Video: Suomenkielinen tietoisku juutalaisesta Rothschild-pankkiirisuvusta

Videolla muistutetaan, että Rothschildit ovat jo pitkään tehneet esimerkiksi sodilla taloudellisia voittoja lainoittamalla niiden molempia osapuolia.

Sionismi

Suosittu suomalainen Youtube-kanava finntop5 julkaisi aiemmin tänä vuonna kotimaisella kielellä selostetun videon juutalaisesta Rothschild-pankkiirisuvusta. Rothschildit ovat jo satojen vuosien ajan manipuloineet maailmanpolitiikkaa rahoittamalla valtioita ja vaikutusvaltaisimpia suuryhtiöitä.

Finntop5:n videossa kerrataan koronkiskojasuvun historia ja juutalaispankkiirien rooli länsimaisen politiikan korruptiossa. Videolla muistutetaan, että Rothschildit ovat jo pitkään tehneet esimerkiksi sodilla taloudellisia voittoja lainoittamalla niiden molempia osapuolia. 

Videon häiritsevimpään antiin kuuluu kuvaus juutalaissuvun ”illalliskutsuista”, joissa simuloitiin muun muassa ihmisvauvojen murhaamista ja kannibalismia.

Katso video yllä ja käy antamassa sille positiivista palautetta myös Youtubessa TÄÄLLÄ.

Finanssiala Finanssikeinottelu Juutalainen lobby Juutalainen ylivalta Juutalaiset Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Korko-orjuus Koronkiskonta Korruptio Lahjonta Poliittiset viholliset Politiikka Rahoitus Rahoitusmarkkinat Rappiokulttuuri Rothschild Rotu Sionismi Talous Velka

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Totuus Rotschildien vallasta on erittäin kiusallinen asia ja sen ymmärtäminen avaa suoran näköalan siihen miksi Venäjä halutaan pilkkoa pieniin valtioihin. Venäjän tsaarit estivät kaikki Rotschildien yritykset vallata pankkilaitos Venäjällä ja Putin on tehnyt saman poistaessaan Jeltsinin aikana Venäjälle tunkeutuneet Rotschildien pankkiirit kuten Bill Browder.

  Muistakaa aina seurata rahaa niin ymmärrätte kukaa käskee myös Suomessa.

  • Plääh

   Vastaa

   Juutalaismafia valloitti Venäjän 1917 eikä se halua pilkkoa sitä

 • Hyvä alku

  Vastaa

  Jos elämä menee vain rahan perässä juoksemiseksi niin se on henkisesti ja aineellisestikkin todella köyhää. En haluaisi olla tuollaisessa suvussa.

  Teos olisi parempi jos puhuttaisiin vain faktoista ja jätettäisiin omat mielipiteen keromatta. Tai puhekieli käyttämättä. Mutta onhan tämäkin hyvä alku. Vaikka tärkeimpiä asioita vain sivuttiin eikä tuotu niitä julki.

 • Pekko

  Vastaa

  Raha eli pääoma on luonnonvoima. Tätä voimaa eliitti käyttää hallitakseen massoja, jotka eivät alistu tätä voimaa kunnioittamaan ovat eliitin vihollisia. Opetelkaa mikä on rahan luonne, raha on tällä hetkellä välttämätön elementti mutta kuitenkin hallittavissa oleva. Ottakaa tämä voima haltuun, kesyttäkää tämä peto. Siitä tulee ihan mukava lemmikki kun sen saa vain kahlittua kuristus hihnaan. Ai ketkä antoivat alkupääoman suomen markalle 1860 vuonna, no rotsiltitpa hyvinkin. Siitä alkoi raha eliitin valta suomessa.

 • Pope

  Vastaa

  Rothschild:a ja muita mukamas maailman johtajia käskyttävä Orsini suku, on se pahin kaikesta. Orsini on pyramidin huipulla: https://en.wikipedia.org/wiki/Orsini_family
  Kannattaa tutustua aiheeseen ja lukea vaikka: The Grey Pope ilmiöstä

  • Plääh

   Vastaa

   Höpöhöpö. Katolinen kirkko makasi jo voitettuna juutalaiseliitin jaloissa 1860 Adolphe Isaac Cremieuxin mukaan. Viestissään maailman juutalaisille tämä Alliance Israelite Universaillen johtaja ja Ranskan vapaamuurarien ja juutalaisten vapaamuurarien päällikkö leveili

 • Saari

  Vastaa

  Janus Putkosen juttuja kuunnelleena olen huomannut jännän jutun. Putkonen puhuu Rothschildeista ja kasaaripankkimafiasta, mutta toisaalta hän näkee myös nazzeja joka paikassa hämmentävällä tavalla. Hänen mukaansa nazzit johtajat NATO:a, koronapiikityksiä jne. Itse luulisin näiden ”natsien” olevan aivan toisella puolella NATO- ja koronakannoissaan; vastustamassa globaalia valtaa ajaen kansallista itsemääräämisoikeutta! Putkonen myös sulavasti liukuu näkökannoissaan puolelta toiselle: jos Venäjä vaikkapa vastustaa homotusta, on se hyvä asia, mutta jos Ukraina tekee sitä, se on natsismia.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tämän sontasuvun saatanallisia säkeitä jokainen kuulee päivittäin mediassa. Mikään video ei voi kuin raapaista pintaa. Perkele Itse Suoraan Helvetistä.

 • Otto

  Vastaa

  Mikä yhdistää USA:n vallassa olevaa hallintoa, Ukrainan hallintoa, Israelin hallintoa, Venäjän oligarkkeja, Putinin ”kokkki” Jevgeni Prigožinia, valtamedian ja pankkimaailman hallintaa yleensä, muinaista Ukrainan alueilla sijainnutta kasaarien valtakuntaa, EU:n vaaleilla valitsematonta johtoa, sodan varjolla tehtyjä omaisuus ryöstöjä ja siirtoja, jne jne? Ja taas toisaalta: Ketkä kuolevat sodassa, tai muuten maksavat laskun, ja ketkä ovat varalla seuraaviksi miinantallaajiksi?

 • Jones

  Vastaa

  ”Videon häiritsevimpään antiin kuuluu kuvaus juutalaissuvun ”illalliskutsuista”, joissa simuloitiin muun muassa ihmisvauvojen murhaamista ja kannibalismia.”

  Tuohan saattaa olla uskontoon kuuluvaa.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Uhraaminen
  ‑Raamatussa puhutaan myös ihmisuhreista.

 • Saatanan synagooga

  Vastaa

  Rothschildien suku on se pahin saasta mutta Otto sanoi totuuden. Orsineilla ei ole mitään valtaa jutkujen yli se on varma.

  • Plääh

   Vastaa

   Turhaa sinun on näin valistuneilla sivuilla tuota valhetta esittää

 • ValhallaX

  Vastaa

  Zerohedge-sivustolla tänään mainio artikkeli, joka sivuaa tätä Saatanallista Ylivaltaa, joka, taas kerran, ajaa Valkoisia Kansoja sotaan.

  Luongo: There Never Was An Offramp In Ukraine.

  Hyvin lyhyt yhteenveto.

  Juutalainen Ylivalta tulee varmuudella ajamaan maailman Kolmanteen Maailmansotaan Ukrainassa. Tästä ei enää muuten selvitä.

  Jos englantia hallitsee, lukekaa tämä erinomainen artikkeli. Juutalaista ei erikseen mainita, harva sen enää uskaltaa mainita.

  Lopussa hyvä kysymys, joka tiivistää Juutalaisen Ylivallan asenteen tässä tilanteessa.

  Ensin englanninkielinen versio:

  ”What do you call a hundred thousand dead slavs fighting over swampland?

  A good start.”

  Tämä on siis Juutalaisen Ylivallan nykyinen mielipide/asenne.

  Miksi kutsut sitä, että satatuhatta slaavia kuolee taistelessaan soistuneesta palasta maata?

  Hyvä alku.

  Tämä on koko Ukrainan sodan tiivistelmä. Juutalaiselle, Brutaalille Ylivallalle tämä on vasta hyvä alku. Kunhan Lännen Idioottihuorat saadaan tapattamaan miljoonia niin Lännessä kuin Idässä, silloin vasta Juutalainen Ylivalta on onnessaan.

  Marinit, niinistöt, stubbit ja kaikki EU:n huorat ovat jo pedanneet kuolemanlaakson. Kohta tuodaan poikia ja tyttöjä, vaareja ja mummoja kotiin kuolleina. Sellainen on Valkoisen Maailman Huorajohto. Itseään peilistä tarkkaileva, korruptoitunut, narsistinen Pikkupaska.

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Minulla on jostain netistä löydetty valokuva, jossa yksi nyky-Rothschildeista poseeraa jossain linnassa edesmenneen David Rockefellerin kanssa. DR on sanonut kaiketi muistelmissaan (lainaus löytyy netistä monesta paikasta), että jos joku syytekohta esitetään, että me ajamme yhtä maailmanhallitusta niin näin on ja olen siis syyllinen ja ylpeä siitä. 

  Kyse ei siis ole pelkästä rahan ja vallan haalimisesta, kun ajatellaan näitä sukuja sekä asiaan liittyvää vapaamuurari/illuminaatti tematiikkaa sekä lukemattomia julkisia yhteistyöelimiä kuten CFR, YK, EU, Bilderberger, WEF ja jne.

 • Kastemato

  Vastaa

  Tässä universumissa missä elämme, kilpailu on elämän moottori. Kilpailu ajaa evoluutiota vimmatulla voimalla eteenpäin. Eliitin valta on kasvanut valtavaksi kuten näemme, he haaveilevat että hallitsevat aivan kaiken, he ovat valjastaneet itselleen pääoman jota he palvovat, toisin sanoen paholainen on saanut heistä vallan. Mutta ajat muuttuvat, luonto luo AINA, voimalle sen vasta voiman. Tämä on luonnon järjestys. Teologia selittää lopulta kaiken kun sitä tutkii. Sillä ne jotka itsensä ylentää, ne alennetaan. Ne jotka itsensä alentaa ne ylennetään, näin sanoi jeesus aikoinaan

 • Nimetön

  Vastaa

  Menee aika lailla ylitulkinnaksi noiden juhlien tulkinta. Tuohon aikaan kuului silmää tekevien tyyliin koettaa leikkiä elitististä, taiteellista, mystistä jne. Tuo oli Dalin, surrealismin ja monen monen muun erikoisen taidesuuntauksen kulta-aikaa.

  • Nimetön

   Vastaa

   taisi napoleonin sodista lähtien
   rahoittaa jokaista osapuolta..nerokasta minä sanon

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi