Lukijan kynästä: Ukrainan juutalainen sota

Vanha keino "hajota ja hallitse" kuuluu sionistien työkaluihin nykyäänkin.

Lukijan mielipide

Volodymyr Zelenskyi, Vladimir Putin ja juutalaisen Chabad-Lubavitchin johtohahmoja.

Kahdeksan vuotta jatkunut Itä-Ukrainan kriisi kuumeni vastikään täydeksi sodaksi. Venäjän joukot siirtyivät Donbassin alueelle ja ylittivät rintamalinjan edeten syvälle Ukrainaan. Jos Venäjä haluaa estää Naton leviämisen naapuriinsa, sota toimii tarkoitustaan vastaan. On lähes varmaa, että Suomi ja Ruotsi tulevat hakemaan Naton jäsenyyttä.

Sota Ukrainassa vaikuttaa Venäjän vikatikiltä. Kansainväliset pakotteet tulevat kuristamaan taloutta, ja Venäjä tullaan sulkemaan ulos kaikesta yhteistyöstä. Vihanpito idän ja lännen välillä kasvaa.

Sota Ukrainassa vaikuttaa järjettömältä, kunnes miettii, kuka tästä hyötyy. Kenen etu on klikkeihin hajautunut Eurooppa ja kuplissa elävä kansa?

Vastaus on juutalaiset.

Kun valkoiset kansat kinastelevat ja jopa tappavat toisiaan, juutalaiset pankkiirit tienaavat, ja sodan molemmilla puolilla sionistiset takapirut ohjaavat tapahtumia.

Kannattaa laittaa merkille, että Venäjä ja Ukraina molemmat syyttävät toisiaan ”natseiksi” ja kuitenkin molemmilla osapuolilla on juutalaisten tuki sekä molemmat ovat juutalaisten ystäviä. Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi on juutalainen, ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin oligarkkilähipiiriin kuuluu maailman vaikutusvaltaisimpia juutalaisia.

Ukrainan sotaa ei käydä Venäjän ja Ukrainan välillä, vaan se on juutalaisten valtapiirien sotaa valkoisia kristittyjä vastaan. Jälleen kerran valkoiset kansat taistelevat toisiaan vastaan ja voitot keräävät juutalaiset.

Yhtenäinen, valkoisten kansojen muodostama liittouma olisi uhka juutalaiselle maailmanvallalle. Vanha keino ”hajota ja hallitse” kuuluu sionistien työkaluihin nykyäänkin.

Ukrainan sodan molemmilla puolilla vapaaehtoisina tulleet valkoiset nationalistit taistelevat toisiaan vastaan. Niin vaikealta kuin se tuntuukin, on syytä pitää pää kylmänä ja olla ottamatta liian tiukkaa kantaa puoleen tai toiseen.

Mikäli tahdot kommentoida Ukrainan tilannetta, voit tarjota kirjoitustasi Partisaanin lukijapalstalle: partisaani_toimitus@protonmail.com

Juutalainen lobby Juutalaiset sotarikokset Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Lukijan mielipide Politiikka Rotu Sionismi Sota Ukraina Ukrainan juutalaisyhteisö Ulkomaat Valeoppositio Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Vladimir Putin Volodymyr Zelenskiy Yhteiskunta

Keskustelu

29 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Korona hävisi yhtäkkiä, seuraavaksi globaalissa juutalaisteatterissa vuorossa sota. Valkosia kuolee taas, ovat varmasti tyytyväisiä.

 • 18

  Vastaa

  Kaikkia sotia rahoittaa juutalainen maailmaneliitti. Lisäksi (((eu))) ja (((nato))) haluavat tuhota valkoiset kansallisvaltiot

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tässä kirjoituksessa on pointtinsa.
  Muutaman päivän asiaa miettineenä ja taustoja tutkineena, on päivän selvä asia, että juutalaiset häärivät molemmilla puolilla, he hyötyvät tilanteesta eniten, kun Eurooppa saadaan entistä pahempaan sekasortoon.
  Tunnetuimpia kansainvälisiä juutalaisia on jostain syystä asettunut tukemaan avoimesti Ukrainaa, myös valtamediat ovat tukeneet näyttävästi Ukrainaa, oikein kansallishenki huokuu tällä hetkellä, ei siinä muuten mitään, mutta hälytyskellot soi siinä vaiheessa, koska nämä viimeksi mainitut tahot ovat aikaisemmin näyttäneet keskisormea itsenäisille kansallisvaltioille, pyrkinyt lobbaamaan politiikkaa, joka johtaa väistämättä väestönvaihtoon ja kansallisvaltioiden tuhoutumiseen.
  Nyt vielä rauhanneuvotteluihinkin osallistuu näkyviä juutalaistahoja, jotenkin tuntuu, ettei asiat ole ihan sitä mitä meille nyt esitetään.
  Totta kai tuen Ukrainan kansaa, mutta en todellakaan Ukrainan sionistista hallintoa.
  Valtamedialla on monet vuodet ollut todella kovaa mielipiteiden muokkausta, jotta kansa saataisiin Suomessa ja Ruotsissa myötämielisiksi Natolle, nyt se lobbaus on vain kiihtynyt, he tekevät kaikkensa aivopestäkseen kansaa.
  Kansa peloteltiin jo valmiiksi lähes psykoosimaiselle tasolle flunssapandemialla, se jo osoitti kuinka helposti mielipiteitä on muokattavissa ”yleisesti hyväksyttyyn suuntaan” ja sen suunnaan määrittelee eurooppalaisvastainen valtamedia.

 • TT

  Vastaa

  Virallista kertomusta uhkaavat näkemykset lytätään nykyisin salaliittoteorioiksi. On jokseenkin mahdotonta tarjota suurille massoille mitään juutalaisten osuutta epäilevää. Taustalla on joka tapauksessa kansainvälisen tai läntisen pankkikartellin juonitteluja. Yksi arvio on se, että koska Putin ei ole halunnut avata Venäjän raaka-ainevaroja läntisten suuryhtiöiden vapaasti käytettäviksi (kuten Suomi tekee), niin lännen ideologiset pääomapiirit ovat alkaneet järjestää kampanjoita Venäjää vastaan. Ukrainan epävakauttaminen on ollut lännen tavoitteiden kannalta hyödyllinen projekti. Ei ole vaikeaa kuvitella ”juutalaisen kauppiashahmon” käsien hieroskella, kun valkoiset kansat vihaavat toisiaan ja aiheuttavat toisilleen huimia vahinkoja hyödyllisen yhteistyön sijaan. Valkoiset on muutenkin tyhmennetty sille asteelle, että on erittäin turhauttavaa pyrkiä enää valistamaan heitä. Juutalaiset ovat täysin aivopesseet ja kukistaneet heidät ja suunta on vain alaspäin.

 • EV

  Vastaa

  Ukrainan kolmesta rikkaimmasta ihmisestä kaksi ovat juutalaisia. Venäjällä tilanne ei hirveästi eroa.

  • Plääh

   Vastaa

   Kolmas lienee piilojuutalainen? En tosin tunne asiaa, mutta ihmettelisin, jos kolmen listalla olisi muita kuin juutalaisia

 • ValhallaX

  Vastaa

  Helkkari, kuin omasta kynästäni. Joku sentään joskus lukee minunkin mielipiteitäni.

  Tämä on prikulleen näin.

  Päällisin puolin tilanne on virhe Venäjän puolelta, mutta juutalaisten eli sionistien kannalta tämä on klassinen win-win. 

  Otetaan muutama skenaario. Venäjä aloitti sodan ja nyt Lännen globalistit ovat NATO-kiimaisina levittämässä NATO:n kaikille Venäjän rajoille. Lisäksi Venäjän taloutta tuhotaan, menestyksellisesti tai vähemmän menestyksellisesti. Mutta yksi on varma, sionisti voittaa joka rintamalla, koko ajan ja raskaasti.

  Sionistin etu on heikko Venäjä ja totta tosiaan, heikko Ukraina. Ja mikä vielä parempaa, nyt pelataan Länsi entistäkin heikommaksi. Energian suhteen kriisi on jo arkea. Mikäs sen mukavampaa valkoisten kansanmurhan ajajille. Meilläkin ”tolkun ihmiset” suorastaan vaativat elintason alentamista ja lisää velkaa, koska Venäjä. 

  Tämä on sionismin voimannäyte. Valkoiset tappavat suuressa kiimassa kahta kansaa ja lopputuloksena kahtia lopullisesti jakaantunut valkoinen maailma. Ja, tietenkin, sionistien kruununjalokvet suoraan helvetistä: Kuolema, kurjuus, velka, huumeet, väestönvaihto. Amerikkalaisittain: What is not to like?

  Masentavaa nähdä, kuinka koko poliittinen eliittimme (joukko selkärangattomia sionstien huoria) huutaa kuorossa sotaa ja kurjuutta, kiittäen ja suudellen sitä saapasta, joka ruhjoo valkoiset maat syvemmälle dystopiaan.

  Onko yhtään ääntä puhumassa rauhan puolesta? Nouseeko jostain EU:n alueelta valtiomies? Sallikaa minun nauraa. Toinen toistaan huoramaisemmat narsistit keräävät pisteitä mediassa vaatiessaan Suomesta(kin) aseita Ukrainaan. Samalla, huomaamatta, olemme nyt jo de facto Venäjän vihollisia, mutta kuka siitä piittaa? Ei kukaan, jokainen haluaa ne sekunnit mediassa jeesustelemassa ja vaatimassa Suomeenkin arkuissa nuoria miehiä kotiin rintamalta. Ja minkä takia?

  Minäpä kerron. Jotta jokainen abramovich, jokainen feinstein, rikastuisi vielä vähän, jotta heimo saisi vielä 10 000 miljardia, koska holokausti.

  Meidän maailmamme on sionismin tuhoama loukko, jossa selkärangattomat huorat pitävät hovia kansojen kustannuksella.

 • hero

  Vastaa

  Loistava kirjoitus, loistavat kuvat. Zelenskyi on tunnetusti juutalainen, onko Putin?

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Vladimir Putinista on julkaistu ristiriitaista tietoa. Wikipedian mukaan Putinin äiti oli ortodoksi.

  ”Vladimir Putin’s father was an atheist and his mother was an Orthodox Christian. Vladimir was baptized into the Orthodox Church as an infant”
  https://religionfacts.com/putin

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Putin

  • Plääh

   Vastaa

   Voi olla krypto. Eikös isoisä ollut Leninin kokki? Miten ihmeessä Putinilla olisi ollut juutalaiset lapsuudenystävät, jotka yhä ovat oligarkkikavereita ja luotyettuja? Joiden perheet auttoivat häntä lapsena? Haiskahtaa kyllä juutalaisuudelta. Joka tapauksessa maata pyörittäväy 300 juutalaista miljardööriä ja mafia on myös aina ollut juutalainen

 • Älä tankkaa tepoililla

  Vastaa

  Pelkkää folihattuhöttöä koko kirjoitus.Sota loppuu kun laitetaan tepoili poikottiin.Yrittäjien ahdingosta en piittaa pätkääkään, pääasia on että pääsen hyvesingaloimaan.

  • Matti

   Vastaa

   Tepoililla ei ole tankattu 30 vuoteen..sen jälkeen kun tuli se Terra..se teki mopon tulppaan piikin..toinen syy ettei ole tankattu Tepoililla on se kun siinä lukee Lukoil..ja nyt kerron vanhan kansanviisauden..Kaikki raha mitä Venäjälle lähettää muuttuu kuin taikaiskusta aseelliseksi materiaksi..näin on käynyt jo 1000 +1 vuotta..siihen aikaan jo hyökkivät kun juutalaiset vasta aloittelivat maailmanvalloitustaan..juutalaiset vain ovat ottaneet joutilaat hillot pois kuleksimasta..keinoja kaihtamatta..sodassa ja taloudessa..tieteessä ja taiteessa..viihteessä ja milloin missäkin..maailmassa oli muutama kk sitten kaksi maata joissa oli juutalainen presidentti sekä pääministeri..Israel ja Ukraina..Israel ainakin on nykyään natsimaa..Ukrainasta käsitykseni on puutteellinen..korruptio siellä ainakin on ollut vallitseva teollisuuden tuotantosuunta Neuvostoliiton lopusta alkaen..varmaankin jo ennen sitä yhtälailla.

 • Dupont

  Vastaa

  On silkkaa vainoharhaisuutta siirtää tässäkin asiassa syytä juutalaisiin. Sionismi muuten edelleen on kansallisvaltioideologia, se ei tarkoita juutalaisten valtapyrkimyksiä.

  • Anonymous

   Vastaa

   No ei tietenkään. Shalom!

  • Plääh

   Vastaa

   Ei-juutalaisille väitetäännäin, mutta sionistikokouksissa vaaditaan juutalaisten maailman haltuunottoa (1900-luvun alussa) ja todellisessa ideologiassa Israel on koko maapallo ja Palestiina vain pääkaupunki tai kjomentokeskus tai alue vain juutalaisille tms

 • Anonymous

  Vastaa
 • juha II

  Vastaa

  On ilmeistä, että jokseenkin jokaisen maan päämies joutuu ”kahlaamaan” parroissa, jos edes jonkin sortin statuksella aikoo esiintyä!

 • Sane man

  Vastaa

  Kirjoituksesta paistaa venäjämielisyys. Nyt viimeistään kannattaa herätä ja lopettaa se putinin fanittaminen. Emme ole venäläisten veljiä. Venäläiset eivät ole erityisen valkoisia.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tuossa kirjoituksessa ei ole pisaraakaan mitään ”Venäjämielisyyttä”
   Kuinka retardi pitää olla, jos luulee sionistisen Naton vastustamisen tarkoittavan automaattisesti ”venäjämielisyyttä”?
   Onko sekin ”Venäjämielisyyttä”, kun todetaan faktat, että Ukrainassa on juutalaisimpia hallintoja koko maailmassa tai se, että sionistit hyötyvät tästä hommasta kaikista eniten?

  • Antisionisti

   Vastaa

   Itse asiassa, DNA osoittaa että suomalais-ugrilaiset ja rusit eli venäläiset ovat varsin läheisiä, lähes veljeskansaa. Ilmankos kasaariäpärillä on niin kova hinku saada meidät sotimaan keskenämme, sillä yhdistyneinä olisimme niille liian kova vastus ja niiden maailmanvalta voisi jäädä toteutumatta.

   https://turjalainen.blogspot.com/2013/03/venaja-on-suomalainen.html

 • Nimetön

  Vastaa

  https://web.archive.org/web/20220304005132/https://twitter.com/joanneleon/status/549700055851343873
  outi poppikin ihmettelemässä ukrainan natseja vuonna 2014. 8 vuotta ja nyt ne ei ookkaan pahiksia enää 😀

 • Anonymous

  Vastaa

  Ei tällä sivustolla olekaan täyttä sananvapautta. Laitoin pari Ukrainaa tukevaa kommenttia niin ei niitä ikinä julkaistu, en tiedä miksi, mutta katsotaan meneekö tämä läpi.

  Adolf Hitler, Mein Kampf

  “Never forget that the rulers of present-day Russia are common blood-stained criminals; that they are the scum of humanity which, favoured by circumstances, overran a great state in a tragic hour, slaughtered out thousands of her leading intelligentsia in wild bloodlust, and now for almost ten years have been carrying on the most cruel and tyrannical regime of all time.

  Furthermore, do not forget that these rulers belong to a race which combines, in a rare mixture, bestial cruelty and an inconceivable gift for lying, and which today more than ever is conscious of a mission to impose its bloody oppression on the whole world. Do not forget that the international Jew who completely dominates Russia today”

  Saksan NSDAP ja tietenkin suomalaiset tiesivät millaisia ali-ihmisiä ryssät ovat, white trash. ‚Nyt sen tietää myös koko maailma. Eläköön Ukraina!

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Ukraina sota alkoi CIAn ja Israelin yhteistyöllä masinoimista ja rahoittamista Maidanin mielenosoituksista. Vallan siirryttyä länsimielisille syrjäytettiin vaaleilla valittu presidentti ja hyökättiin venäläisiä vastaan

  • Plääh

   Vastaa

   Ns. Värivallankumous aikoinaan syntyi, koska kansa ei halunnut vilpillisten vaalien kautta osaksi Putinin Venäjää. Ei se mitään ”USA:n masinointia” ollut. Sittemmin järjestettiin uudet vaalit tunnetuin seurauksin. Kuitenkin oli vaikea tilanne ja riitelyä. Venäjän ehdokas voitti sitten seuraavat vaalit. Niin ikään vaalivilpillä venäläisalueilla, mutta myös luoaamalla Urainan liittyvän EU:n jäsneksi. Sittemmin mies petti lupauksensa ja alkoikin lähentyä voimalla Venäjää. Ukrainan kansan enemmistö ei halua lähentyä liikaa Venäjää.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Suomen näkökulmasta ei ole kuin 1 vaihtoehto: Tukea Ukrainalle.
  Mikäli Ukraina alistetaan niin ukrainalaisia käytetään kuten viime sodissa Ryssän lipun alla Suomea ja muita vastaan.
  Joskus ihmettelen alkeismatematiikan hallintaa eri kirjoittajilla, sekä historiantuntemattomuutta.
  Suomalaisia käytettin samoin Puolan, Tsetsenian, Bulgarian ja Japanin sodissa kuin olimme osa Ryssälää. Joten joko lamppu syttyi?

  Itsenäinen Ukraina takaa senverran vähempi Ru-lipun takana olevia. Se pitäisi olla itsestäänselvää?

  Seppo Lehto historioitsija
  Ajan Suunta päätoimittaja
  https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Harri Aho

  Vastaa

  Käsikirjoitus, ”Siionin viisaat”.

 • Jarmo Vilponen

  Vastaa

  Yksi asia on Sionistien kierot teot ja toinen asia on rahan voima tässä ja nyt. Näyttää siltä, että rahan voima on mennyt joidenkin periaatteiden ja juoniteorioiden ohi eli tarkoitan, että samat arvot ei ole voimassa, kuin on totuttu. Sota oli odotettu, mutta samalla arvaamaton eli ”kuminauhan” ajatteli venyvän rajattomasti. Mehän emme vielä ainakaan tiedä (ehkä ei koskaan saada tietää), mitä oikein tapahtui. Ainakin Putin suuttui silmittömästi ja asetankin saman ajatuksen tähän; ”onko hän ihan terve päästään, pettikö pinna ja oeriaatteet nousivat asiasisältöä tärkeämmiksi” … siltä se näytti?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi