Taistelutovereille

Partisaani julkaisee ensimmäisen lukijan mielipidekirjoituksen.

Lukijan mielipide

Jalkaväkirykmentti 11 ”Ässä-rykmentti” 16.10.1939.

Juoksemme kilparadalla, oikealla näemme oikeiston globalistikapitalistit. Ja vasemmalta puolelta taas löytyvät globalistiset punaiset sosialistit. Kummatkin näistä juoksevat samalle ja yhdelle joukkueelle, globalismille, nykyiselle järjestelmälle.

Mutta oikeisto ja vasemmisto eivät juokse globalismille yksin. Kilparadalta löytyy järjestelmän virkavalta, väkivaltakoneisto, joka iskee enemmän ja enemmän kimppuumme, kun saamme otettua vakaita, määrätietoisia askelia. Aivan kuten globalistien media tekee, maalaillen valheellisia mustamaalauskampanjoita, yrittäen estää etenemisemme.

Juoksumme ei ole nopeaa, kaikki mitä teemme on opittava käytännön kokemusten kautta. Kenellekään meistä ei ole tarjottu kansallissosialistisen aktivistin koulutuksia. Ei. Ainoastaan puhdas käytännön oppi on opettanut miten toimia ja ennen kaikkea mikä toimii parhaiten.

Globalistiset juoksijat ovat valtavien voimien etujoukkoja. Globalistien resurssit ovat käytännössä rajattomat.

Kilpailun alussa monet, varmasti vilpittömät, kilpailijat jotka muistuttavat joissain suhteissa paljon meitä, ovat kaatuneet ennen aikojaan liian suurien ennakko-odotusten takia. Muut kansallismieliset juoksijat, jotka ovat luulleet kamppailua pikajuoksuksi, kaatuvat ennen kuin kilpailu on saavuttanut huippunsa. Tämä ei ole pikajuoksu, tämä on maraton, kestävyysjuoksu.

Juoksumme on tarkoituksenmukaisesti keskimääräistä hitaampaa, mutta varmempaa. Liike ja aktivistimme ovat oppineet, että parhaat voimat löydetään pitkässä juoksussa. He jotka saavat työt hoidetuksi, he joihin voimme luottaa, he joita voimme kutsua tovereiksi, löytyvät ainoastaan pitkän ajan kuluessa, kun meitä koetellaan. Ja tiedämme, että vihollisemme, globalistinen toimija, on ehtinyt jo yli viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana varmistamaan ja linnoittamaan asemiaan. Tätä vihollista ei kaadeta yksillä vaaleilla tai mielenosoituksella, kyseessä on vuosien, tai pikemminkin vuosikymmenten kamppailu.

Juoksun aikana tulemme ottamaan harha-askelia. Askelia, jotka eivät vieneetkään meitä eteenpäin niin kuin luulimme, ja pahimmillaan ehkä jopa hidastivat vauhtiamme. Mutta harha-askeleet eivät ole pahoja ja niiden haitallinen vaikutus on niin kauan haitallinen, kun emme ota niistä oppia. Harha-askeleet, ja niistä oppiminen, ovat tärkein resurssimme kun tulevaisuudessa joudumme samankaltaisten päätösten eteen, samaa virhettä emme tee kahdesti.

Juoksumme aikana tulee tilanteita, kun meinaamme kaatua tai saatamme kaatua. Iskut liikettämme kohtaan eivät ole aina helppoja. Kamppailu ei aina ole kaunista. Globalistien median mustamaalauskampanjat, globalistisen väkivaltakoneiston iskut, toverien vangitseminen järjestelmän toimesta tai jopa toverien menettäminen kamppailussa tai vastoinkäymiset kotirintamalla ovat haastavia ja raskaita tilanteita.

Nämä ovat niitä hetkiä, kun meitä koetellaan äärimmilleen. Kun uskoamme kansallissosialistiseen ideaan koetellaan tosissaan. Mutta näistäkin tilanteista selvitään. Ei yksin, vaan yhdessä. Nämä haastavat ja raskaat tilanteet ovat parhaita yhtenäisen hengen lujittamiseen.

Ja näiden haasteiden ja raskaiden aikojen läpi mentyäsi on helpompi nousta ylös takaisin kisaan. Ja nousemme yhdessä liikkeenä entistä vahvempina ja varmempina ottamaan askelia, koska sinun henkilökohtainen panoksesi, kestämällä kovat ajat, lisää aina yhteishenkeämme. Yhteishenkeä, jota ilman emme tule selviämään.

Kilpailu globalismia vastaan on käynyt kauan ja se tulee kestämään vielä kauan. Ja tulemme kokemaan suuria voittoja, vastoinkäymisiä, iloja ja suruja juoksun aikana. Mutta kaikki tulee olemaan sen arvoista, jotta pääsemme maaliin ennen kilpailijaamme, vihollistamme.

Maaliin käytävä juoksu on vielä pitkä ja epävarma. Kukaan meistä ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, millaisia tilanteita todistamme, millaisia päätöksiä joudumme tekemään. On vain hyväksyttävä tulevaisuutemme epävarmuus ja keskityttävä katsomaan maaliviivaa kohti. Maalia, johon meidän on ehdittävä ennen vihollisiamme. Meidän on ehdittävä maaliin, lastemme luokse. Lastemme tulevaisuus on palkintona tässä kisassa, lastemme elämä ja hyvinvointi ovat kisassa vaakalaudalla.

Jokainen luonnon luoma laji on ainoastaan velvollinen mahtavalle luonnolle ja se on antanut jokaiselle pienimmällekin luomalleen lajilleen yhden tehtävän, velvollisuuden, tarkoituksen. Oman lajin turvaaminen ja jatkaminen. Millään muulla tässä maailmassa ei ole väliä, kuin lapsiemme hyvinvoinnin, elintilan, elämän turvaamisella. Kukaan meistä ei ole syntynyt tähän maailmaan maksamaan veroja korruptoituneelle eliitille, joka ei välitä meistä ja joka oikeastaan vain vihaa meitä, eikä kukaan meistä ole syntynyt tähän maailmaan olemaan tilivelvollinen globalismin sairaalle ideologialle. Me olemme täällä turvaamassa lastemme, rotumme, lajimme tulevaisuuden.

Lapsistamme kasvaa kansamme uusi osa. Lapsemme lisäävät uutta ja jatkavat kansamme tuhansien vuosien historiaa. He ovat yksi luku kansamme tarinassa kuten me olemme ennen heitä. Lapsemme jatkavat rotumme, valkoisen rodun verta. Verta, josta löytyy avaimet menestyneisiin sivilisaatioihin ja valtakuntiin. Veremme on ainutlaatuista. Veremme on mahdollistanut rotumme menestyksen.

Kun sinä henkilökohtaisesti olet käsittänyt yhteiskuntamme, maailmamme ongelmat ja tiedät että kansallissosialismi pystyy ratkaisemaan nämä, olet päässyt kokemaan jotain ainutlaatuista. Sinulle on itsestäänselvää, että mitä ongelmia yhteiskunnassamme on ja miten ne ratkaistaan kansallissosialismin kautta, mutta se, että kaltaisiasi miehiä ja naisia löytyy yhteiskunnastamme, ei ole itsestäänselvyys!,

Miljoonat suomalaiset vaeltavat harmaassa rahan, ahneuden ja vääryyden kyllästämässä yhteiskunnassa tietämättään miten ne voitaisiin ratkaista. He kyllä näkevät ongelmat ja tietävät niistä, mutta halu ja tahto löytää ratkaisu yhteiskuntamme vääryyksiin, ja toimia sen mukaisesti, voi puuttua täysin. Mutta syystä tai toisesta sinä olet tänään meidän kanssamme tekemässä muutosta. Pidä kiinni tästä mahdollisuudesta jota suurin osa suomalaisista ei tule saamaan ja huolehdi, että käytät sen oikein aktiivisella kansallissosialistisella toiminnalla eikä passivoitumalla suomalaisvastaista eliittiä palvelevaksi kotisohvaa kuluttavaksi lampaaksi.

Meidän päivittäinen toimintamme, juoksumme, tulee kaikumaan tulevaisuudessa, aivan kuten menneiden sukupolviemme toiminta. Kuinka moni meistä onkaan päätynyt tänään tekemään kansallissosialistista toimintaa katsottuamme mitä kansamme ja rotumme menneet sukupolvet tekivät, kun heidän lapsiensa, meidän vapautemme ja tulevaisuutemme oli uhattuna? Olipa kyseessä Kreikan spartalaiset, jotka pysäyttivät vieraat joukot Euroopan maaperälle, Euroopan sotajoukko joka pysäytti ottomaanit Wienin portille tai suomalaiset miehet ja naiset, jotka taistelivat kommunismin vääryyttä vastaan, kaikkia yhdisti heidän lapsiensa ja tulevien sukupolvien elämän ja vapauden turvaaminen.

Samalla tavalla lapsemme tulevat katsomaan meihin ja oppimaan, tietämään ja tuntemaan mitä heidän täytyy tehdä, jos yhteiskuntamme muuttuu kansaamme alistavaksi pienen eliitin etua ajavaksi sorroksi.

Me olemme varmistamassa, ettei rotumme ainoastaan pysy elinvoimaisena, vaan myös että se voi viedä maailmaa ja kehitystä eteenpäin. Aivan kuten rotumme joskus katsoi valtavia metsiä, upeita vuoria ja silmänkantamattoman suuria meriä ja ihmetteli, mitä sen toisella puolella on, ja meni sinne ja kirjoitti historiaa ja vei maailmaa eteenpäin. Me olemme varmistamassa että lapsemme, rotumme veren tulevat kantajat pystyvät tekemään saman, kun he katsovat yöllä pimeälle tähtitaivaalle ja kysyvät toisiltaan, mitä noiden takana on, ja he menevät sinne mihin rotumme ei ole vielä mennyt ja he taas kirjoittavat historiaa ja vievät maailmaa ja rotuamme taas eteenpäin. Silloin me olemme tehneet ja varmistaneet oman elämämme tarkoituksenmukaisuuden!

Lukijan mielipiteet ovat Partisaanin lukijoiden kirjoittamia puheenvuoroja, joita Partisaanin toimitus valikoi ja toimittaa. Voit jättää mielipidekirjoituksen julkaisun yleiseen sähköpostiin.

Aktivismi Filosofia Kansallissosialismi Kolumnit Kotimaa Lukijan mielipide Politiikka Rotu Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Petja

  Vastaa

  Hieno kirjoitus.

 • Jari

  Vastaa

  Todella hyvin kirjoitettu ja mielessä nämä ovat olleet vuosia
  mukana ollaan ja tehdään kaikkemme

 • Suvi

  Vastaa

  Kirjoittajalle kiitos motivoivasta tekstistä!

  Taistelu jatkuu!

 • N.N.

  Vastaa

  Kuka muista Hannu Taanila? Katsokaa sen veteraani-haastattelut.
  Entäs YLE:n anteeksipyyntö punaisuuden tyrkyttämisestä? Video on olemassa, en enää löytää sitä. Neuvostoliitto kun kaatui Yle katui punaisuutensa. Sitten punaisuus muuttui islamisuudeksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi