Vladimir Putin irtisanoi juutalaisia kritisoineen korkean virkamiehen

Juutalaiselle Chabad-kultille on tärkeää kyetä manipuloimaan sodan molempia osapuolia.

Sionismi

Volodymyr Zelenskyi, Vladimir Putin ja juutalaisen Chabad-Lubavitchin johtohahmoja.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on päättänyt irtisanoa korkea-arvoisen turvallisuusvirkamiehen Aleksey Pavlovin sen jälkeen, kun tämä sai globalisteilta kritiikkiä ”juutalaisvastaisista” näkemyksistään. Pavlov kritisoi ulostulossaan erityisesti juutalaista ylivaltaa kannattavaa Chabad Lubavitch ‑kulttia.

Pavlov suututti juutalaiset viime syksynä, kun hän totesi, että Chabad on yksi Ukrainassa toimivista antikristillisistä järjestöistä, joiden olemassaolo oikeuttaa sotatoimet alueella. Pavlovin mukaan Chabadin tuhoaminen on osa Ukrainan ”desatanisointiprosessia”.

”[Chabadin] tärkein opinkappale on kultin omien jäsenten ylivalta suhteessa kaikkiin muihin kansoihin ja valtioihin,” Pavlov totesi. Chabad pitää ei-juutalaisia ali-ihmisinä ja sen johtajat ovat erinomaisissa väleissä niin Putinin kuin myös juutalaisen Volodymyr Zelenskyin hallintojen kanssa.

The Times of Israel kirjoittaa, että Chabad on koko Ukrainan sodan ajan pyrkinyt tasapainottelemaan poliittisesti, jotta se ei suututtaisi idän eikä myöskään lännen johtavia poliitikkoja. Kultille on tärkeää kyetä manipuloimaan sodan molempia osapuolia.

Lähde: The Times of Israel

Aleksey Pavlov Chabad Lubavich Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Politiikka Rotu Sionismi Sota Ukraina Ukrainan juutalaisyhteisö Ulkomaat Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Vladimir Putin Volodymyr Zelenskiy

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Varsin mielenkiintoinen on myös ukrainalaislähtöisen Chabad-kulttijohtajan, jo edesmenneen ”Rebbe” Schneersonin lausuma Ukrainan alueesta: “The Slavs are temporary guests on these lands and are subject to eviction. We will return this territory, and build the Great Khazaria – the Jewish state, as 50 years ago, we created Israel.”

  • Plääh

   Vastaa

   ”Ukrainalaislähtöisen”? Kuitenkin nämä vihaavat aina joka maassa sitä ei-juutalaista enemmistöä, joten et tällä pysty Ukrainaa mustaamaan yhtään.

   Kumpaakin osapuolta johtaa juutalaisjohtoporras sodassa ja Venäjää nimenomaan Chabad, mikä tosin taitaa olla niskan päällä nykyisin kaikkialla

   • TT

    Vastaa

    Ukrainasta on lähtöisin myös kaikkien rakastama super-kommunisti Lev Trotsky, oikealta sukunimeltään Bronstein. Tämä opiskeli Odessassa ja vaikutti Nikolajevissa ennen lähettämistään Siperiaan, josta pääsi pakosalle Eurooppaan ja myöhemmin palasi Venäjälle tukemaan bolshevikkien vallankumousta.

    • Plääh

     Vastaa

     Ja Trotski kavereineen murhasi ukrainalaisia I msodan aikana, sisällissodan aikana ja nälänhädissä 20- ja 30-luvuilla

   • Tapiola

    Vastaa

    Ihan hassua. Eihän TT tuossa mitään mustaa. Toisaalta ei tuollaista korruption shitholea pidä kullatakaan millään älyttömillä slava huudoilla. Jonkinlaisia venäläisiä molemmin puolin. Äärinationalistit tässä kyllä taidetaan tapattaa viimeiseen mieheen, ellei sitten osa ole jo päässyt vaikka Puolaan pakenemaan. En tiedä sitä tilannetta, mutta kyllä selväksi on heille jo käynyt, ettei heidän unelma toteudu Ukrainassa.

    Ei Venäjän federaatiota minkäänlaiset juutalaiset hallitse enää. Oligarkit kyllä taloudessa ovat hyödyllinen riesa ja nuo chapadit ym eivät mistään johtoportailta Venäjää hallitse, mutta omaavat suurta vaikutusvaltaa kyllä, koska ovat myös USA:n yhteydessä ja kuten tuossa tekstissä sanotaan, tasapainottelevat molemmin puoli rajaa.
    Onhan se sama kirkkokin molemmin puoli niin Venäjällä kuin entisellä Venäjällä eli Ukrainassa. Myös muslimeja on molemmin puolin ja suomalaisia torvia myös muutama.

    • Plääh

     Vastaa

     No sodan jälkeenhän natsit tapetaan tuolla kuitenkin, joten miksi ei voisi sitten kuolla rintamalla?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Sionistit häärii molemmin puolin, idässä sekä lännessä, ei mitään uutta eikä ihmeellistä.
  Vain täysin sokeat ja tyhmät eivät tätä kykene huomaamaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nyt ollaan asian (ja kaikkien ongelmien) ytimessä.

 • Jupi

  Vastaa

  aina löytyy joku joka vetää herneen isoon nenäänsä

 • Trust me bro

  Vastaa

  Putin vain huijaa juutalaisia alistumalla näiden tahtoon ja hyökkäämällä naapurimaahan perustellen sitä kansallismielisten tappamisella

 • Julli

  Vastaa

  Nykyistä useampi jutku voisi osallistua Venäjän armeijan toimiin jalkaväessä.

 • Vakoilutoiminta kuriin

  Vastaa

  Venäjän suurlähetystöä Helsingissä on supistettava. Sen on annettu paisua ylisuureksi koska suomalaiset päättäjät olivat koko ajan rähmällään.

  Suurlähetystö kuhisee Venäjän tiedustelupalvelun väkeä. Ylimitoitettu kiinteistöalue ja aivan liian suuri henkilökunta
  Venäjän vakoilijat on saatava pois. Erityisesti tämä koskee Suomea. Suomen kokoon suhteutettuna Venäjän suurlähetystö Helsingissä on ylimitoitettu.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalaiset rakastavat sotia, joissa valkoiset tappavat toisiaan. 

  USA:n aseteollisuus on juutalaisten omaisuutta ja nyt FED ei juutalaisten ikioma Keskuspankki painaa (taas) miljardeittain velkaa USA:n kansalle, jotta se viimeinenkin veri- ja hikipisara saadaan muutettua miljardeiksi, ”Valituiksi miljardeiksi”, Valitun Kansan taskuun.

  Eli mitä verisempi, mitä pidempi, mitä suurempi tuho, sitä kiimaisemmin käy sionistinen tanssi haudoilla, valkoisen kansan haudoilla.

  Missä nyt ovat Rauhan miehet ja naiset? Heitä ei ole, koska juutalainen mediaylivalta on kriminalisoinut Rauhan, jos puhut rauhasta, olet rikollinen, olet putinisti, kenties olet jopa natsi, eikö niin?

  Eli kyllä, aivan varmasti, myös Putini n korvaan kuiskuttelee juutalainen, totta kai, he haluvat sotaa, he haluavat sotaa myös Iraniin, Syyriaan, Libanoniin, heille sota on eksistentiaalista, kaunista, välttämätöntä, kunhan muuta kuin juutalaiset kuolevat, ja niinhän siinä nytkin käy: Me kuolemme, me valkoiset, me varustaudumme, me ostamme juutalaisilta aseet tappaaksemme toinen toisemme.

  Ja he tanssivat haudoillamme, ikuisesti.

 • Plääh

  Vastaa

  Venäjää vastaan ei voida vain kääntää toistakin poskea. Kaikki rauhanliikkeet Suomessa ovat olleet Venäjän ja N‑liiton perustamia taii soluttamia ja ohjaamia. Tarkoituksena heikentää Suomea syömistä varten

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Oli Ukrainan-venäjän sodassa kumman puolella tahansa, aina on juutalaisten puolella. Voitti sodan kumpi tahansa, juutalaiset voittavat.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi