Saksan hallitus: Siirtolaiset tervetulleita… kunhan ovat uskollisia Israelille!

Saksan liittokansleri Olaf Scholz perusteli viranomaisten iskuja toteamalla, että Israelin olemassaolo "on Saksan olemassaolon oikeutus".

Sionismi

Saksan hallitus tunnetaan radikaalista avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikasta, joka perustuu ajatukseen, että loputon rotumuukalaisten tulva maahan on paitsi väistämätöntä myös rikkaus. Israelin raaka hyökkäys Gazaan ja sen herättämä palestiinalainen vastarinta ovat pakottaneet Saksan sionistista eliittiä kuitenkin pyörtämään periaatteitaan.

Saksan PolPo (poliittinen poliisi) on viime aikoina suorittanut näyttäviä iskuja Israel-kriittisten maahanmuuttajajärjestöjen tiloihin. Esivallan viesti yhteiskunnalle on selvä: Väestönvaihtopolitiikasta on koiduttava mahdollisimman vähän harmia Saksan juutalaisyhteisölle. Maahanmuuttajien suorittamat murhat ja raiskaukset valkoisia saksalaisia kohtaan ovat sallittuja, mutta juutalaisia on suojeltava jopa rauhanomaisten Palestiina-aktivistien esittämältä poliittiselta kritiikiltä.

Saksan poliisi ja tiedusteluviranomaiset suorittivat hiljattain ratsioita 54 eri kiinteistöön ympäri maata osana hyökkäystään Israel-kriittisiä ryhmiä vastaan.

Hallitus: Israelin palveleminen on Saksan olemassaolon tarkoitus

Saksan sisäministeriö ilmoitti esimerkiksi käynnistäneensä tutkinnan, joka kohdistuu IZH-nimiseen islamilaiseen keskukseen Hampurissa. Järjestö on yksi maan suurimmista ja vanhimmista muslimiorganisaatioista. Tutkinnan kohteena ovat IZH:n yhteydet Iranin hallinnon ja libanonilaisen Hizbollah-vapaustaistelujärjestön kanssa. PolPon mukaan Iran- ja Hizbollah-yhteydet ovat tuomittavia, koska kyse on Israelin poliittisista vihollisista.

Yli 800 turvallisuusviranomaista suoritti ratsioita seitsemässä osavaltiossa ja takavarikoi materiaalia, jota voidaan pitää kriittisenä juutalaista ylivalta-ajattelua kohtaan. ”Tiedustelupalveluiden näytön perusteella IZH:lla on suuri vaikutus tiettyihin moskeijoihin ja ryhmiin, joissa usein voidaan havaita selvä antisemitistinen ja Israel-kriittinen asenne, jota myös levitetään eri medioissa”, totesi sisäministeriö.

Saksan liittokansleri Olaf Scholz perusteli viranomaisten iskuja toteamalla, että Israelin olemassaolo ”on Saksan olemassaolon oikeutus”. Saksan juutalaisalisteisen hallituksen mukaan heidän isänmaallaan ei siis ole muuta tehtävää kuin palvella kansainvälistä sionismia ja toimia Israelin käsikassarana.

Lähde: Financial Times

Ajatusrikos Hizbollah Iran Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen terrorismi Juutalainen ylivalta Olaf Scholz Palestiina Palestiinalainen vastarinta Poliisi PolPo Rotu Saksa Saksan juutalaisyhteisö Saksan muslimiyhteisö Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  …juuri kun luuli, ettei Saksasta voi kuulua enää mitään pahempaa. Onko Saksa todellakin liitettävä suurten sionistimaiden USA:n, Israelin ja Iso-Britannian rinnalle?

  • Minä

   Vastaa

   Saksa on harrastanut tätä ties kuinka kauan; Saksassa on myös jonkinlainen sensuurikeskus, joka suuntautuu kansallismielisiä vastaan, ja oman sisäpiiritietoni mukaan se on valmis tappamaan, ja on tappanutkin vääriä näkemyksiä omaavia. En tiedä, onko tällä sensuurikeskuksella mitään tekemistä juutalaisten lobbaamisen kanssa; itse olen artikkelin mainitsema rauhanaomainen palestiinalaisten tukija, ja tyourani on katkaistu sen vuoksi. Israelia tukevat tiedustelut ovat pahuutta edustavia, ja ne ovat kaikkialla. Et voi asua liian pienessä kylässä, jos jonkun onnettoman yhteensattuman johdosta joudut näiden silmätikuksi. Toista maailmansotaa edeltanyt sensuurin ja syrjinnän kiristyminen tietyissä ihmisryhmissä ei ollut mitään tälle nykyiselle, koska ensinnäkään silloin ei ollut digitaalista tiedustelua ja niin edelleen. Jos kolmas maailmansota tulee, niin juutalaiset määräävät, kuka tapetaan ja kuka jää henkiin joukkotuhoamiskeskuksissa. Sitä ennen kannattaa niiden, jotka tietävät olevansa eri listoilla, vaikka kuolla virallisesti, jotta selviää hengissä.

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Kuinka alas voi vajotakkaan? Hyi vit…Kai hönöt pari miljoonaa vielä euroja maksoi kipapäälapsentappajille

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi