Juutalaiset onnistuivat imuroimaan Israeliin yli miljardin Silicon Valley Bankista ennen varojen jäädyttämistä

Juutalaisten salakuljettamat rahat tulevat olemaan pois niiltä SVB:n uhreilta, joille korvaukset lain mukaan ensisijaisesti kuuluisivat.

Sionismi

Teknologiaan ja riskiyhtiöihin erikoistuneen Silicon Valley Bankin (SVB) romahdus on hallinnut viime päivinä talousmedian lööppejä. Kyseessä oli Yhdysvaltojen 16. suurin pankki. Konkurssiuutista vähemmälle kansainväliselle huomiolle on jäänyt kuitenkin kertomus siitä, kuinka israelinjuutalaiset onnistuivat vetämään valtavia summia rahaa pois pankista vain hiukan ennen kuin viranomaiset ehtivät estämään operaation.

SVB toimi pitkään sekä amerikkalaisten että israelilaisten teknologia-alan stratup-yritysten tärkeimpänä lainoittajana. Se kuitenkin kaatui riskialttiin sijoitustoimintansa vuoksi viime perjantaina ja ajoi kansainväliset rahoitusmarkkinat ainakin hetkelliseen kaaokseen.

Konkurssin myötä yhdysvaltalaiset viranomaiset astuivat pankin johtoon ja takavarikoivat sen omaisuuden, jotta pankin törkeän huolimattomuuden uhrit saisivat tulevaisuudessa edes osittaisen kompensaation. Viranomaiset eivät olleet kuitenkaan tarpeeksi nopeita liikkeissään, sillä juutalaiset onnistuivat imuroimaan SVB:stä yli miljardin verran varoja Israeliin sionistivaltion johtavien pankkiirien avulla.

Kaksi Israelin suurinta pankkia suunnitelman takana

Israelin kaksi suurinta pankkia, Bank Leumi ja Bank Hapoalim alkoivat kanavoida juutalaista rahaa ulos SVB:stä niin tehokkaasti ennen viranomaistoimien alkamista, että se on herättänyt epäilyksiä sisäpiiririkoksista. Myös 2007–2008 finanssikriisi muistetaan monimutkaisista juutalaisista sisäpiiripetoksista, joihin olivat osallisia muun muassa juutalaisjohtoiset Lehman Brothers, Goldman Sachs, AIG, Ameriquest ja keskuspankki Fed.

The Times of Israelin mukaan Leumi ja Hapoalim ovat ”työskennelleet kellon ympäri” siirtääkseen SVB:stä rahaa Israeliin. Pelkästään Leumin teknologiaan erikoistunut tytäryhtiö mahtailee imuroineensa SVB:stä miljardi dollaria, joten kokonaissumma on huomattavasti sitäkin suurempi.

Juutalaisten salakuljettamat rahat tulevat olemaan pois niiltä SVB:n uhreilta, joille korvaukset lain mukaan ensisijaisesti kuuluisivat. Koska sionistilobby hallitsee suvereenisti Yhdysvaltojen politiikkaa, tapaus tuskin tulee röyhkeydestään huolimatta aiheuttamaan diplomaattisia kiistoja maiden välille.

Lähteet: The Times of Israel, Ctech

Finanssiala Finanssikeinottelu Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rikollisuus Juutalaisomisteiset pankit Pankit Pankkiirit Petos Silicon Valley Bank Sionismi Sisäpiirikauppa Taloudellinen riisto Talous Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • jjt

  Vastaa

  saatanan siat

  • Maukka

   Vastaa

   Mikä harmittaa, oliko paljonkin sijoituksia siellä?

 • A. Stupp

  Vastaa

  Mikähän lie suomalaisten pankkien tilanne, löysiä luottoja siellä sun täällä. Korot kovia, inflaatio syö palkkojen ostovoiman. Ei mene pitkään kun ensimmäiset ongelmat alkavat myös suomessa. Muistakaa markkinatalouden kultainen sääntö. Voitot yksityisiä, tappiot yhteisiä.

 • Syöksykierre jatkuu ja loppu lähenee

  Vastaa

  Biden vakuutteli, että kansalaisten säästöt ovat turvassa. todellisuudessa nyt vain pelataan aikaa, että eliitti saa pelastettua omat rahansa. Mahdollisesti koko pankkijärjestelmä suljetaan, kuten meinasi käydä 2008 pankkikriisissä.
  FIAT-raha ja pankkijärjestelmä on romahtamassa ja sen todellinen maksumies on jälleen kerran kansa. FED on käytännössä maksukyvytön. FEDillä voi olla vielä muutama ässä hihassaan, onhan heillä painokoneet, joilla rahaa voi tehdä niin kauan, kuin paperia riittää. Rahajärjestelmä on kuitenkin irroitettu kultakannasta jo Nixonin aikaan ja pankkeja velvoitetaan pitämään holveissa n. 8–10% käteisenä todellisten talletusten määristä. Loppu ”raha” tilillä on vain ykköstä ja nollaa. Todellinen syy tässä rahajärjestelmän romahduttamisessa on siirtyminen CBDG:n eli keskuspankkien digitaaliseen valuuttaan, mikä mahdollistaa tiedon kaikista ostoista ja täydellisen kontrollin ihmisistä eli great reset.

 • IZMyTube Pöyristely

  Vastaa

  Juutalaiset vain ovat niin ahkeria tekemään töitä että ansaitsevat rahansa. Turhaan laiska valkoinen roskaväki itkee jos meni säästöt.

 • vanha ruuna

  Vastaa

  Pankki oli rahoittanut esim. Black lives matter liiketta 73 miljoonalla dollarilla.

 • Juha

  Vastaa

  Pörssi romahta, kun talous kyykkää niin sota on siihen oiva ratkaisu. Odotettavissa siis false flag operaatio.. maaliskuu on kabbalistien skull ja bonesien yms kahjojärjestöjen hetki toteuttaa terroristihyökkäys jossain päin maailmaa.. esim Madrid, Bryssel, Christchurch, Westminster jne tyylinen maaliskuinen terroriteko ei riitä harhauttamaan huomio pois taloudesta ja viemään jenkkejä ja heidän vasallivaltioita sotaan.. jotain suurempaa on siis luvassa.. arvaan 322 2o23

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kuten olen jo moneen kertaan sanonut: USA on yksi suuri juutalaisten bordelli.

  Parhaille huorille (bidenit, presidentit yleensä ja muille ns. ”poliitikoille” ja muille eliittihuorille) bordelli maksaa hyvin heidän palveluksistaan. Kansa taas on alistettu huoraamaan ilmaiseksi, itse asiassa USA:n valkoinen kansa maksaa siitä, että se saa huorata maansa ja tulevaisuutensa Valitun Kansan edestä.

  Mikään, siis mikään, rikos ei ole liikaa tässä bordellissa, kunhan se ”on hyväksi Valituille”. Ei ole moraalia, ei ole etiikkaa, kirkkainkin Totuus väännetään sionistisessa paskamediassa Valheeksi ja päinvastoin, jos se ”on hyväksi Valituille”.

  USA:n nuoria miehiä koulutetaan armeijassa kuolemaan erilaisissa sodissa ympäri maailmaa, sillä se ”on hyväksi Valituille”. Parhaillaankin USA miehittää Irakia ja Syyriaa ja tukee kymmenillä velkamiljardeilla upporikasta Israelia. Näin bordellissa toimitaan, näin toimii huoratalo.

  Eikä siinä kaikki. Bordellin Isäntä, Valittu, vaatii, kuten Euroopassa, että rajoja ei ole, ei varsinkaan etelään, eli Bordelliin kutustaan kaikki maailman värilliset tuhoamaan loputkin olemattomasta varallisuudesta.

  USA – Valittujen Suuri Bordelli.

 • Jyri Äkäslompolo

  Vastaa

  näin on, laiton lehti ja Marco ei vain ymmärrrä.

 • Jyri Äkäslompolo

  Vastaa

  IZMyTube Pöyristely näin on.

 • Salomon

  Vastaa

  Tässä ei ole muuta kuin yksi hyvin selkeä kysymys purtavana, toi koukkunokka porukka on sen jo sisäistänyt. Joko me tai he?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi