Nuorten tuki Israelille laskusuhdanteessa Yhdysvalloissa

Tilastot osoittavat uuden sukupolven olevan huomattavasti edeltäjäänsä kriittisempi juutalaista rikollisvaltiota kohtaan.

Sionismi

Tuoreiden kyselytutkimusten mukaan nuoremmat yhdysvaltalaiset äänestäjät ovat yhä vähemmän valmiita tukemaan juutalaisvaltio Israelia, minkä lisäksi demokraattien kannatus Israelin toimille on laskussa. Amerikkalaiset yleisesti ovat huolissaan siitä, että heidät vedetään Israelin vuoksi mukaan jälleen yhteen turhaan Lähi-idän sotaan.

Havainnot perustuvat useisiin kyselyihin Israelista, palestiinalaisista ja Gazan sodasta, jotka on julkaistu yli kolme viikkoa sen jälkeen, kun vapaustaistelijoiden järjestö Hamas hyökkäsi menestyksekkäästi Israeliin 7. lokakuuta. Gazan terveysministeriön mukaan Israelin iskut ovat tappaneet yli 8 000 palestiinalaista.

Quinnipiacin hiljattain julkaistu kysely paljasti selvän ikäeron. Vastaajilta kysyttiin, ”Hyväksytkö vai etkö hyväksy Israelin tapaa vastata Hamasin 7. lokakuuta tekemään terroristihyökkäykseen?” Puolet hyväksyivät ja 35 prosenttia vastusti Israelin hyökkäystä täysin. Sen sijaan vain 32 % 18–34-vuotiaista hyväksyi Israelin hyökkäyksen, verrattuna noin 58 %:iin yli 50-vuotiaista.

Hamasin hyökkäyksen jälkeen tehtyjen kyselyiden mukaan Israelille oli yleisemmin tukea, mutta tuki väheni nopeasti, kun vastaajien ikä laski. Tilastot osoittavat uuden sukupolven olevan huomattavasti edeltäjäänsä kriittisempi juutalaista rikollisvaltiota kohtaan.

Lähde: The Times of Israel

Hamas Israel Rotu Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha

  Vastaa

  Mutta mutta.. USAhan on myös rikollinen juutalaisvaltio. Nämä kabbalisti lahkolaiset omistavat USAn.. kuten nykyään myös Natosuomen.

 • Boikottiin vaan

  Vastaa

  Miten voi osoittaa tukea Israelille? Ostamalla niiden tuotteita !! Ja miten voi heikentää Israelia?? Jättämällä niiden tuotteet kauppaan !!

  Ranskassa syntyi pienoinen kuhina kun Lidl:in asiakkaat huomasivat että israelilaiset veri-tuotteet väärennettiin muiden maiden tuottamiksi. Huonoksi onneksi valveutuneet ostajat tarkastivat pakkauslaaatikot joissa veri-tuotteet olivat. Ja huomasivat väärennyksen.

  Itse en ole ostanut tietoisesti mitään joka tulee isralista tai juutalaisten omistamista yrityksistä. Se on vaikeaa kun ajatellaan elämistä autoista asuntoon, energiaan ja ruokaa. Mutta kun minimoi niille menevän voiton niin sillä pääsee pitkälle ja saa hyvän mielen.

  Suosittelenkin kaikille täys-boikottia israelilaisille ja usraelilaisille veri-tuotteille. EAN-koodi 13 ja viivkoodi 729 kertovat pakkauksissa jo melko paljon. Sen lisäksi, vanha kunnon sivusto:

  https://www.israeliproducts.com/food

  Että siitä sitten tekemään päätöksiä Suomen hyväksi.

 • TT

  Vastaa

  Onneksi Suomen tuki murhaajavaltiolle on vankkumaton. Vastikään ostettiin ilmapuolustusjärjestelmä sieltäpäin. Nimi taisi olla ’Daavidin linko’ tai jotain yhtä naurettavaa. Paskiaiset lähettävät varmaan pussillisen kiviä ja vanhan kulahtaneen nahkalingon.

  • Yritetääs kerran vielä

   Vastaa

   Itse naureskelin myös tätä ”daavidin linkoa”. Onkohan se samanlainen kuin niiden ”iron dome”, joka ampuu ensin neljä vastaohjusta, ja jos näyttää että ei osu niin ammutaan neljä lisää. Ja sitten taas neljä lisää ja neljä lisää. Eli normaalisti neljästä kuuteen ohjusta yhtä kohtitulevaa kohti.

   Missä on iron domen ”älykkyys” tai tarkkuus? No mutta, vanha sanontahan kuuluu että ”mikäs se juutalaiselta kerralla onnistuisi”. Niinkuin Patrottienkin ohjauskoodi… senkin tekivät saksalaiset.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Käytännöllisesti katsoen kaikkien valkoisten maiden johtajat ovat, suoraan sanoen, sionistien (juutalaisten) huoria. Selvimmin tämä näkyy USA:ssa, jossa voi sanoa, että USA on yksi suuri sionistien bordelli, jossa huoran voi ostaa, sionistin näkökulmasta katsoen, halvalla, todella halvalla. Lisäksi on yhdentekevää, onko poliitikko/virkamies/julkkis republikaani/demokraatti, kaikki he myyvät itsensä ja lapsensa, kunhan saa rahaa, julkisuutta ja taputuksen päälaelle.

  Meillä on, toki, sama kuvio, mutta sionistin ei tarvitse meillä maksaa suoraan huoran palveluksista, sillä paikallinen huoraeliitti on ideologisesti valmis huoraamaan. Rahaa pydetään vaatimattomia summia ”vaalirahaksi”, mutta muuten palvellaan nöyrästi muutenkin.

  Silti, Länsi on todella, todella, rappeutunut. Voi sanoa, että tuskinpa koko Läntisen sivilisaation aikana ollaan oltu näin syvällä suossa. Lutherkin sentään uskalsi sanoa sanan ”juutalainen”, Hitleristä puhumattakaan. Nyt sionisti tappaa avoimesti ja röyhkeästi lapsia ja naisia ja meidän huoramme eivät tohdi sanoa mitään, huoria kun ovat.

  Toivoa vain voi, että tästä sonnasta vielä joskus nousee suoraselkäisiä, rehellisiä, naisia ja miehiä ja sontaa kutustaan sonnaksi eikä madella sen edessä rahaa ja etuja pyydellen.

  Jós näitä ihmisiä ei löydy, on samantekevää, vaikka se Kolmas Maailmansota käytäsiinkin, kunhan sionistikin saa sitten osansa, korkojen kera. Nythän il meisesti eilen satojatuhansia sionisteja ja heidän huoriaan ”osoitti mieltään” USA:ssa vaatien sotaa. Huomatkaa, sionisti osallistuu mielenosoitukseen vaatiakseen sotaa.

  Joku onkin kirjoittanut ”DaSynagogueDuSatan”. Tämän Saatanan Synagoogan edessä meidänkin poliitikkomme polvistuvat päivittäin. Tuon viittauksen voi tarkistaa mm. The Occidental Observer-sivustolta. On muuten painavaa tekstiä ja yhtäkään riviä ei voi sionisti kieltää, ei yhtäkään., Ei koskaan.

  • Kiitos

   Vastaa

   Olipa muuten hyvä vinkki/linkki. En ollut tuosta aiemmin tiennytkään mutta jo parin sekunnin otsikkotuijotukset saivat mielenkiintoni heräämään.

   Tieto lisää tuskaa mutta työ tekee vapaaksi (Vanha Puolalainen slogan).

 • Tony

  Vastaa

  Se on aivan sama mitä mieltä ihmiset ovat yhtään mistään, niin kauan kuin tämä pieni porukka omistaa mediat ja pankit, ja Suomikin heidän medioistaan ja pankeistaan täysin riippuvainen on. Pois EU:sta ja ennen kaikkea pois eurosta – siinä kaksi avainaskelta Suomen itsenäisyyden palauttamiseen. Pelkään vain, ettei kumpaankaan ole sen enempää ymmärrystä kuin haluakaan kansamme keskuudessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi