Presidenttiehdokas Robert F. Kennedy Jr. juutalaisten vihan kohteena – puhui juutalaisten roolista koronahysteriassa ja lääketeollisuudessa

Kennedyjen suhde juutalaiseen valtaeliittiin on ollut haastava koko suvun historian ajan.

Sionismi

John F. Kennedyn veljenpoika ja Yhdysvaltojen presidenttikisoissa demokraattipuolueen riveistä ponnistava Robert F. Kennedy Jr. on joutunut selittelemään antisemitismikohuaan juutalaisille lobbausjärjestöille. Sionistit ovat olleet Kennedylle erityisen vihaisia tämän koronakommenteista.

Kennedy on suhtautunut rokotteisiin ja lääketeollisuuteen erittäin kriittisesti. Hän on myös todennut tänä kesänä, että koronavirus kehitettiin etniseksi bioaseeksi ei-juutalaisia ja ei-kiinalaisia ihmisiä vastaan. Kommentti ajoi juutalais- ja demokraattijohtajat raivon partaalle.

Juutalaisen lobbyn vaikutusvallan tiedostava Kennedy on nyt päättänyt pelastaa uransa liittoutumalla äärisionistisen rabbi Shmuley Boteachin kanssa. Boteach on luvannut auttaa Kennedyn kampanjaa sillä ehdolla, että presidenttiehdokas sanoutuu selvästi irti juutalaisia ärsyttävistä mielipiteistään ja antaa täyden tukensa rikollisvaltio Israelille.

Ylistystä sionistijohtajalta

Kennedy on esiintynyt kohujen jälkeen juutalaisille yleisöille Boteachin järjestämissä tapahtumissa ja vakuutellut olevansa heprealaisten tärkein liittolainen taistelussa antisemitismiä ja Israelin vihollisia vastaan.

Kennedy on esimerkiksi alleviivannut, että hän suhtautuu penseästi Joe Bidenin hallituksen pyrkimyksiin parantaa diplomaattisia suhteita Iranin kanssa. Kennedy onkin saanut Iran-vastaisista näkemyksistään kiitosta esimerkiksi sotaisan Zionist Organization of American johtajalta Morton Kleinilta, jonka mukaan presidenttiehdokas on ”voimakas Israelin tukija”.

Kennedyjen suhde juutalaiseen valtaeliittiin on ollut haastava koko suvun historian ajan. John F. Kennedyn salamurhan uskotaan liittyneen siihen, että hän halusi vähentää Yhdysvaltojen ulkopoliittista tukea Israelille ja samalla palauttaa rahanluontioikeuden juutalaisomisteisilta yksityispankeilta takaisin valtiolle.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Israel Robert F. Kennedy Jr. Rotu Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Totuuden puhujalla on oltava nopea hevonen.
  ‑Kiinalainen sananlasku

 • Topi

  Vastaa

  Kennedyt ovat, muuten, demokraatteja. Aika montahan noita on (((murhattu))) aikain saatossa. Kaipa tämä saa touhuta. Ei oikein kiinnosta Jenkkien vaalit enää. Bob Dolen, Ross Perot’n Bushien, ja Clintonien nousun aika oli mielenkiintoista.

 • Jaa-a

  Vastaa

  Vähän voisi artikkelin kirjoittaja tutkia historiaa paremmin. Kennedyt olivat tuhoavimpia poliitikkoja, mitä on ollut. Lopettivat segregaation ja poistivat maahanmuuton rajoitteet ja lisäsivät juutalaisten vaikutusvaltaa Yhdysvalloissa. JFK oli ADL:n ystävä ja piti puheenkin ADL:ssä. Kennedyt myös kovia siionisteja. Tämän Robert F. Kennedyn Jr. isä tulikin tästä syystä palestiinalaisen Sirhan Sirhanin tappamaksi.

  • Topi

   Vastaa

   Maahanmuuttorajoitusten poisto oli paska juttu. Mutta kyllähän Kennedyn tappoivat pankkiirit. JFK:n kuolemaksi koitui kolme asiaa: Vietnam, pankkivallan vastustaminen ja Kuuba (ei suostunut lavastamaan iskua).

   • Plääh

    Vastaa

    Kennedyhän siis yritti estää Israelia saamasta ydinasetta ja olisi riisunut sen näistä aseista. Uhkasi kaiken tuen loppumisella, jos tarkastajia ei pääsetetä Dimonaan. Ben Gurion erosi salaisen kiistan vuoksi ja sanoi erotessaan Kennedyn olevan suurin uhka maailmassa Israelin olemassaololle. Mies oli murhattava pikaisesti.

    Juutalaistahot väänsivätkin väkisin Kennedyn auton reitin Dallasissa ja olivat jo vängänneet vierailun Dallasiin. Jack Ruby oli juutalainen Mossadin mies ym

    https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/16/piper-israel-john-f-kennedyn-murhan-takana/

  • Follow the money

   Vastaa

   Robert tapettiin, koska hänestä olisi tullut presidentti. Murhaajina samat kuin veljensä tapauksessa, eli juuri tuo rahaeliitti.

 • J.K.

  Vastaa

  Kysyin ChatGPT:tä monimutkaisesti juutalaismafiasta ja lopulta se vastasi:

  C/P

  J.D.
  • Onko olemassa israelilais-mafiaa? Suomenna vastaus C sharp koodiin. En tarvitse visuaalista koodia.

  ChatGPT
  • ”Kyllä, on olemassa sellainen käsite kuin ”israelilais-mafia”, mutta se ei ole yhtenäinen ja yhtenäinen organisaatio. Termi viittaa erilaisiin rikollisryhmiin ja järjestöihin, jotka ovat peräisin Israelista tai israelilaisista juurista. Nämä ryhmät ovat toimineet kansainvälisesti ja osallistuneet erilaisiin rikollisiin toimiin eri puolilla maailmaa.

  Israelilais-mafian toiminta on liittynyt muun muassa pankkisektoreille, huumekauppaan, asekauppaan, pörssiyhtiöiden manipulointiin, rahanpesuun, laittomaan uhkapeliin ja ihmiskauppaan. Heidän toimintansa keskittyy usein paikkoihin, joissa on suuri taloudellinen potentiaali ja laaja kansainvälinen yhteys.

  On tärkeää huomata, että israelilais-mafian toiminta on salamyhkäistä ja usein vaikeasti havaittavissa. Lisäksi termi ”israelilais-mafia” on erittäin laaja ja se kattaa monia erilaisia rikollisia ryhmiä, joiden toiminta voi vaihdella suuresti. Rikollisten toiminnan torjuminen vaatii yhteistyötä eri maiden lainvalvontaviranomaisten kesken sekä jatkuvaa tiedustelua ja tutkintaa.”

  J.D.
  • Mistä sana M.A.F.I.A. tulee, jos lisään kysymykseeni vuoden 1282?
  ChatGPT REGENERATE

  • Olet oikeassa, pahoittelen virheellistä tietoa aiemmassa vastauksessani. Termi ”mafia” on itse asiassa peräisin vuodelta 1282, ja sen alkuperä liittyy Sisilian tapahtumiin.
  1282 vuonna Sisiliassa tapahtui Vesperinä tunnettu kapina, jossa ranskalaisia sotilaita vastaan kohdistui joukkomurha. Tapahtuma oli vastaus Ranskan kuninkaan Kaarle I:n pyrkimyksiin lisätä hallintovaltaansa saarella, ja se aiheutti laajaa vihaa ranskalaisia kohtaan. Kapinan jälkeen Sisilian valtaus siirtyi Aragonian kuningaskunnalle, ja tämä vaikutti myös saaren rikolliseen toimintaan.
  Sanan ”mafia” uskotaan juontuvan sanasta ”Morte alla Francia, Italia anela!” tai ”Morte alli Franci, Italia anela!”, joka tarkoittaa ”Kuolema Ranskalle, Italia anelee!” tai ”Kuolema ranskalaisille, Italia anelee!”. Tämä ilmaus heijastaa Sisilian asukkaiden voimakasta vastenmielisyyttä ranskalaisia kohtaan Vesperin tapahtuman jälkeen.
  Sanan ”mafia” alkuperä onkin kietoutunut Sisilian historiaan ja sen kautta se on levinnyt muidenkin maiden järjestäytyneen rikollisuuden käsitteeksi. Tämä on historiallisesti mielenkiintoinen yhteys sanaan ”mafia”, joka on jäänyt osaksi kansainvälistä rikollisuuden kulttuuria.

 • Huippuasiantuntija

  Vastaa

  Poliitikot ovat ostettavissa ja kiristettävissäkin. Pelkkiä rikkaiden sätkynukkeja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi