Juutalaisten rasistinen väkivalta miehitetyssä Palestiinassa raaistuu – muu maailma sulkee silmänsä

Armeijan ohella siirtokuntarikollisuutta edistävät useat muutkin Israelin hallintoon sidoksissa olevat organisaatiot.

Sionismi

Juutalaisten rodullinen väkivalta ei-juutalaisia kohtaan miehitetyssä Palestiinassa on kärjistynyt tänä vuonna. Erityisesti Länsirannassa todistetut juutalaisten veriteot ovat synnyttäneet kiusaantuneen kansainvälisen vastaanoton.

Niin juutalaiset itse kuin myös länsimaiden globalistijohtajat väittävät mielellään, että ”valituksi kansaksikin” itseään kutsuva rotu on ”ihmiskunnan omatunto” ja universaalin tasa-arvon airut. Tosiasiassa Israelin juutalainen yhteisö toimii kaikkien humanitääristen periaatteiden vastaisesti pyrkiessään häätämään ali-ihmisinä pitämänsä ei-juutalaiset kokonaan pois Palestiinasta.

Juutalaisten rakentamat laittomat siirtokunnat leviävät tällä hetkellä nopeasti Länsirannalla. Siirtokuntien avulla juutalaiset pyrkivät valloittamaan maat ”ali-ihmisiltä” hehtaari hehtaarilta, kunnes jäljellä on vain heprealaisen rodun edustajia.

Suuri osa palestiinalaisista ansaitsee elantonsa edelleen maanviljelyksellä. Juutalaiset siirtokunta-aktivistit ovat kuitenkin kiristäneet aggressiotaan ja alkaneet hyökkäillä yhä useammin maanviljelijöiden kimppuun. Pahoinpitelyjen ohella juutalaiset varastavat esimerkiksi lampaita, polttavat ei-juutalaisten koteja ja jopa murhaavat paikallisia edistääkseen etnistä puhdistusta.

Rikoksille tukea armeijalta ja poliitikoilta

Israel ”lupasi” palestiinalaisille jo 1993, että Gaza ja Länsiranta tulevat muodostamaan Palestiinan valtion. Ikivanhoja antisemitistisiä stereotyyppejä todeksi eläen israelilaiset kuitenkin puukottivat palestiinalaisia selkään: Vuoden 1993 jälkeen laittomien siirtokunta-aktivistien määrä Länsirannalla on räjähtänyt 260 tuhannesta 700 tuhanteen.

Siirtokuntarikolliset saavat epävirallista tukea toiminnalleen Israelin armeijalta. Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan siirtokunta-aktiivit voivat nyt vailla pelkoa järjestää pogromeja palestiinalaiskylissä, koska he tietävät armeijan olevan heidän puolellaan.

Armeijan ohella siirtokuntarikollisuutta edistävät useat muutkin Israelin hallintoon sidoksissa olevat organisaatiot. Asiantuntijoiden mukaan siirtokuntien ylläpito vaatii niin paljon lainopillista osaamista ja teknisiä taitoja, että rikosten jäljet johtavat pakostakin korkea-arvoisten israelilaisten päättäjien toimistoihin.

Lähde: Al-Jazeera

Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Palestiina Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Koba

  Vastaa

  Onhan siellä palestiinalaisille taas tukeaan osoittamassa Tavja,avabikansojen ystävä.

 • TT

  Vastaa

  Ihmiskunnan mätä- ja syöpäpesäke odottaa puhkaisijaansa. Kaikki kunnia niille, jotka sitä edes yrittävät. Ikävä kyllä sionismi ja muu juutalaisvaikutus on voitolla ja hegemonisessa asemassa erityisesti länsimaissa. Se oirehtii ihmisten henkisen ja fyysisen laadun voimakkaana heikentymisenä, minkä myötä esimerkiksi Suomen itsenäisyys on annettu pois. Maatamme saastutetaan ennätystahtiin mutiaisilla, kulttuurimarxismilla ja globalistisella tyrannialla.

 • Topi

  Vastaa

  Mistä juutalainen erottaa arabin? Ulkonäkö on sama, kieli on sama, kulttuuri on sama. Varmaankin pitää DNA-testi tehdä ennen kuin uskaltaa heittää naapuria kivellä päähän. Ukrainan tilanne on sama: ryssä tappelee ryssää vastaan. No, Suomessa on tilaa kaikille. Muutenkin koko Hitler-Putin vs nazzi-Ukraina on niin absurdi tilanne, etten ymmärrä miten suvakit voivat olla niin fanaattisesti jotakin mieltä koko asiasta. Suvakeiksi myös lasken nämä NATO-sekopäät ja Ukrainaan sotimaan lähteneet surulliset tapaukset. Minun kirjoissani he ovat kaikki suvakkeja. Aivan kuten kutsun kaikkia 57 eri sukupuolenkin edustajia vain yksinkertaisesti hinttareiksi. Turhaa täyttää päätään turhalla romulla. TV ja radio kiinni, sosiaallinen media pois, IS/HS ja muut sontalehdet jääkööt kaupan hyllylle jatkossakin. Sontalehdetkin ilmestyvät vain niin kauan, kuin suomalainen niitä ostaa.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Tukemalla Palestiinaa, tuet geneettistä rapautumista aiheuttavaa insestiä. Nyt kaikki ”sukurutsaisiksi äpäriksi” identifioituvat joukolla mukaan. Ihmiskunnan täysivaltaiset jäsenet eivät kutsu sukurutsaa ja degeneraatiota avioliitoksi.

 • Ville

  Vastaa

  Eiköhön taida tähänkin soppaan olla suurin syyllinen yhdysvallat.. He ovat ylläpitäneet ja ruokkineet vuosikymmenien ajan tätäkin ”konfliktia”. Vieläkin välillä tulee uutisia kuinka juutalaiset ovat metsästäneet vanhoja natseja..ja siis aivan tavallisia entisiä rivisotilaita jotka ovat käskyjä noudattaneet (muuten tulisi tuomio, ehkä jopa luodin muodossa ). Ns ”tärkeimmät” natsit ja tiedemiehet he kyllä kaappasivat omiin riveihinsä ja jos ei se houkutellut jätettiin kostonhimoisten juutalaisten armoille. Tuo telluksen käärmeiden pesä! Tekopyhyyden mekka! Eikä taida mikään muu maa/taho olla nostanut yhtä montaa diktaattoria asemaansa…ei parane myöskään unohtaa sitä tosi seikkaa että he ovat ainoa maa, joka pommittanut muita ydinaseilla.

  • Julli

   Vastaa

   Lähi-idän koko tunnettu historia on jatkuvaa sotimista yms. eikä Yhdysvallat ole ollut olemassa kuin hetken tämän jatkuvan tuhona kestoajasta. On siis tarpeetonta syyttää tästä Yhdysvaltoja.

   Oikeampi ratkaisu on syyttää Lähi-idässä elävien kansojen ominaisuuksia ja kyvyttömyyksiä. Parituhatta vuotta sitten tuolla alueelta oli luku- ja kirjoitustaidottomia ja niin on edelleenkin. Samat näytät asenteet ja arvot näillä sukupolvesta toiseen. Vika aina muissa. Rotan lailla sikiämisellä on myös oma osansa näiden heikkolaatuisten ihmisten elämässä. Kun itsehillintä on tuota luokkaa, voiko muuta odottaa kuin mitä nytkin nähdään? Heikkoudet eivät noiden keskuudessa jalostu parempaan suuntaan samalla tahdilla kuin esimerkiksi Suomessa.

   Tämän vuoksi on täydellistä, että sama jatkuva tuhonkierre pysyy yllä kuin mitä on tapahtunut viimeisten tuhansien vuosien aikana. Tämä pitää edes jonkinlaista tasapainoa yllä laajemmassa mittakaavassa. Paska tuhoaa paskaa.

   Lähi-itään pitäisi toimittaa nykyistä enemmän aseita ja ammuksia, jotta vähentävät toistensa lukumäärää. Juutalaisille automaattiaseita ja ählämeille puukkoja. Näin pysyy tuhoava tasapaino.

   • Plääh

    Vastaa

    Ei ole. Oli pitkään kalifikuntaa ja sitten mamelukkien valtakuntaa. Ristiretkiä oli keskiajalla, mutta pääosin siis ensin arabien ja sitten turkkilaisten imperiumia. Aika rauahllista, kun Timur Lenk ei ehtinyt sinne asti ym.

    Sitten britit ottivat ja ranskalaiset alueet haltuunsa ja alkoivat tuoda juutalaisia ja sujelivat heitä. Juutalaiset saivat tehdä väkivaltaa mielin määrin ja jopa miehittäjämaiden joukkoja terrorisoitiin. Kunnes USA jyräsi Israelille itsenäisyyden ja salli Israelin terrorisoida koko aluetta. Älytön sionistikommentti muuten ja väärällä foorumilla sinulla.

    Rooman valtakunnan ajankin oli rauha tosin sisällissota siellä. Aleksanteri valloitti alueen persialaisilta. Ennen heitä olivat egyptiläiset ja heettiläiset kävivät välillä sotaa

    • Julli

     Vastaa

     Emme ole ehkä lukeneet samaa historiaa. Tämä saattaa selittää erot…

     Kun Bysantti muodostui 395, sen jälkeen sen itärajalla (Anatolia ja Anatolian itäpuoli) on ollut enemmän tai vähemmän kuhinaa arabien toimesta. Myös sitä ennen alue on ollut ”eläväinen”.

     Muhammedin kuoltua 632 alkoi sulava ja enemmän tai vähemmän koko ajan jossain jatkuva säätäminen. Abbasidit syrjäyttivät umaijadit ja sitten abbasidit kähisivät fatimidien ja seldžukien kanssa. Ja taas uusille kierroksille eri porukoiden ja uskonsuuntien kanssa. Sama jatkuu tänäänkin. 💪🏻

     Bysantti sai olla rauhassa itärajansa (alkujaan itäraja meni Eufratin ja Tigrisin läntisimpien osien huiteilla) kanssa lähinnä silloin, kun arabit nahistelivat keskenään tai olivat juuri toipumassa edellisestä kahinasta.

     Muhammedin elämäänkin (571−632) taisi kuulua jokunen arabien ja juutalaisten välinen rähinä ja juurikin Lähi-idän alueella.

     Eli kyllä tuolla alueella on viimeisten parin vuosituhannen aikana käytännössä lähes jatkuvasti ollut enemmän tai vähemmän sotaa, rähinää, välikohtauksia yms., jossa vaihtelevasti ovat olleet osallisina arabit, muslimit, kristityt, juutalaiset ja jotkut nomaditkin.

     Ei silloin ollut vielä amerikkalaisia nykymuodossaan, mutta kai heitä voi näistä siltikin syyttää. 🤷🏼‍♂️

     Vaikka viestittely tapahtuu tiettyyn aatesuuntaan kallellaan olevalla sivustolla, niin pitänee pitää silti kiinni faktoista. Jos näistä irtaannutaan päästään vihervassareiden tasolle, mikä ei varmaankaan ole tavoitteena.

     • Plääh

      Sinun aatesuunnassasi juutalaiset ovat kaikki kaikessa ja parempaa väkeä ja luulet tällaista tolkuttomuutta vielä jotenkin kristilliseksi uskoksi

 • Nimetön

  Vastaa

  Palestiinaan itäeuroopasta muuttaneet nykyiset israelilaiset polveutuvat kasaareista.
  Kansasta, joka kääntyi juutalaisuuteen joskus 800 luvulla. Heillä ei ole tämän vuoksi mitään verisidettä tai raamatullista oikeutta Palestiinan maahan, vaikka näin virheellisesti väitetään. Palestiinalaiset arabit ja kristityt ovat asuneet maassa jo vuosisatoja ja vuosituhansia, maa on heidän, sekä alkuperäisten heprealaisten, joita maailman ns. ”juutalaisissa” on vielä hieman jäljellä.

 • Jones

  Vastaa

  Tätähän tapahtuu koko Euroopassa. Juutalaisten rotuveljet valloittavat Eurooppaa siirtolaisuudella ja näiden siirtolaisten matkat jopa maksetaan jos annetaan HIAS:kselle rahaa. Ja varmaankin yksikään valtio ei uskalla olla antamatta HIAS:kselle kansansa rahoja.
  https://en.wikipedia.org/wiki/HIAS#
  ‑Wienissä ja Kiovassa HIAS auttaa juutalaisia ​​ja muita 43 maasta saamaan suojelua ja hakemaan turvapaikkaa tai uudelleensijoittamista. Vuonna 2016 HIAS avasi toimiston Kreikan Lesvoksen saarelle tarjotakseen lainopillisia palveluita meritse saapuville pakolaisille, jotka saapuvat pääasiassa Syyriasta.
  https://youtu.be/F2JQYPY7ueU
  https://www.youtube.com/watch?v=53A5AJoRxF0
  http://romanit-info.webnode.fi/news/romanit-israelin-kadonnut-sukukuntako-totta-vai-tarua-/
  ‑Itse asiassa DNA paljastaa, että kansa, joka on geneettisesti lähempänä juutalaisia, ovat kurdit ja eteläitalialaiset
  ‑Tiesitkö että sukunimet; Ahlgren, Korp, Nyman, Faltin, Isberg, Hedman, Friman, Roth, Lindberg, Lindgren, Asp, Palmroos, Florin, Baltzer (Baltzar), Hager(t), Lindeman, Lind, ja Borg ovat muun muassa juutalaisten sukunimiä.
  ‑1. Jos kaikki romanit, domanit ja lomanit ovat kaikki vain yhtä ja samaa Efraimin sukukuntaa, tarkoittaa se käytännössä sitä, että jos muutkin sukukunnat ovat näin isoja, silloin kyllä toteutuu sana jossa Israelilaisia on kuin merenrannan hiekkaa Hoos.2:1–3, lukematon määrä eli silloin koko Israelin yhteen laskettu väkimäärä olisi pitkälle yli 100 miljoonaa ihmistä, jopa 200 miljoonaa. Silloin toteutuisi myös se sana raamatusta jossa Israelin kokonaisvaltaisen paluun yhteydessä tuodaan ajatus esiin että heitä on niin paljon että ”laitumella kuhisee väkeä” jossa pyydetään tekemään tilaa toinen toiselle koska on niin ahdasta. Silloin toteutuisi myös sana siitä että Raakel, joka itkee lapsiaan ja luulee heidät menetetyiksi saa lohdutuksen itkulleen Jer.31:15–16.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi