Väitteet: Israel valmistautuu sotaan Irania vastaan vielä tämän vuoden puolella

Israelin sotilaallisesta luonteesta kertonee jotain se, että keväällä 2021 juutalaisten ja palestiinalaisten välillä oli lyhyt konflikti. Tänä aikana totaalisessa apartheid-eristyksessä elävät palestiinalaiset saivat Israelin kauhun valtaan ampumillaan raketeilla ja ohjuksilla.

Sionismi

Terroristivaltio Israelin väitetään valmistautuvan sotaan Irania vastaan vielä tämän vuoden puolella. Syynä tälle on antisionistisen Iranin alueellinen vahvistuminen, mikä uhkaa juutalaisvaltion olemassaoloa.

Lähi-idän asiantuntija Catherine Perez-Shakdamin mukaan ”Israel valmistautuu sotaan. IDF:n korkeat virkamiehet uskovat, että se tapahtuu ennen kesää.”

Käytännössä sota voi olla melko iso pala purtavaksi Israelille. Iranilla on tiettävästi yli miljoonan miehen vahvuinen armeija. Lisäksi maalla on valtion hallitsijapuolueelle erityisen uskollinen Vallankumouskaarti, johon kuuluu satoja tuhansia sotilaita. Iranissa on noin 40 miljoonaa palvelusikäistä miestä.

Iran on myös laaja maa, jonka maasto on hyvin vuoristoista. Ukrainan sodan kaltainen maahyökkäys ei siis ole asia, johon Israelilla liittolaisineen olisi todellisia resursseja.

Oman armeijan lisäksi Iranilla on läheisiä liittolaisia, jotka ovat ennenkin aiheuttaneet päänvaivaa juutalaisille. Israelin pohjoisessa rajanaapurissa vaikuttava Hizbollah kertoo, että sillä on 100 000 sotilasta lippunsa alla. Järjestö on ennenkin nöyryyttänyt juutalaisia konfliktitilanteissa.

Israelin sotilaallisesta luonteesta kertonee jotain se, että keväällä 2021 juutalaisten ja palestiinalaisten välillä oli lyhyt konflikti. Tänä aikana totaalisessa apartheid-eristyksessä elävät palestiinalaiset saivat Israelin kauhun valtaan ampumillaan raketeilla ja ohjuksilla.

Iran liittolaisineen on panostanut erityisesti ohjuksiin, raketteihin sekä droneihin. Alueelta löytyykin valtavat varastot näitä, ja ne ovat suunnattu kohti Israelia.

Mikäli sota siis syttyy, Iraniin tuskin tulee vyörymään maajoukkoja. Todennäköisempää on, että juutalaisvaltio pyrkii amerikkalaisilla aseilla tuhoamaan Iranin infrastruktuuria mahdollisimman paljon, jotta maan kehitys ottaisi takapakkia.

Lähde: Kansalainen

Antisionismi Hizbollah Iran Israel Palestiinalainen vastarinta Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Valkoista fosforia

  Vastaa

  Toivottavasti Iran tarjoaa valkoista fosforia juutaaisten maaperälle rajata rajalle. Sen jälkeen sieläkin nurkkakunnassa rauhoituttaisiin.

 • Snif

  Vastaa

  Tuo iran on päästä päähän islamistimaa joka kehittää köyhdytettyä uraania, ja tarviiko kertoa mihin. Tuollaista islamistisaastaa fanittava, on kyllä ihan muuta kun järjissään oleva.

  • Nimetön

   Vastaa

   Moi Dimmu, vituttaako kun Tel Aviv häviää pian maailmankartalta?

 • otto suni

  Vastaa

  Israelin erityisasema korostuu myös tämän asian yhteydessä, eli Israel saa uhata, hyökätä ja terrorisoida naapureitaan USA:n suojeluksessa! Valtamediamme odottaa vain saadakseen kertoa jälleen Israelin loistavista saavutuksista!

 • Jones

  Vastaa

  Kunpa olisikin totta.

 • TT

  Vastaa

  Iran eli Persia on vanha sivistysmaa. Arabimuslimit valloittivat sen jossain vaiheessa, mutta persialainen sivistysperine taittoi siivet pahimmalta musukiihkoilulta ja alueelle syntyi keskiajalla islam-vaikutteinen korkeakulttuuri. Israel on puolestaan roistovaltio ja maapallon ongelmapesäke. Olisi mukava nähdä rottavaltion tuhoutuvan omaan verenhimoonsa sotaseikkailussa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Iranissa vaikuttaa islamin lisäksi ikiaikainen kunniakulttuuri, jossa naisen asema on ollut paritettavan nyrkkeilysäkin tasoa tuhansia vuosia – eikä se ole mihinkään muuttumassa.

 • Plääh

  Vastaa

  Tilaisuus kai tarjoutuu, kun Venäjä on pian luvunlaskennassa. Toivottavasti Ukrainan tukeminen jatkuu silti eikä kaikki tuki mene Israelin avustamiseen, kun sotaa valmistelklaan ja se alkaa

 • Seurataan mielenkiinnolla

  Vastaa

  Irania moukaroitiin jo useita päiviä. Vähän hampaattomalta vaikutti vastatoimet. Eli ei ilmeisesti mitään.

  Useita räjähdyksiä eri puolilla Irania raportoitu. Missä vastatoimet?

  • Nimetön

   Vastaa

   Iran ei yleensä kosta näitä parissa päivässä, vaan antaa odottaa yllätystään. Mitään virallista sotaahan ei tällä hetkellä ole käynnissä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kerronpa tarinan:
  Ostin antikasta kirjan, tiedättehän, tkstiä paperille painettuna, vaikeata muuttaa Valhepedian tapaan holokaustiksi noin vain. No, kerronpä siitä kirjasta.

  Kirja kertoi suomalaisesta avioparista, joka päätti tehdä eräänlaisen häämatkan vuonna 1948 Turkkiin, Istanbuliin. Ja sinnehän he menivät, kirja osoittautui matkakirjaksi. Istanbulissa oltiin ja sitten pari ajatteli kuitenkin menevänsä myös Beirutiin, Lähi-Idän Pariisiin. Ja siitä vain laivalla, no problems.

  Beirut oli hieno kaupunki, sionistit eivät olleet vielä ehtineet ”arvoineen” sinne. Avioparilla oli vielä aikaa lomallaan ja he ajattelivat käyvänsä Pyhällä Maalla. No, ajat olivat sellaiset, että laivaan piletti ja menoksi, mutta Pyhään Maahan tultaessa maihin ei päässyt, sillä Valittu Kansa teurasti parhaillaan paikallisia ja Beirutin paratiisi oli yhtäkkiä kaukana.

  Aviopari päättikin lähteä takaisin Beirutiin ja heille tuli siellä mieleen käydä Damaskoksessa, Syyriassa. Mitä siis tehdä? Hotellista neuvottiin ottamaan taksi ja taksikuski sanoikin, että ei kun menoksi ja sitten oltiinkin kohta Damaskos nähty.

  Ja vieläkin oli aikaan ja pariskunta päätti kysyä, olisiko mahdollista nähdä myös Kaksoisvirtojen Maan Bagdad? Jaa‑a, olisiko? Taksikuskit sanoivat, että ei kun menoksi. Ja Bagdad oli hallussa.

  Mikä on opetus? Mieti sitä, sionistin orja.

 • Vermont

  Vastaa

  Itse ainakin toivon enemmän arabi- ja muslimimaiden tuhoa, Irankin on suurimmaksi osaksi brutaali takapajuinen paska, jonka sympatiseeraamista en pysty tajuamaan. Israel sentään edustaa pääasiassa länsimaista kulttuuria.

  Onko Suomen isänmaallisista nyt tulossa russofiilien lisäksi vielä jotain islamofiilejäkin? Vittu kyllä että tässä ajassa menee ihmisen mieli sekaisin.

 • nato-suomi

  Vastaa

  ”Israel sentään edustaa pääasiassa länsimaista kulttuuria” 

  Siionismi on kaiken maailman pahan A ja O, et ole kansallismielinen jos kannatat siionismia ja juutalaisia. Zog botti

 • Nimetön

  Vastaa

  Olen antijihadisti sekä Suomi/länsimielinen. Sinun paskanjauhantasi eivät tätä asiaa muuta miksikään. 

  Juutalaisilla on kieltämättä etuoikeuksia, jotka he ovat viisaina aikain saatossa hankkineet itsellensä – ja meidän valkonaamojen kannattaisi lopettaa uliseminen ja ottaa siitä esimerkkiä; pitää omistamme ja eduistamme paljon paremmin huolta. Lopettaa paskassa rypeminen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi