Lukijan kynästä: Tom Metzger – sodan johtaja

Aikojen kuluessa monet ihmiset ovat toimineet valkoisen rodun puolesta, ja amerikkalainen WAR-järjestön perustaja ja johtaja Tom Metzger on yksi heistä.

Lukijan mielipide

Thomas Linton Metzger syntyi Indianan Warsaw-nimisessä kaupungissa huhtikuun 9. vuonna 1938 amerikansaksalaiseen perheeseen. Nuorena miehenä hän palveli Yhdysvaltain armeijassa ja oppi siellä korjaamaan elektronisia laitteita. Metzger elätti itsensä noin 40 vuotta korjaamalla televisioita muutettuaan armeijan jälkeen 1961 Kaliforniaan.

Nuorena miehenä Tom Metzger oli mukana useissa ”äärioikeistolaisissa” järjestöissä, kuten antikommunistisessa John Birch Societyssä, joka sai nimensä kommunistien murhaamalta Yhdysvaltain toisen maailmansodan aikaisen tiedustelupalvelun OSS:n agentilta.

Tom Metzger oli 1970-luvulta alkaen veroistakieltäytyjä. Yhdysvalloissa on runsaasti ihmisiä, jotka eri syistä valitsevat kieltäytyä maksamasta esimerkiksi liittovaltion veroja.

Valkoinen nationalisti

Valkoinen nationalismi veti kuitenkin Tom Metzgeriä puoleensa, ja vuonna 1975 hän liittyi Ku Klux Klaniin ja nousi siellä nopeasti johtavaan asemaan. Metzger muun muassa johti partioita Meksikon vastaisella rajalla pitääkseen laittomat maahanmuuttajat poissa Yhdysvalloista. Tätä samaa työtä ovat myös suomalaiset vapaaehtoiset tehneet Liettuassa viime aikoina.

Vuonna 1980 Tom Metzger perusti oman Ku Klux Klan ‑järjestönsä California Knights of the Ku Klux Klan. Vielä samana vuonna CKKK marssi vahvana joukkona Oceansiden kaupungissa ja puolusti itseään kulttuurimarxistien väkivaltaa vastaan. Median mukaan seitsemän Metzgeriä ja hänen joukkoaan uhannutta sai vammoja.

Tom Metzger osallistui 1980 myös demokraattipuolueen esivaaleihin pyrkiäkseen Yhdysvaltain kongressiin. Hän sai kolmasosan annetuista noin sadasta tuhannesta äänestä ja voitti vaalit. Järkyttynyt demokraattipuolue ei voinut estää Metzgerin ehdokkuutta ja ratkaisi asian tukemalla vaalipiirin republikaaniehdokasta eli omaa vastustajaansa. Tästä syystä Metzger hävisi vaalit, mutta demokraattien toiminta teki Metzgeristä maankuulun.

Skinhead-yhteistyö

1970- ja 1980-luvuilla maailma ja Yhdysvallat olivat erilaisia kuin nykyään. Myös eri mieltä olevilla oli oikeus saada äänensä kuuluviin, ja tekniikan hyvin taitanut Tom Metzger pyöritti kaapelikanavilla sekä radiossa omia ohjelmiaan ihmisten valistamiseksi. Enimmillään hänen puheohjelmaansa Race and Reason esitettiin 62 kaupungissa, 21 osavaltiossa.

Jouduttuaan syrjään demokraattipuolueesta Metzger perusti uuden järjestön nimeltä White American Political Association tukemaan kansallismielisiä poliittisia ehdokkaita. Järjestön nimeksi vaihtui myöhemmin White Aryan Resistance eli WAR. Tämä järjestö oli löyhä liittouma, joka ei ottanut virallisia jäseniä eikä kantanut univormuja.

Tom Metzger oli ensimmäinen, joka ymmärsi skinheadien potentiaalin kansallismielisessä liikkeessä ja toi heidät musiikkipiireistä toimintaan valkoisen rodun hyväksi. Metzger oli myös ensimmäinen, joka järjesti kansallismielisiä musiikkifestivaaleja, joilta hän värväsi uusia kannattajia. Suomessa järjestetyt kansallismieliset musiikkitapahtumat ovat monessa mielessä samaa jatkumoa.

Juutalaisten pelkäämä

WAR oli pian pahamaineinen juutalaisten ja liberaalien joukossa. Metzger perusti järjestölle oman kuukausittain ilmestyvän lehden, jota kutsui ”maailman rasistisimmaksi lehdeksi”. Metzger ei ujostellut tuoda julki antisemitistisiä ja kansallismielisiä ajatuksiaan, vaan kertoi suoraan juutalaisten ja muiden rotumuukalaisten rikoksista.

WAR-järjestön väitettiin olevan vastuussa etiopialaisen siirtolaisen kuolemasta vuonna 1988. Juutalaisten kontrolloima Southern Poverty Law Center haastoi Tom Metzgerin oikeuteen ja oikeudenkäynnin seurauksena hän menetti talonsa ja autonsa. Kotinsa hän sai myöhemmin takaisin ja Metzger jatkoi kansallismielistä toimintaansa.

1900-luvun viimeisinä vuosikymmeninä Tom Metzger oli eräs maailmanlaajuisesti tunnetuimmista kansallismielisistä johtajista. Tom Metzger kuvasi omaa ajatusmaailmaansa näin: ”Päätavoitteeni on valkoisen rodun selviytyminen Pohjois-Amerikassa.”

Aktiivinen loppuun asti

2000-luvulla ikä ja terveys alkoivat painaa pitkän linjan kansallismielistä aktivistia, mutta hän jatkoi aktivismia synnyinkaupungissaan Indianan Warsaw´ssa. Televisio ja radio olivat jo rotumuukalaisten käsissä, mutta elettiin Internetin kasvun aikaa.

Tom Metzger perusti verkkosivut ja jatkoi valistustyötä kuolemaansa saakka. 4.11.2020 Tom Metzger kuoli Hemet´n kaupungissa Kaliforniassa. Kansallismielisen suurmiehen poismenosta kerrottiin hänen kotisivullaan. Kuolinsyyksi on mediassa ilmoitettu Parkinsonin tauti.

Tom Metzger on yksi monista tulenkantajista 2000-luvun kansallismielisten ja 1900-luvun alkupuoliskon johtajien välillä. Ilman häntä ja hänen kaltaisiaan kansallismielinen aate olisi saattanut kadota, mihin juutalaiset ja muut rotumuukalaiset ovat turhaan pyrkineet.

RIP Tom Metzger, joka oli tienraivaaja meille kaikille!

Aktivismi Antikommunismi Historia Juutalainen lobby Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kansallissosialismi Lukijan mielipide Politiikka Rotu Sionismi Skinhead-kulttuuri Tom Metzger Ulkomaat Väestönvaihto Valkoinen rotu Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Ansioituneen miehen ei sentään tarvinnut nähdä sitä ahdinkoa, johon valkoiset kansat on nyt aivopesulla, avoimilla rajoilla (pl. kantaväestö) ja koronatotalitarismilla ajettu. Globalistiset anti-white tai anti-human organisaatiot kuten YK tai Maailman Talousfoorumi ovat nyt vaikutusvaltansa huipulla. Sensuuri, vihapuhejahti ja CRT-teoriat ym. terrori valkoisia tai kansalliskonservatiiveja vastaan riehuu avoimena. Globalistit näyttäisivät olevan voittamassa sotansa. Mikä avuksi?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi