Saksa valmistautuu ottamaan vastaan pakolaistulvan Gazasta

Tietenkin Israelin arabiväestö pyritään työntämään Eurooppaan.

Sionismi

Saksalaiset ovat huolissaan hallituksen suunnitelmista ottaa vastaan pakolaisten tulva Israelin pommittamasta Palestiinasta, maan suurimman lehtijulkaisun, Bildin mukaan.

Lehden mukaan Saksan suurlähetystö Egyptin Kairossa on pystyttänyt tontillensa tilapäisen käsittelykeskuksen ja rekrytoinut kriisiapuryhmän käsittelemään turvapaikkahakemuksia. Paikasta otettujen kuvien perusteella tarkoituksena on toteuttaa suurempi operaatio palestiinalaisten siirtämiseksi Saksaan.

”Käsittelykeskuksen pystyttämisestä suurlähetystön pihalle päätellen, ministeri Annalena Baerbockin ministeriö saattaa suunnitella suuren väentulvan vastaanottamista Gazasta,” lehti kirjoittaa.

Ulkoministeriö on jo julistanut onnistuneesti palauttaneensa ”kotimaahan” 320 Saksan kansalaista ja näiden perheet Gazasta.

Saksalaisista vähät välittävät oppositiopoliitikotkaan eivät ole vastustaneet ideaa arabiväestön vastaanottamisesta, vaan ovat ainoastaan vaatineet hallitusta varmistamaan, että vastaanotetut gazalaiset eivät ole Hamasin tukijoita.

”Perusteellinen poliisityö Saksan ja Israelin viranomaisten kanssa on tämän saavuttamiseksi välttämätöntä, ennen kuin lupa poistua Kairosta Saksaan myönnetään,” kristillissosiaalisen unionin Andreaa Linholz oli kommentoinut.

Lähde: Remix

Israel Rotu Saksa Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Einari

  Vastaa

  saksa on paska maa

  • Eugen

   Vastaa

   Ei se nyt ole maan vika jos sielä asuu sairaat päättäjät…

 • TT

  Vastaa

  Saksasta on tullut härskeistä härskein sionistimaa, joka tukee Israelin aloittamaa Nakba 2.0‑operaatiota. Palestiinalaisväestöön kohdistuva raaka kansanmurha, heidän elinympäristönsä tuhoaminen Gazassa, elintilan kaventaminen Länsirannalla, heidän maidensa ryöstäminen ja väestön ajo pakkosiirtolaisuuteen saa nyt täyden ja aivan konkreettisen tuen Saksalta. Rikoskumppanuudesta ei ole mitään epäselvyyttä. Ilmiöön liittyy paitsi palestiinalaisten, myös eurooppalaisten elintilan turmelu. Ilmiö ei ole uusi, vaan se käynnistyi kaikella voimallaan Libyan ja Syyrian sotien myötä.

 • pekka

  Vastaa

  Palestiinalaiset ovat yli 80 % alkuperäisiä seemiläisiä, niitä eivät ole Israelia miehittävät kasaarit. Yhteistyö Israelin kanssa on mahdotonta, joten on syytä tarkastella Barbara Spectreä ja ymmärtää miksi Euroopan väestö halutaan vaihtaa!

  • USrael on ongelma numero 1

   Vastaa

   Israel pitäisi tuhota. Mitä pikemmin sen parempi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Saksalaisilla olisi mahdollisuus äänestää kansallisradikaalia vaihtoehtoa, miksi he eivät tee niin, vaan keskittyvät pelkkään valittamiseen?
  Onko niin, että kun perinteisistä puolueista joku esittää vähänkin ”maahanmuuttokritiikkiä”, tukeudutaan niin sanottuun ”tuttuun ja turvalliseen puolueeseen”?
  Sitten ihmetellään, kun mikään ei taaskaan muuttunut paremmaksi.

 • Että näin

  Vastaa

  Minkähän vuoksi tuon porukan pitää välttämättä päästä eurooppaan, vieressä kun on maita esim. juuri tämä egypti jossa on samanmoinen ”kulttuuri” ja integroitumista ei tarvitsisi.
  Tämähän on vain osa suunnitelmaa jolla saadaan eurooppaan syntymään se sionistien haluama negroidikansa.

 • Juha

  Vastaa

  Suomeenkin on jo rakennettu valtavasti tyhjiä kerrostaloja punakaupunkeihin esim Lamninrahkan asuinalue.. vähän niin kuin ennen edellistä invaasiota Kivistöön rakennettiin tyhjiä asuntoja jonne saatiin osa invaasiosta ohjattua. Kabbalisti muurarit ovat saaneet talmudilaista ohjausta toimiinsa.. kenties

 • Nimetön

  Vastaa

  venäjä ottaa joka päivä yli 100 pakolaista, eniten dagestanialaisia, naisia ja lapsia

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi