Muutoksentekijöiden kutsuhuuto: aika valmistautua!

"Suurin osa ihmisistä ei ole vielä lainkaan ymmärtänyt, kuinka vaikean ajan kynnyksen yli olemme jo astuneet."

Lukijan mielipide

Aiemmin täällä ja muualla tekemämme ennustukset asioiden tilasta ja niiden kulusta ovat osoittautuneet paikkansa pitäviksi: Euroopassa riehuu sota, hinnat ovat nousussa, monet raaka-aineet loppumassa, miljoonia pakolaisia vaeltaa rajojen yli, nälänhätä uhkaa alikehittyneitä maita ja lisäksi ydinsota ei ole enää ainoastaan kuvitelmaa. Suurin osa ihmisistä ei ole vielä lainkaan ymmärtänyt, kuinka vaikean ajan kynnyksen yli olemme jo astuneet. Mutta emme me sano näitä asioita siksi, että olisimme niitä toivoneet, vaan siksi, että nyt käsillä olevat asiat ovat välttämättömiä syistä, joita tavalliset ihmiset eivät ymmärrä eivätkä tunnista.

Huomaatte nyt, kuinka ajan syklinen kierto kiihtyy sitä nopeammaksi, mitä lähemmäksi pyörteen keskipistettä ajaudumme. Meille tämä tilanne on enemmän mahdollisuus kuin uhka. Volatiilissa tilanteessa pienetkin disruptiiviset teot ovat omiaan horjuttamaan vanhaa järjestystä, mitättömäksi luulluilla on mahdollisuus tulla suuriksi, ja alhaisten massojen nöyryyttämät saavat tilaisuutensa nousta niiden yläpuolelle. Monet tätä lukevista eivät tiedä ketä me tarkoitamme, mutta he, joille me kirjoitamme, kyllä tunnistavat itsensä. Kansallismielistenkin joukossa he ovat harvoja ja valittuja, mutta vielä tuntemattomia ja tunnistamattomia. Mutta eivät kauaa, sillä nyt on tullut heidän aikansa ansaita kunniamerkkinsä nimettömässä sodassa aikaa vastaan ja ottaa paikkansa historian lehdillä hetkenä, jolloin koko maailma vapisee pelosta.

Tämä viestimme on kutsuhuuto, mutta ei kutsu aseisiin – vielä. Kuten olemme aiemmin sanoneet, meidän kohteitamme eivät ole ketkään yksittäiset henkilöt tai organisaatiot, vaan ihmisten kognitiivinen tietoisuus. Olemassaolon kudos on sairastunut ja mätänee, mutta me emme ole lääkäreitä, jotka tulevat pelastamaan; me leikkaamme sairastuneen jäsenen irti. Me olemme vastamyrkky, joka polttaa saastaisen sielua, ja puhdistava tuli, joka ei armahda lahoa ja homeista. Meidän metodimme on myyttinen väkivalta. Vanhan uudistaja pelkää sitä, vanhan pelastaja ei sitä ymmärrä. Mutta vanhan tuhoaja elää ja hengittää sen synkkää hehkua ja hurmeenpunaista hohtoa.

Ymmärrättekö, vaikka puhumme teille vertauksin? Jos ymmärrätte, nouskaa ja liittykää meihin! Me emme ole järjestö, jonka voisi kieltää. Meillä ei ole johtajaa, jonka voisi vangita, sillä meidän Johtajamme elää ikuisesti. Meillä ei ole poliittista ohjelmaa, jonka sisällöstä kiistelisimme keskenämme ja väittelisimme vastustajiemme kanssa. Me olemme uusi kulttuuri, joka ilmentää militanttia henkeä kuvien, sanojen, harrastusten ja tekojen kautta. Me pukeudumme kokomustiin sotilasvaatteisiin ja käytämme päähineenä mustaa barettia: kuka tahansa voi tehdä niin, ja siten hän on yksi meistä. Julkisuudessa esiinnymme aina nimettöminä ja kasvottomina, ja siten kuka tahansa voi olla naamion takana: naapurisi, työkaverisi, sukulaisesi. Me emme väittele tai yritä voittaa mielipiteitä puolellemme; me emme perustele tekemisiämme emmekä selittele maailmankuvaamme tietämättömille.

Aloita toiminta nyt ja ota ystäväsikin mukaan kiihdyttämään! Perusta anonyymejä tilejä someen ja kuvaa itsesi harjoituksissa tai tositoimissa. Tai kuvaa itsesi vihollistemme oven takana siten, että hänen nimensä näkyy postiluukussa tai ‑laatikossa: siinä ei ole mitään laitonta. Mikäli viranomaiset kiinnostuvat toimistasi, voit luonnollisesti pidättäytyä kommentoimasta mitään. Ja mikäli teet jotakin laitonta, se on sinun henkilökohtainen päätöksesi, joka ei liity meihin muihin ”mustan kaartin sotilaisiin” millään tavalla. Jokainen vastaa omista teoistaan, mutta vastuu maailman kohtalosta on niiden käsissä, joilla on rohkeutta tarttua hetkeen. Se hetki on nyt.

Mitä sinulla on menetettävää, jotta et uskaltaisi olla yksi meistä? Yksi on hölmö ja sanoo: ”Vastustajamme voisivat mustata maineeni ja siten menettäisin työpaikkana ja sosiaaliset suhteeni, eikä minulla olisi enää rahaa.” Mutta ainoa, mitä hän menettäisi, olisi itseään alempien, kelvottomien ihmisten hyväksynnän sekä mahdollisuuden ruokkia järjestelmää ostamalla asioita, joita hän ei oikeasti edes tarvitse. Toinen on houkka ja sanoo: ”Voisin menettää vapauteni jos minut laitettaisiin vankilaan”. Mutta todellisia vankeja ovat ne, jotka vielä alistuvat elämään meitä vastaan toimivan järjestelmän ikeen alla: se, joka on sydämessään vapaa ali-ihmisten asettamista moraalisista kahleista, on vapaa vankeudessakin.

Sinä, joka olet epäillyt tarkoitustasi, katso, me annamme sinulle tarkoituksen. Sinä, joka olet halunnut olla merkityksellinen, me annamme merkitystä sylisi täydeltä. Sinä, joka olet epäröinyt elämäsi vaikeuksien edessä, me tuomme voimaa vaikeuksiisi, sillä nyt tiedät, että et ole yksin. Maailman alhaiset vihaavat meitä, mutta se viha on meidän kunniamme, sillä sen kautta me eroamme heistä ja nousemme kunniamme loisteeseen.

Vieraskynä-palstalla Partisaani tarjoaa äänen eri kansallismielisille järjestöille ja toimijoille. Ota yhteyttä ja tarjoa artikkeliasi meille: partisaani_toimitus@protonmail.com

Aktivismi Filosofia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Lukijan mielipide Politiikka Strategia Suora toiminta Yhteiskunta

Keskustelu

31 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Musta värinä on huono koska se on pelottava. Ei pitänyt välittää muista eikä leimata itseään. Muuten hyvä kirjoitus mutta värikoodi pilaa idean.

  • Louhi

   Vastaa

   Kyse oli nimenomaan tekstissä mainituista kuvista ja muusta visuaalisesta aineistosta, joiden on tarkoituskin olla pelottavia ja uhkaavia. Arkisessa elämässä muut värit ja muunlainen pukeutuminen on tietenkin sallittua.

  • TT

   Vastaa

   Musta on varattu NWO-mellakkakapoliiseille. Suomalainen voisi pukeutua kalevalaisittain harmaanpellavaiseen kankaaseen. Mutta tämä on vertauskuvallista. Kannattaa pukeutua taktisesti. Vanginasu pois.

  • Nimetön

   Vastaa

   musta on nimenomaan hyvä väri.…se erottaa meidän kaikesta sateenkaariporukasta

  • T . T

   Vastaa

   Tulkitsin sen vertauskuvalliseksi

  • Pelkäävien väri

   Vastaa

   Minä olen sitä mieltä että ihmiset jotka pelkäävät, pukeutuvat mustaan. Musta on suojaväri. 

   Kuinka moni ihminen mieluummin pukeutuu mustaan kuin käy lenkillä ja tekee lhaskuntoliikkeitä?

 • Pari tarkennusta

  Vastaa

  No nyt tuli niin hienoja sanoja ja maailmoja syleileviä lauseita ettei tavallinen suorittavan työn tekijä niitä ymmärrä:”Volatiilissa tilanteessa pienetkin disruptiiviset teot…”.

  Miten muuten voi pysyä tunnistamattomana jos pukeutuu mustiin sotilasvaatteisiin ja mustaan barettiin? Saattaa lapset pelästyä ja tökaverit ihmetellä kun Siitoinin näköinen mies pyyhkäsee sisään. Voi olla että lasten halit jää vähemmälle. 

  Ja miksi ”viha”? Eikö se pitäisi olla rakkaus isänmaataan kohtaan jolloin on isänmaallinen? Itse en oikein ymmärrä tätä kansallismielistä sanontaa. Ollaan siis samaa mieltä kansan kanssa, niinkö? Mutta kansahan voidaan siirtää vaikka Uralille.

  • Suomalainen mies

   Vastaa

   ”Volatiilissa tilanteessa pienetkin disruptiiviset teot”

   Sama pisti itselläkin silmään. Varsin surkuhupaisaa, kun ottaa huomioon, että kyseessä pitäisi olla isänmaallinen kirjoitus. Onko kielemme suomi vai englanti? Sen kysymyksen äärellä näyttävät yllättävän monet kansallismieliset vielä olevan.

   • Louhi

    Vastaa

    ”Onko kielemme suomi vai englanti? Sen kysymyksen äärellä näyttävät yllättävän monet kansallismieliset vielä olevan.” 

    Ikävä kyllä näin. Oli asia mikä tahansa, sen liepeille pakkautuu lauma, jolle kaikki on loputonta teini-iän identiteettipolitiikkaa. Käytettiinkö vääriä sanoja? Oliko asusteiden värivalinta paras mahdollinen? Millainen parta pitäisi olla kunnon isänmaallisella miehellä? Entä isänmaallisella naisella? Onko black metal oikeaa kansallismielistä musiikkia? Onko todellinen hetero, jos kuorii banaanin ennen sen syömistä? Kysymyksiä ja kysymyksiä, joilla vastapuoli ei taatusti rasita mieltään.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Miten musta vaatteessa pelottaa?? Jotenkin omassa ahdasmielisessä heteron ajatusmaailmassa musta on kuitenkin astetta uskottavampi väri, kuin esim.pinkki huppari. Ja pakko todeta, etten ole milloinkaan kokenut pikkumustaan pukeutunutta naista, mitenkään erityisen pelottavaksi

  • Louhi

   Vastaa

   Kuvittele mielessäsi kokomustiin pukeutunut ja naamioitunut henkilö, joka seisoo Antifan / Varisverkoston kannattajan oven takana puukko tai pistooli kädessä. Koita sen jälkeen kuvitella, kuinka kyseinen kannattaja ja hänen aatetoverinsa reagoivat kyseiseen kuvaan. Lienee tarpeetonta sanoa, että vaaleanpunaiset vaatteet eivät herättäisi heissä vastaavaa reaktiota.

   • Fifty-sixty

    Vastaa

    Joo, ehkä ne miettii että ”Kappas, kaverit tuli kylään”.

  • Vaatteet on mun aatteet

   Vastaa

   Pakko kommentoida tätä kommenttia. Olen itse heteromies, aikoinaan kun olin innostunut metallimusiikista niin pääasiassa pukeuduin mustaan. Se kun oli niin katu-uskottava väri, ja lisäksi kykeni osoittamaan vaatetuksellaan muulle maailmalle, että tässä menee kapinallinen joka uskaltaa kuunnella rajua musiikkia. 

   Nyt kun on ikää tullut, niin on huomannut että maailma ei ole ihan niin mustavalkoinen, mitä nuori mies voi erehtyä kuvittelemaan. Ja se metallikin on väsynyt jo vuosia sitten. 

   Myönnän kyllä, että musta sopii naisille. Tietysti jos naisella on tyylitajua, niin jopa pinkki hupparikin saattaa näyttää hyvälle. Mutta naisen pitääkin olla hyvännäköinen. Miehillä se on vähän toinen juttu. En tiedä millaisia ihmisiä lukijakunnassa on, mutta olen joskus katsellut itseäni peilistä, ja miettinyt että tämmöinen lähemmäs kaksimetrinen korsto voi olla joidenkin mielestä vähän pelottava vaikka millaisissa vaatteissa. Onneksi enää ei tarvitse välittää ryhmäpaineesta, kuten joskus nuorena, ja voi kulkea kaupungilla vaikka verkkareissa. Ei mummotkaan pelkää niin paljon.

   Vaatteet ja värit merkitsevät yllättävän paljon. Ei ole sattumaa, että esimerkiksi mellakkapoliisit pukeutuvat kokomustiin. Kuka ottaisi vakavasti pinkeissä haalareissa olevan virkavallan?

   • Tehdäänkehitysmaayhdessä

    Vastaa

    Ostin ensimmäiset mustat reisitaskuhousut, kun punk rantautui Suomeen. Punk oli ja meni. Mustilla reisitaskuhousuilla, mustilla paidoilla, mustilla saappailla ja kengillä on tähänpäivään asti tultu . Pipo ja hanskat tietenkin mustat .

   • GLGL

    Vastaa

    Hyvä kommentti nimimerkiltä ”Vaatteet on mun aatteet.”

    Iän mukana tulee viisautta. Omia valintoja nuoruuden angstissa ei pidä hävetä, varsinkaan metallitaustaa, koska he ponnistavat maaimaan järjestäen paremmin, kuin joidenkin muiden tyylien peesaajat.

    Eri mieltä ole naisen kauneuden tarpeellisuudesta. Parhaat naiset ovat yleensä sellaisia, joilla se ulkoinen kauneus ei ole se päällimmäinen asia tärkeysjärjestyksessä. Kauneudessahan on kyse tavallaan kusetuksesta. Viisas mies näkee sen taakse.

 • Salomon

  Vastaa

  Aikas hyvä kirjoitus, meni iho kanan lihalle. Kiitos

 • Kauko Nieminen

  Vastaa

  Andromedaan johtava eetteripyöre on selvästikin avautumassa ja syntyvä dipoli aiheuttaa monenlaisia disruptiivisiä luonnonilmiöitä ennenkuin muutos pääsee kunnolla vauhtiin.

 • Spiritual

  Vastaa

  Ymmärrys identifikkatiosta opastaa melko pitkälle synnyimme ilman kansallisuutta uskontoa rodun määritelmää kaikki täällä opettelevat ymmärtämään tämän tärkeimpänä missiona, ikuinen elämä elämän koulussa.
  Elämä saapui animoimaan kehoamme tässä ajassa ja lähteen sovittuna ajankohtana.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Muutos järjestelmiin tulee yleensä ulkoa. Sisältäpäin vaikeaa saada muutosta.. Esim. Putin saattaa nyt kaataa eurokommunismin…

  • Vapaussota

   Vastaa

   Ja se olisi oikein kannatettava ajatus. Meinaan, saada EU- ja jenkit sotajalalle keskenään. Ravistella järjestelmää niin paljon että joltakulta jää saamatta paljon rahaa tai mammonaa, joka johtaisi eittämättä keskinäisiin riitoihin.

   Näiden globalistien suhteisiin on paha lyödä kiilaa, mutta että kyllä se onnistuu jos oikein yhdessä yritämme.

   Harva ymmärtää että Putin taistelee nyt koko vapaan maailman puolesta. Yhden johtajan maailmanhallistusta vastaan. Jerusalemin liepeillä odottaa jo Salomonin temppeli jossa maailman kuningas tullaan kruunaamaan. Ehkä Putinilta riittäisi pari ohjusta sinnekkin.

 • Ilmari

  Vastaa

  Aprillia

 • ValhallaX

  Vastaa

  Paikalla.

  Hifistely sikseen. Tärkeintä on verkostoitua kaikilla rintamilla. Jokaisella on jokin erikoisosaaminen tai yksinkertaisesti elämän aikana hankittu kokemus omista asioista.

  Me kaikki tiedämme, että varusteiden pitää olla kunnossa, on sitten kyse metsästyksestä tai kalastuksesta . Eli varusteet kuntoon ja jos jotakin puuttuu niin hankintaan. Varsinkin metsästys voisi olla tulevaisuuden harrastus Nro 1.

  Sitten tietenkin fyysinen ja henkinen kunto.

  Sanon oman mielipiteeni ns. ”toimista”. Ensinnäkin, missään toimessa ei ole mieltä, jos siitä jää kiinni siinä mielessä, että siitä koituu rangaistus, paitsi jos rangaistus on mitätön eli esim. sakkorangaistus. Jos haluaa tehdä jotakin oleellista ja siinä on kiinnijäämisen muodossa tulossa oleellinen rangaistus, pitää suunnitella asiat niin, että ei jää kiinni. Yksinkertaista.

  Ja siinä on sitten vielä se vaikutus, että mahdollinen pelote on nolla, jos jää kiinni ja 100 %, jos kulkee vapaana. Viittaan tietenkin, totta kai, vain legitiimeihin asioihin, eikö niin.

  On paljon mukavampi toimia hyvin suunnitellusti ja reippaasti niin, että vihollinen elää epävarmuudessa. Ei kannata tehdä toimia, joista koituu vain eräänlainen vahingonilo. Ei, on paljon parempi, että tietää vaikuttaneensa asioihin niin, että vahinko jää vastapuolelle ja itselle hyvä ja reipas mieli. Se on mukavampaa ja siitä on enemmän hyötyä meille kaikille.

  Ja voin vakuuttaa, että kansamme syvät rivit eivät ole monoliittisesti sionistin takana, vaikka tottakai sionistimedian mukaan kaikki syleilevät kyynel silmissä sionistin rautasaapasta, jossa veri ei koskaan hyydy, sillä sionisti kahlaa aina uhriensa veressä, on sota tai rauha.

  Yksi semiittien aavikkotaruista eli kristinusko kertoo Ilmestyskirjan Maailmanlopun Ratsastajista eli Rutto, Sota, Nälkä ja Kuolema. Tämän voi päivittää näin: Sionismi, Sota, Nälkä ja Kuolema. Ja nämä Ratsut ovat totta totisesti saapuneet keskuuteemme. Ne ovat jo täällä, tosin pukeutuneina ah niin kauniisiin pukuihin, kuten EU, sionistien perskärpäset (stubbit ym. ) afrikkkalaiset/arabit , Velka , Gay Pride-paraatit jne. Maailmanlopun Ratsumiehet saavat loputonta tukea Sorokselta ja muilta arkkisionisteilta, joiden elämässä ei ole kuin ahneus ja loputon, sammumaton viha kaikkea kaunista kohtaan.

  Näitä Maailmanlopun Ratsumiehiä vastaan taistellessa kannattaa unohtaa herrasmiehen elkeet, sillä nämä Ratsut tulevat Sionistien Helvetistä ja niihin pitää suhtautua sen mukaisesti.

 • kapinakenraali

  Vastaa

  ennemmin kuolema seisten kun elämä polvillaan. me emme alistu me emme antaudu. me olemme valmiita kuolemaan aatteemme puolesta. me emme ole orjia. nyt on alkamassa taistelu suomen tulevaisuudesta ja se tulee vaatimaan niin verta hikeä kun kyyneleitäkin. me olemme jo täällä ja meitä on monta eripuolilla suomea. meitä ei voi hävittää. jos joku meistä kuolee tulee viisi uutta tilalle.….….….ME OLEMME KANSA

  • Jussiboy

   Vastaa

   Te ette ole kansa. Te vain kuvittelette olevanne kansa. Missä se näkyy muuten kuin tämän verkkojulkaisun palstoilla? Ei missään. Ja miten voisi näkyäkään, te ette ikinä saa vaaleissa sellaista mandaattia. Suomalaiset näkevät teidän lävitse, eivätkä halua sellaista yhteiskuntaa, jollaista kaavailette siellä veren veijareiden nuotiopiirissä.

   • Louhi

    Vastaa

    Vaalit on hauska sisäpeli, jossa lauma aivopestyjä lampaita saa käyttää oikeuttaan kirjoittaa numeroita pienille paperilapuille ja laittaa ne sen jälkeen isoihin laatikoihin. Mikään mandaatti ei niillä siirry, sillä sitä ei koskaan luovuteta vaaleilla valittaville sorminukeille. Jos kuitenkin haluaa uskoa siihen, että nukketeatteri kertoo koko totuuden Suomen kansasta, niin se on toki täysin sallittua, lampaille jopa suotavaa.

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Mitä tahansa teetkin systeemiä vastustaessasi, älä koskaan kerro siitä kenellekään tai kirjoita siitä mihinkään. Etsi itsellesi liittolaisia, älä uhkaile ketään ja toimi silloin kun aika on oikea. Olen valmis siihen mitä tuleman pitää, oletko sinä? Osta ruokaa, varusteita ja varaudu. Varaudu myös siihen että nälkäiset ja epätoivoiset kanssaihmiset saattavat ilmestyä ovellesi. Itselläni on varastossa myös heille jotain mitä he voivat syödä. Älä paljasta kenellekään että olet valmistautunut. Auta naapureitasi ja yhteisöä äläkä syrji tai väheksy ketään. Olemme yhdessä siinä mikä meitä pian odottaa. Ole rauhallinen ja tyyni.

  • Vielä koodisto tehtävänä

   Vastaa

   Juuri näin se menee. Jos sinulla on ruokaa ja tarvikkeista lähiyhteisöllesi, olette yhdessä vahvoja. Yksin ei kukaan pärjää vaikka olisi mitä varastoissa. Mutta yhdessä kaikilta löytyy jotain ja jos Masslowin tarvehierarkian kaksi ylintä osaa on täytetty, tulee yhteenkuuluvuuden aika. 

   Kuten Ukrainan natzifikaatiossakin olemme huomanneet, on kommunikaatio elintärkeässä osassa. Kuinka monella on edes LA-radiot? LA-käsikapuloilla ei oikein tee mitään koska kantama on satoja metrejä. Käsikapulan antennin pitäisi olla ainakin 1/4‑osa aallonpituudesta jotta se kuuluisi vähänkään kauemmas.

   Vielä kun joku keksisi ”Enigman” avoimille taajuuksille niin olisimmen turvassa. Sen pitäisi pohjata päivämäärään kellonaikaan ja taajuuteen. Siten että tunnus vaihtuu ja selkokielisten viestien sanat vaihtuvat sekä taajuus vaihtuvat tietyin kellonajoin. Ei välttämättä tunneittain, mutta esim 3h välein. Niin että kaikki tietäisivät ruuvata radiot oikealle taajudelle ja tietävät että Lohi muuttuu Haueksi, varmennesana esim. päivän Hesarin ensimmäisen artikkelin peräkkäiset sanat. Ja koodisto ”Toteuta viisi”. Näin voidaan olla varmoja että vaikka vastapuoli saisi kaikki viestit niin niistä ei olisi mitään hyötyä.

  • ValhallaX

   Vastaa

   Samaa mieltä sanasta sanaan.

   Valmistautuminen on arkista. Pitää huolehtia lämmöstä, vedestä, elintarvikkeista, jopa lääkkeistä ja vastaavista. Mutta ennen kaikkea omasta itsestä ja lähimmäisistä, omasta kansasta. Se on paljon sanottu, mutta meille se jää, sillä nämä rotat, jotka nyt maata hallitsevat, eivät tule huolehtimaan mistään, he ovat myyneet sielunsa Sionistille Helvetistä ja me tulemme huolehtimaan myös siitä, että he saavat palkkansa. Mutta ensin meidän on huolehdittava kaikesta muusta.

   Arki on sitä, että kun yhteiskunta vieressä tuhoutuu niin meidän on kyettävä kestämään sekin ja samalla kyettävä näyttämään, että me tarjoamme turvaa ja tulevaisuuden. Sionistimedia jatkaa loputonta propagandaansa, mutta propaganda kääntyy itseään vastaan, kun kansa ei näe muuta kuin tuhoa. Silloin käännytään niiden ihmisten puoleen, jotka voivat auttaa, joilla on visio paremmasta.

   Mutta, jumalauta, helppoa se ei ole. Ja kuten tämä kommentoimani kirjoittaja sanoo, ole rauhallinen ja tyyni ja meidän on oltava valmis auttamaan, kun se aika tulee, Omalla kohdallani vedän kyllä rajan maanpettureihin, mutta muuten olen valmis.

   Ja voin vakuuttaa, että voitte olla 100 % varmoja siitä, että Suomessa on kymmeniätuhansia ihmisiä, joille tämä kaikki on jo nyt selvää. He eivät ole ideologisesti kanssamme, mutta he ovat kanssamme tulevan mukana. Ja silloin mannerlaatat liikkuvat, sillä suurissa maissa olot muuttuvat todella, todella hankaliksi. Se tulee näkymään ja silloin ideologiatkin muuttuvat mannerlaatoiksi.

   Silti, oli miten oli, meidän suomalaisten on tämä Suomi pelastettava, nämä nykyiset sionistien perskärpäset hävitköön siihen sontaansa, jossa nämä perskärpäset lilluvat aamusta iltaan. Sinne historian hämärään, muiden perskärpästen joukkoon.

   Enkä pane pahakseni, jos erästä ihmisryhmää kohtaavat raamatulliset Maailmanlopun Ratsastajat. Se olisi vain ns. makeaa oikeutta, kun siihen tarttuu niin hukkukoon siihen. Ei ole meidän asiamme puuttua siihen, jos näin kävisi. Se jää nähtäväksi.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Ajatus on hyvä, mutta tekstin dramaattinen tyyli ei välttämättä vetoa jäyhiin suomalaisiin. 

  Onko tämä käännös ulkomaankielisestä tekstistä? 

  Kirjoitus oli oikeassa: vesi on alkanut väreillä ja edessä on suuria muutoksia. Ihmiskunnan loppulaukka, sanoisi Arto Paasilinna.

  Tuleviin koettelemuksiin täytyy varautua ja ne antavat kansallismielisille mahdollisuuden rakentaa uusi maailma mieleisekseen.

 • MET

  Vastaa

  Vastarintaa on yritetty tuloksetta. Olemme suuri vähemmistö, miten saamme yhtäkkiä muutosta

 • Hoss

  Vastaa

  Miksi saman aatteen toisinajattelijoiden kommentit poistetaan? Tuskin näin suurella vähemmistöllä saa mitään aikaan. Todistakaa ihmeessä vääräksi

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi