Biden nimitti jälleen juutalaisen Valkoisen talon tärkeimpään virkaan

Kansliapäällikön virka vapautui, kun juutalainen Ron Klain lopetti työuupumuksen vuoksi.

Sionismi

Joe Biden.

Joe Biden on päättänyt pitää kiinni Yhdysvaltojen hallituksen pitkäaikaisesta epävirallisesta protokollasta, jonka mukaan valtion tärkeimpiin virkoihin nimitetään maksimimäärä juutalaisia. Tuorein nimitys koskee Valkoisen talon korkeinta virkaa, kansliapäällikön pestiä.

Kansliapäällikön virka vapautui, kun juutalainen Ron Klain lopetti työuupumuksen vuoksi. Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency (JTA) kuitenkin uutisoi tyytyväisenä, että ”Biden on ilmoittanut Klainille korvaajan: toisen juutalaisen, joka on tällä kertaa taustaltaan sijoittaja”.

Sijoittajataustainen uusi kansliapäällikkö on Jeff Ziensts, joka on aiemmin johtanut Yhdysvaltojen hallituksen ”koronavirustoimia”. Zienstsin ansiosta hallitus lahjoitti tähtitieteellisiä summia veronmaksajien ”koronarahoitusta” finanssiyhtiöille samalla, kun pienet ja keskisuuret yritykset kärsivät valtavia tappioita perusteettomien liikkumis- ja kokoontumisrajoitusten vuoksi.

JTA:n mukaan sekä Ziensts että hänen edeltäjänsä Klain ovat olleet erittäin avoimia juutalaisuudestaan. Klain jopa ”twittaa säännöllisesti juutalaisuudestaan”, JTA taustoittaa.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Jeff Ziensts Joe Biden Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen ylivalta Korruptio Politiikka Rob Klain Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kallion myyrä

  Vastaa

  Toi muumio hallituksineen ja Natoineen saa vielä meidän huippu as.tuntioiden avulla lähtemään Uraliin, että nuppi tutisee. Jos nää meidän maanpetturit l. huippuosaajat ehtii saada vehkeitään edes käyntiin ennen kuin tärisee. Joo, saavathan nää judet sen maailmansotansa aikaiseksi, jossei sitä jo käydä. On meillä saatana päättäjät ja as.tuntijat. Pitäis antaa medialle vielä lisää muutama miljoona, niin saadaan lisää fakta uutisia. (Tämä ei ollut neuvo). Jos arvaa ratkaisua ko. kriisiin, niin vastauksena saadaan, että lisää maahanmuuttajia.

 • otto suni

  Vastaa

  Meillä on samanlainen muumio pressana ja ulkonäkö muistuttaa Zelenskya, joten mitkä ovat kipapään todelliset tavoiteet? Suomi on jo tuhoutuva maa ja talous on kuralla, samaan aikaan lähetään satojen miljoonien arvosta puolustusmateriaalia Ukrainaan vaikka joudutaan viimeistään syksyllä strategisten iskujen kohteeksi. Soroksen mukaan kuulumme siihen ryhmään joka sopii täyttämään ruumispusseja, joten hyvin menee Suomi tuhotaan jotta kipapäät saavat sen kolmannen maailmansotansa!

  • Kallion myyrä

   Vastaa

   No, onhan se lähetettävä satojen miljoonien arvoista puolustusmateriaalia sinne. Suomihan maksaa vaan vanhoja lainojaan (sotasaalista) takasin. Tää on sellanen käänteinen Raatteentie. Kipapäät nauraa ja kiittää koko Euroopan tuhoutumisesta. Tää menee suoraan kipapäiden ”kirjoitusten” mukaan. Muutama vuosi Eurooppaa paskaksi ja sitten muumion seuraaja ”tulee apuun” ja vie taas kerran kermat kakun päältä, muiden kipapäiden investoidessa sit uuteen Eurooppaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi