Lukijan kynästä: Juutalaiset pakenevat Etelä-Afrikasta

Vuonna 1994 mustat ottivat valtaansa aiemmin valkoisten ohjauksessa olleen Etelä-Afrikan; Partisaani julkaisee lukijan kolumnin maan kohtalosta.

Lukijan mielipide

Winnie Mandela, Nelson Mandela ja juutalainen Joe Slovo.

Ennen mustien valtaa Etelä-Afrikka oli mantereen helmi, jossa elettiin kukoistavaa elämää. Väkivalloin suoritettu vallan vaihto ja musta hallinto ovat romahduttaneet Etelä-Afrikan talouden ja järjestäytyneen yhteiskunnan lähes epäonnistuneeksi valtioksi (failed state).

Rikollisuus on erittäin yleistä. Valkoisiin kohdistuvia murhia voi pitää kansanmurhana, ja noin 12 prosenttia naisista kertoo joutuneensa vähintään kerran raiskauksen uhriksi.

Etelä-Afrikan juutalaisilla oli merkittävä rooli aiemman valkoisen apartheid-hallinnon kaatumisessa, mutta juutalaiset eivät viihdy monikulttuurisessa ”sateenkaarivaltiossa”, jota he itse olivat luomassa.

Juutalaisten määrä laskee jatkuvasti

Vielä 1970-luvulla juutalaisia oli Etelä-Afrikassa noin 120 000, mutta rikollisuus ja laskeva elintaso ovat ajaneet juutalaisia muihin maihin. Tällä hetkellä juutalaisia on maassa noin 50 000 ja määrä laskee parilla tuhannella joka vuosi.

Vuoden 2021 heinäkuussa Israeliin lensi suurin juutalaisryhmä apartheidista luopumisen jälkeen. Erikoislennolla Israeliin saapui kerralla 87 juutalaista Etelä-Afrikasta. Israelissa asuu jo noin 20 000 eteläafrikanjuutalaista.

Israelin epävarma tilanne saa monet juutalaiset muuttamaan mieluummin Britanniaan tai Yhdysvaltoihin kuin maahan, joka perustuslakinsa mukaan on juutalaisten kansallinen koti. Juutalainen mukavuudenhalu päihittää sionistisen patriotismin.

Suomellakin osuutensa

Suomella on omat sormensa mukana Israeliin muuttavien eli niin sanotun alijan tekevien juutalaisten siirroissa. Suomalaiset Israelin kannattajat ovat rahoittaneet ja järjestäneet entisen Neuvostoliiton alueelta tulevien juutalaisten matkoja Israeliin.

Kysymys kuuluu, miksi juutalaiset pakenevat Etelä-Afrikasta, jonka nykyisen poliittisen järjestyksen luomisessa he itse olivat avainasemassa? Miksei ylitsevuotava monikulttuurisuus ja ”vapautetut” mustat naapurit ole juutalaisten mieleen?

Aiheesta muualla: Etelä-Afrikka: apartheidin kaatuminen ja juutalaisten rooli

Lähde: Sana Jerusalemista ‑lehden numero 5/2021.

Afrikka Afrikkalaiset Apartheid Etelä-Afrikka Israel Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalainen terrorismi Juutalaiset viharyhmät Lukijan mielipide Mustat viharyhmät Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaiset rakastavat rotujen sekoittamista ja kommunismia ja sitten he eivät edes itse voi elää syntyvässä kaaoksessa. Joku viisas on sanonut, että juutalaisilla on vahva taipumus toimia luonnon järjestystä vastaan. Kaikialla missä he vaikuttavat, on tuloksena luonnonvastaisen sekametelin ja hölynpölyn lisääntyminen. Kansat eivät saa elää rauhallista elämää kaltaistensa kanssa. Juutalaisten ikuinen tyytymättömyys tarttuu heihin. Pahinta kuitenkin on, että jotkut hölmöt kuitenkin kuuntelevat juutalaisten maailmanparannus-höpinöitä, ottavat nämä todesta ja sitten paskovat oman maansa. Suomikin tekee tätä koko yhteiskuntakoneistonsa voimalla.

 • Tiipe

  Vastaa

  Toisaalta alkuperäisväki saa maan itselleen ja voi elää siellä niin kuin itse haluaa. Ei juutalaiset sinne kuulu.
  Olisi parempi jo Eurooppastakin kalottilakit lähetettäisiin luvattuun maahan. Täälläkin heistä on vain harmia. Saksassahan ne aikoinaan kyllästyivät totaalisesti kansalaisten ryöväämiseen kaupoissa ja pankeissa…

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   Mikä alkuperäisväki ja missä?
   Zulot, xhoksat etc vain murto-osa rapiat 100 v sitten populasta. Suurin osa Afrikasta tyhjää täynnä.
   Zulujen aggressiotavoitteena tappaa muut. Buurien maahantulo keskeytti ko toimet. Näin taattiin muillekin mm pygmeille henki.
   Seppo Lehto historioitsija
   https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Tyrsky

  Vastaa

  ”juutalaiset eivät viihdy monikulttuurisessa ”sateenkaarivaltiossa”, jota he itse olivat luomassa”

  Ties vaikka sateenkaaripuolen osalta viihtyisivätkin:

  ”In fact, Gaycities.com named Tel Aviv as the gay capital of the Middle East. ”
  https://www.fortravelista.com/gay-capital-of-the-world/

 • Berry

  Vastaa

  Israeliin saa muuttaa takaisin, mutta jos sinua ei silmällä voi erottaa arabiksi tai juutalaiseksi, niin joudut tekemään DNA-testin.

  Samaan aikaan kasaaripankkimafia vaatii kaikille muille avoimia rajoja ja monikulttuuria.

 • ./..

  Vastaa

  Eiköhän loputkin katoa kun eteläafrikkalaiset timatit otetaan parempien ihmisten haltuun.

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   E‑Afrikan timanttikauppa on ollut alusta alkaen juutalaisten hallussa
   Seppo Lehto historioitsija
   The discovery of large diamond mines near Pretoria and along the coast of German South West Africa (now Namibia) in 1902 and 1908, respectively, severely weakened De Beers’s control of the diamond market. Ernest Oppenheimer, who had founded the Anglo-American Corporation in 1917, moved aggressively into the diamond industry in the 1920s, gaining control of the South West Africa mines and in 1925 creating a new diamond syndicate. He bought a seat on De Beers’s board in 1926 and became chairman three years later. From this position Oppenheimer strengthened the diamond marketing monopoly begun by Rhodes.
   Oppenheimerit juutalaisia, jos ei vielä tullut mieleenne. Atomipommi samaa käsialaa.
   https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi