Nyrkkeilyhaaste Valavuoren jahtaajille

Mikäli he vielä tämän jälkeen kokevat, että on oikein, että miehet pääsevät naisten urheilusarjoihin, voin kunnioittaa heidän omistautumistaan omalle vakaumukselleen.

Kolumnit

päivitetty

Fallon Fox on naisten sarjassa kamppaileva mies. Hän ylpeilee murtaneensa vastustajansa kallon.

Sosiaalinen media on viime päivinä kuohunut Aleksi Valavuoren todettua, ettei ehkä ole kaikista fiksuin asia laittaa naiseksi itsensä määritteleviä miehiä urheilemaan naisten sarjoissa. Tästäkö se myrsky vesilasissa taas syntyi. Myrskyn innokkaimmat eskaloijat tuskin ovat koskaan edes seuranneet saatika harrastaneet mitään urheilua, mutta tänä päivänä asiat koetaan impulsiivisen tunteiden eikä järjen käytön kautta.

Katselin tätä kohua hetken aikaa ja siinä samalla kun puistattelin päätäni, tuli mieleeni haaste, jonka voisin jokaiselle Valavuoren kimppuun virtuaalisesti hyökänneelle naiselle esittää. Ja miksi ei myös näille feministi-”miehille”. Tarkastamatta väitän, että ketään normaalia urheilevaa miestä sieltä seasta ei löydy.

Säännöt ovat yksinkertaiset. Naisten nyrkkeilysarja, johon saa osallistua jokainen itsensä naiseksi identifioiva henkilö. Pelkkä suullinen ilmoitus riittää todisteeksi naisena olemisesta, sillä lääkärin todistukset ja passimerkinnät ovat tunnetusti turhaa byrokratiaa.

Sitten vain kehään ottelemaan. Yleisö voi samalla hurrata äänensä käheäksi, kun aatamin omenan omaava nainen tulittaa liikesarjoja suoraan Twitter-feministien kasvoihin murtaen luita.

Mikäli he vielä tämän jälkeen kokevat, että on oikein, että miehet pääsevät naisten urheilusarjoihin, voin kunnioittaa heidän omistautumistaan omalle vakaumukselleen. Tyhmänä, aivopestynä ja itselleen valehtelijana pidän varmasti, mutta uskollisena aatteelleen kyllä.

Epäilen tosin, että kovinkaan moni älypuhelimen turvin muiden päälle käyvä suostuisi moiseen turnaukseen.

Fallon Fox on naisten sarjassa kamppaileva mies. Hän ylpeilee murtaneensa vastustajansa kallon.
Feminismi Filosofia Hyvinvointi Kamppailu-urheilu Kolumnit Kotimaa Kulttuuri Lääketiede LGBT Nyrkkeily Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Teknologia Tiede & luonto Transut Valeoppositio Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Muista olla suvaitsevainen

  Vastaa

  En kyllä itse pysty enää tuntemaan mitään myötätuntoa länsimaalaisille, valkoisille naisille jotka joutuvat syrjään omissa naisten sarjoissaan transujen takia, koska ne samat valkoiset naiset ovat itse jatkuvasti heiluttelemassa sateenkaarilippuja ja antamassa loputonta tukeaan mitä sairaammille pervoille, eikä heiltä myöskään heru minkäänlaista tukea valkoisille nationalistimiehille jotka yrittävät saada lopun tälle älyttömyydelle.

  Valtaosa valkoisista naisurheilijoista mieluummin kärsii hiljaa ja antaa transujen hyppiä silmille vaikka maailman tappiin asti kuin että avaisi suunsa ja antaisi julkisesti tukensa valkoisille kansallismielisille miehille. Joten sellaisten naisia ei tarvitse puolustaa tippaakaan. Nauttikoot omasta hyvyydestään kaikessa rauhassa.

 • Money talks

  Vastaa

  Eikös tämä ole vapaaottelija eikä nyrkkeilijä? Tosin, kyllähän nekin nyrkkeilee. Ja vapaaotteluissa saa kohta tehdä vähemmän kuin esim. judossa. Enää ei saa potkaista polvella ”vastapalloon” kun toinen sukeltaa jalkoihin. Eikä sukelluksessa saa lyödä niskaan tai ottaa päästä kiinni ja osoittaa polvella että ”tämä oli väärä liike”. 

  No, maailma muuttuu… transujenkin osalta. Mutta ei kai kenekään ole pakko nousta kehään tuon transun kanssa. Jolloin promoottorit hylkäävät sen kun ei tule lipputuloja, kun vastustajia ei vaan ole.

 • Louhi

  Vastaa

  Jos on tahtoa, niin kyllä ne keinotkin löytyy: Fallon Fox on ihan klassinen naistenhakkaaja käsitteen kaikissa merkityksissä, mutta häntä kunnioitetaan… urheilijana. Samaan aikaan feministit ja transut raivoavat turvat vaahdossa cis-heteroiden väkivaltaisuudesta ja pahuudesta. Eipä sillä, ihan samaa osastoahan tämä on kuin lesboja ja lapsia saalistavat transut. Tällä kertaa on vain tavoitteena väkivallan eikä seksuaalisten perversioiden tuoma tyydytys.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kuulostaa kyllä aivan naisvihalta. Ehkä kyseinen henkilö ottelee naisia vastaan vain voidakseen hakata heidät laillisesti tai sitten hän toivoo itse voivansa olla nainen ja purkaa vihansa oikeisiin naisiin. Ensimmäinen vaihtoehto kuulostaa omaan korvaan järkevämmältä. Ihmeellisesti tuota naisvihaa esiintyy nykypäivänäkin paljon, jotkut eivät kyllä edes suostu uskomaan, että kyseinen ilmiö on oikeasti olemassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi