Erdoğan nimitti Goldman Sachs ‑globalistin Turkin keskuspankin johtajaksi

Kansainvälinen rahaeliitti on ottanut tyytyväisenä vastaan uutiset Erkanin nimityksestä.

Sionismi

Hafize Gaye Erkan.

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan on nimittänyt juutalaisen Goldman Sachs ‑rikollispankin kasvatin maansa tärkeimpään taloudelliseen virkaan keskuspankin johtajaksi. Aiemmin Goldmanissa johtotehtävissä työskennellyt Hafize Gaye Erkan on maan historian ensimmäinen naispuolinen keskuspankin päällikkö.

Financial Timesin mukaan kansainvälinen rahaeliitti on ottanut tyytyväisenä vastaan uutiset Erkanin nimityksestä. Siinä missä Erkanin edeltäjä Şahap Kavcıoğlu vastusti korkeita korkoja, uuden keskuspankkijohtajan povataan nostavan korkoja tuntuvasti, mistä on hyötyä ulkomaisille sijoittajille mutta vakavaa haittaa velkaantuneille turkkilaisille kotitalouksille ja yrityksille.

Erdoğan teki hiljattain toisenkin tärkeän nimityksen nostamalla valtiovarainministeriksi Mehmet Şimşekin, joka on Financial Timesin mukaan ”suosittu globaalien sijoittajien piireissä”. Ulkomaalaiset finanssipelurit edellyttävät valtiovarainministeriöltä ja keskuspankilta nopeita toimia heidän sijoitustensa turvaamiseksi, olipa hinta mikä hyvänsä tavallisten turkkilaisten kannalta.

Lähde: Financial Times

Finanssikeinottelu Goldman Sachs Juutalaisomisteiset pankit Keskuspankit Korko-orjuus Koronkiskonta Korruptio Politiikka Recep Tayyip Erdoğan Sionismi Taloudellinen riisto Talous Turkki Ulkomaat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • O. Rehn

  Vastaa

  Näin se vaan kapitalisti ottaa turkin komentoonsa. Turkissa alkaa pääoman teko, kaikki liha ja veri muutetaan rahaksi, aivan kuten suomessakin. Tavallinen kansalainen on vain koneen osanen pääomanteko prosessissa, kun osa kuluu loppuun se heitetään roskiin ja vaihdetaan uusi tilalle. Raha eliitti kerää voitot, itsellesi jää se mikä hengissä pysymiseen juuri ja juuri riittää. Näin toimii vapaat markkinat, näkymätön käsi on armoton.

 • TT

  Vastaa

  Ottomania on paha tauti.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Herää kysymys, kuka omistaa Erdoganin.

  • Kyynikko

   Vastaa

   Sukurutsa. 40% turkkilaisista avioliitoista perustuu degeneratiiviseen insestiin. Varsinkin Erdoganin vanhoillisissa piireissä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi