Sionistinen Euroopan unioni haluaa määritellä Iranin eliittijoukot ”terroristeiksi”

EU:n määritelmän mukaan juutalainen väkivalta on oikeutettua, mutta sen vastustaminen on sen sijaan rikollista.

Sionismi

Sionistien kontrolloima Euroopan unioni harkitsee Iranin puolustusvoimien tärkeimmän elimen, Vallankumouskaartin, määrittämistä ”terroristijärjestöksi”. EU on ottanut Iranin tähtäimeensä, koska kyseessä on juutalaisvaltio Israelin merkittävin vastavoima koko Lähi-idässä.

Vallankumouskaarti edustaa Iranin puolustusvoimien eliittijoukkoja. Kaarti on ollut nykyisessä asemassaan aina vuodesta 1979 lähtien. Tuolloin Iranin kansannousu syöksi vallasta korruptoituneen šaahin, joka otti määräyksensä vastaan Israelin ja Yhdysvaltojen tiedustelupalveluilta.

Israel, Amerikka ja niille alisteinen EU ovat Vallankumouskaartille näreissään siitä, että järjestö on vastustanut juutalaisvaltion levittäytymispyrkimyksiä Lähi-idässä tarjoten tukea muun muassa Palestiinan, Syyrian ja Libanonin aseistetulle vastarinnalle. Viime vuosina kaarti on auttanut myös Jemeniä puolustautumaan Israelin kanssa liittoutuneen ääri-islamistisen Saudi-Arabian valtioterroria vastaan. Sionistien mielestä Vallankumouskaarti ja sitä myöten Iranin nykyinen hallinto on kaadettava, jotta juutalaiset saisivat hallita Lähi-itää mielensä mukaisesti.

EU sekä erityisesti sitä johtavat Ranska ja Saksa uskovat, että Vallankumouskaartia voidaan heikentää merkittävästi, mikäli unioni määrittelee sen terroristijärjestöksi. Tämä vaikeuttaisi esimerkiksi kaartin rahoittamista eri maista käsin.

Israel saa terrorisoida Lähi-itää ilman terroriluokitusta

Asiantuntijoiden mukaan EU tiedostaa, että terroristiluokituksen antaminen tulisi merkitsemään valtavaa takapakkia Iranin ydinneuvotteluille, jotka sionisti Donald Trump onnistui torpedoimaan lähes täydellisesti presidenttikaudellaan. EU:n Israel-fanaatikkojen mukaan ydinrauha on kuitenkin pieni hinta siitä, että Vallankumouskaartin rahoitus saataisiin tyrehdytettyä.

Ranska ja Saksa painostivat muiden EU-maiden ulkoministereitä hiljattain pidetyssä kokouksessa liittymään Vallankumouskaartin vastaiseen rintamaan. Seuraavaksi EU alkaa selvittämään, onko terroristiluokituksen antaminen mahdollista unionin nykyisen lainsäädännön raameissa.

Hanketta hidastaa se, että muiden valtioiden puolustusvoimien määrittäminen ”terroristijärjestöiksi” on historiassa erittäin harvinaista, joten juridisia ennakkotapauksia ei juurikaan ole olemassa. EU-maiden ohella myös sionistilobbyn hallitsema Britannia on kuitenkin aloittanut selvityksen terroristiluokituksen mahdollisuudesta.

Luokituksen antaminen osoittaisi EU:n täydellisen puolueellisuuden ja alisteisuuden Israelille: Juutalaisvaltio on vuosikymmenten ajan sortanut väkivaltaisesti Lähi-idän ei-juutalaisia kansoja ilman, että Israelin ”puolustusvoimia” olisi koskaan edes yritetty määritellä terroristijärjestöksi. EU:n määritelmän mukaan juutalainen väkivalta on oikeutettua, mutta sen vastustaminen on sen sijaan rikollista.

Lähde: Financial Times

Donald Trump Euroopan unioni Iran Israel Jemen Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset sotarikokset Juutalaisjärjestöt Libanon Palestiina Politiikka Saudi-Arabia Sionismi Sota Syyria Ulkomaat Vallankumouskaarti Ydinaseet

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Iranin vallankumouskaarti on erittäin hyvin koulutettu ja motivoitunut sotimaan sionistien johtamaa maailmanjärjestystä vastaan, siksi luokittelulla pyritään etukäteen oikeuttamaan Israelin terroristiset iskut Iranin maaperällä! Euroopan Unioni on mätä marxilainen järjestelmä ja siksi Suomen tulisi päästä ulos EU:n komission hallinnasta. Sionistien piikityskampanjan avulla suomalaisista on tehty lampaita ja meidät on alistettu sionistisen USA:n liittolaisiksi! Tulemme näkemään vielä sionistien lietsoman Kolmannen Maailmansodan ja vasta täydellisen tuhon jälkeen voidaan rakentaa raunioille uudet kansallisvaltiot!

 • TT

  Vastaa

  Lähi-Idässä on alkamassa jälleen Usraelin (USA-Israel) uusi sota Irania ja sen liittolaisia vastaan. Tällä kertaa voimasuhteet eivät olekaan niin selvät. Länsikoalitio on hyvää vauhtia eristämässä itseään ulos muusta maailmasta ylimielisellä ja röyhkeällä käytöksellään. Myös länsikoalition moraalirappio homoavioliittoineen ja trans-sekoiluineen on pantu muualla maailmassa merkille ja vaikuttaa siihen, että länttä inhotaan ja täysin ansiosta. Länsi on kuvottava myös sen monien omien asukkaiden mielestä, mutta nämä eivät juutalaismädätyksen vuoksi saa ääntänsä kuuluville missään. Kaikki instituutiot lännessä on pilattu ja jopa vaalituloksia vääristellään, mikäli valtamedian aivopesu ei riitä. Näin on käynyt jo ainakin kaksi kertaa USA:ssa, joka patsastelee demokratian keulakuvana. BRICS+ ‑blokki kehittele jatkuvasti uusia valuuttoja ja rahanvaihto- ja maksujärjestelmiä, joilla torjutaan dollarin ja länsipankkien globaali ylivalta. Usraelin uskollinen koira EU ei voi tälle kehitykselle mitään, vaikka haukkuisi kaikki etelän ja idän maat terroristeiksi.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen ylivalta näkyy kaikessa, kaikkialla ja kaiken aikaa. Siksi rappio, taloudellinen tuho ja demografinen katastrofi.

  Juutalainen ei koskaan tuo mitään hyvää valkoisille kansoille, jos juutalaisten sallitaan ottaa valta. Ja swidun piste.

 • Nimetön

  Vastaa

  Jos jotain niin valkoisen lännen tulisi ottaa juutalaisista oppia ja oppia pitämään paremmin omistaan huolta – sitä kun eivät maahan tunkeutuvat jihadistit, ”natseja” vastaan taistelevat ryssät tai nykyvasemmistomme tee.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi