivon, ettei tämä trendaisi Twitterissä, Taylor pohtii. Jon Kent seuraa supersankarina aikaansa.

Uudessa albumissa hän on huolissaan ilmastonmuutoksesta ja pakolaisista.

Pellemaailmassa noloa hyvesignalointia on vaikea edes parodisoida, jonka vuoksi Pahkasikakin lopetti ilmestymisensä jo vuonna 2000. Se, että sodomiittinen Teräsmies on uudessa albumissaan ”huolissaan ilmastonmuutoksesta ja pakolaisista”, on jo niin kliseistä muotiaatteiden seuraamista, että vanhassa maailmassa se näyttäisi liberaalihyväkkäiden parodisoinnilta.

Tällä haavaa ei ole näköpiirissä mitään vakavasti otettavaa vastavoimaa, joka näyttäisi suurelle yleisöllä tämän ilveilyn oikeanlaisessa valossa. Sitä vastoin kulttuurin lapsellistumista suosivalla punaliberaalilla hegemonialla ei ole aikomustakaan itsekritiikkiin ainakaan näissä olosuhteissa. Vasta siten kun talousukupla puhkeaa ja vääjämätön taistelu elämisen perusedellytyksistä on arkipäivää, kulttuurin parasiitti-ilmiöt ja niitä edistäneet ihmiset poistuvat kartalta kuin itsestään.

Lähde: Yle Watch

Biseksuaalisuus DC Historia Kaksinaismoralismi Kolumnit Kotimaa Kulttuuri Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Pellemaailma Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rotu Talous Väestönvaihto Valeoppositio Viihde Yhteiskunta Yle Yle Watch Yleisradio

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pää määrää

  Vastaa

  Partisaanin pohdinnat nykyajasta paranevat kaiken aikaa. Kirjoitukset ovat asiallisia ja niistä vaikea löytää ns. vihapuhetta. Toivottavasti lehti jatkaa näillä linjoilla ja saa tukea toiminnalleen.

  Tässä yhteydessä pitää sanoa ilmastonmuutoksesta, se on tällä hetkellä pahinta kansalaisten sumutusta, mitä tiedän. Tunnen luonnonlakeja ja tiedän, miksi luonnonlakien sanomaa ei käytetä ilmastopropagandaa vastaan. Ilmastonmuutos ei perustu luonnonlakeihin vaan kuvitelmiin ja propagandaan, joten lakeja on vaikea soveltaa. Jos joku valehtelee, miten todistat ettei hän puhu totta – pitäisi olla hyvin perillä asiasta.
  Ilmaston lämpötilojen keskiarvo on 1970 luvun jälkeen kohonnut vähän sen jälkeen, kun 1930 luvun lämpöaallon jälkeen lämpötilojen keskiarvo oli alentunut. Mitään muuta ei ole tapahtunut, jäätiköt eivät ole kadonneet, myrskyt eivät ole koventuneet tai lisääntyneet, tulvat eivät ole pahentuneet, eikä metsäpalot lisääntyneet, sen voi jokainen itse todeta varmasti tutustumalla tilastoihin.
  La Palman saarella on ankara tulivuorenpurkaus, eiköhän senkin syyksi pian keksitä ilmastonmuutos.
  Kasvihuoneilmiön perusteille löytyy luonnonlaeista kumoava vastaus, mutta kumoamiseen tarvitaan syvää tietoa. Jo nimi kasvihuoneilmiö, kun kerran parempaa vertausta ei ole keksitty viittaa huijaukseen ilmastokatastrofista, joka aiheutuisi hiilidioksidipäästöistä.

  • Olli

   Vastaa

   La Palman tulivuoren purkaus johtuu rasismista ja on valkoisen lihaa syövän heteromiehen syytä.

 • rellinen

  Vastaa

  Ilmastonmuutospropagandan ja ilmastoa ”suojelevien toimien” todellinen tavoite on vahigoittaa länsimaiden taloutta ja teollisuutta, siirrättää teollisuutta länsimaista kolmansiin maihin, sekä kasvattaa ilmastoverotuksen muodossa marxilaisen roskasakin käytettävissä olevaa varallisuutta.
  Ko. varallisuus luonnollisestikin käytetään pääomien ja tuotannontekijöiden haltuunottamisen edistämiseen, korruptointiin, sekä muihin punamafian vahvistumista, länsimaiden märättämistä ja edelleen heikentämistä edistäviin operaatioihin.
  Länsi on edelleen sodassa neuvostotiedustelun rakentaman hirviön kanssa. Puolustus on lamautettu eikä vastavoimaa näy.

 • 3%

  Vastaa

  Kaiken tämän tarkoitus on alentaa valkoista miestä ja hänen saavutuksiaan.
  Ilmastonmuutos on huijaus ja rahanpesu-operaatio. Tästä on varoittanut mm. MI6.

 • Piru

  Vastaa

  Pellet kuvastaa demoneja. Pelle voi hauskuuttaa ja satuttaa. Se ei osaa suojella.

  Rakkaus tappaa, suojelee ja antaa anteeksi itse. Se ei huuda muita tekemään sitä puolestaan.

 • Late

  Vastaa

  Mustien täytyy saada näytellä valkoisia suurmiehiä/naisia jotta voivat jopa omia heidän teot ja ansiot. Mustia suurmiehiä/naisia kun ei ole olemassa ollut koskaan. Nelson mandela jota niin kovasti ylistetään on pelkkä varas, valkoisten viljeliöiden murhaaja joka ajoi yhden hyvinvointivaltion kehitysmaaksi. Obama ei taasen saanut aikaiseksi mitään, ei siis yhtään mitään. Sodat jatkui kuten mustien kurjuusskin jenkeissä. Mustat ei saa aikaiseksi kuin leivästä paskaa, kaaosta, nälkää ja kurjuutta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi