Saksa aloittaa uuden valtiollisen kampanjan juutalaiskriittisiä vastaan

Hallitus tulee seuraamaan erityisen tarkasti "akateemikoita ja älymystöön kuuluvia" ihmisiä, jotka kritisoivat Israelin hallitusta.

Sionismi

Saksan hallitus on päättänyt aloittaa jälleen uuden veronmaksajien rahoittaman sionistisen kampanjan Israelia kritisoivien kansalaisten sananvapauden kaventamiseksi. Hankkeen virallinen tavoite on ”kamppailla antisemitismiä vastaan ja edistää juutalaista elämäntapaa”.

Vaikka Saksa kampanjoi jatkuvasti juutalaisuuden puolesta sananvapautta vastaan, paperilla kyseessä on maan historian ”ensimmäinen kansallinen strategia antisemitismiä vastaan”.

Saksa sitoutuu esimerkiksi keräämään yksityiskohtaista dataa ihmisistä ja järjestöistä, joiden mielipiteet voidaan tulkita juutalaisten kannalta epäedullisiksi. Saksa aikoo myös lisätä holokaustipropagandan määrää, koska kyseessä on juutalaisen ylivallan tärkein tukipilari.

Saksan antisemitisminvastainen komissaari Felix Klein totesi, että hallitus tulee seuraamaan erityisen tarkasti ”akateemikoita ja älymystöön kuuluvia” ihmisiä, jotka kritisoivat Israelin hallitusta. Saksan mukaan Israelin sota- ja ihmisoikeuksien kritisoiminen on juutalaisvihaa, josta on päästävä eroon hinnalla millä hyvänsä.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Felix Klein Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaiset sotarikokset Korruptio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Saksa Sananvapaus Sionismi Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Muistakaa, kun tuot asioita esille kriittiseen sävyyn, he syyttävät sinua ”antisemitistiksi”, koska eivät voi syyttää valehtelijaksi.

 • Katik

  Vastaa

  onko rasisti, pedofiili terroristien kritisoiminen rikos, kyllä on.
  Eikä ”juutalaiset” israelissa ole edes seemiläistä perimää, joten määritelmä antisemitisti on vahvasti harhaanjohtava, ja muistakaa että 6 miljoonan murhatun palestiinalaisen mainitseminen on myös kasaarivihaa koska juutalaiset osaavat tehdä holokausteja paremmin kuin muut, siihen vielä holidomorin holokausti päälle niin on kyllä naurussa pidättelemistä tämän ”uhrikansan” toilailuissa, mutta muista että he älyllisesti hyvin rajoittuneita , kuin häiriintyneitä pieniä lapsia joiden elämä tuhottiin jo ympärikeikkausken aikana rabbien kuuluisiin raiskauksiin

 • Itsesensuuria

  Vastaa

  No hö. juutalaisethan juuri ovat kaikkien ongelmien taustalla.

 • TT

  Vastaa

  Saksa on miehitetty maa. Vuoden 1945 jälkeen maassa on käytetty kaikki konstit paitsi kansallissosialismin, myös muun nationalismin ja erityisesti valkonationalismin kitkemiseksi. Maan ja kansan henkinen tila on vastenmielinen ja jotenkin sairas. Saksalainen on lumottu ihminen, joka ei ole koskaan täysin hereillä, ei ole läsnä ja jolta puuttuu heimotason itsetietoisuus, koska juuret on revitty irti. Saksalaisia treenautetaan teknologiseen kommunismiin ja robotti-ihmisyyteen ja siirtymävaiheessa heitä on hetki hemmoteltu taloudellisella hyvinvoinnilla. Viime aikoina heiltä on alettu riisua myös tätä hyvinvointia Vihreän Siirtymän nimissä sekä länsimaille joskus ominainen poliittinen vapaus, mihin kuulu valtaa pitävien arvostelun mahdollisuus sekä valtarakenteiden tutkiminen. Nykyaikaisen ”liberaalidemokratian” aikaan näitä oikeuksia ei enää suoda. Saksasta on tulossa suuri DDR. Saksalaiset on pakotettu sairaaseen itseruoskintaan ja jatkuvaan psykologisesti vammauttavaan itsetarkkailuun sen estämiseksi, että kansa siellä alkaisi vihdoin ajamaan omia etujaan tai valvomaan tehokkaasti niiden ajamista. Jokainen valkonationalismiin perehtynyt tietää, ketkä ovat valkoisten kansojen etujen ajamisen suurimmat viholliset. Näiden vihollisten paljastaminen pyritään ehkäisemään nyt kaikin mahdollisin keinoin raha- ja valtiovallan kaikella voimalla.

 • Bf 109...siksi et puhu venäjää

  Vastaa

  Juutalaisvihaa? …sitähän terve ihminen juuri kokee. Pehmeitä nykyään nuo bemarin kyhääjät.

 • Food

  Vastaa

  Kuinka monta kertaa Saatanan synagoga onkaan jo potkittu pois milloin mistäkin? Aina parasiitti löytää uuden isännän kuitenkin ja tulee jopa takaisin vanhaankin paikkaan. ”Holokaustin” ei saa kiistää tapahtuneen. Internointileireillä kuolleiden määrää ei saa myöskään vähätellä, vaan on hyväksyttävä virallinen ”totuuts”; 10 000 000 uhria tuhoamisleireillä. Jokkotuhontaa ei saa toivoa tulevaksi — oli se sitten ensimmäinen tai toinen laatuaan historiassa. Ja jos uskoo sen tapahtuneen, niin sitä ei saa juhlia.

  Outoa miten monikulttuuria, ABCDEFGQTLHIVXYZ-touhua ja Saatanan synagogaa täytyy mediassa ja lainsäädännössä tunkea ihmisten kurkuista alas taukoamatta. Eihän valkoisuutta tai heteroseksuaalisuuttakaan tarvitse puolustella tai perustella mitenkään. Saatanan synagoga on niin vihattu globaalisti, että sen vihaaminen täytyy laein kieltää? Aikamoista.

 • Bella

  Vastaa

  ”Hallitus tulee seuraamaan erityisen tarkasti ”akateemikoita ja älymystöön kuuluvia” ihmisiä, jotka kritisoivat Israelin hallitusta.”

  Tama on huomattu, viimeksi taas tanaan, kun blogini on auki; sinne menee Saksasta kahdeksan, yhdeksan kayntia, jotka tarkastelevat tuomittuja tekstejani ja muutamaa muuta aikoinaan paljon lukijoita saaneita poliittisia kirjoituksiani. Jo paljon aiemmin opin, etta mita nama kaynnit ovat, noin nelja vuotta sitten hahmotin Saksassa olevan jonkinlaisen sensuurikeskuksen, siis paljon ennen kuin tasta alettiin puhua. Nyt mielenkiintoisinta on, etta nama samaan aikaan naiden tuomittujen tekstieni kanssa rinnakkain lukevat jo ties kuinka monetta paivaa erasta Vihreille aikoinani jattamaa hallitusyhteistyotekstia, jossa vaadin hallituspoliittisia tekoja muun muassa turvakotien maaraan Suomessa ja rahaa ja resursseja lahisuhdevakivallan ehkaisyyn. Onkin pelottavaa havaita, etta nama yhdistavat mielessaan naisten kokeman turvattomuuden Israel- kritiikkiin. Yhdistaminen ei tule minun tekstieni kautta, vaan olen hahmottanut tassa olevan paljon syvemman merkityksen; esimerkiksi tanaan kirjoitin blogiini siita, etta kuinka Hesari lobbaa 1800-luvun sosiologian teorioita katuryostojen ja raiskausten pehmentavaksi ”nakokulmaksi”. Nakokulman takana on Durkheim, joka eli maailmassa, jossa sen ajan tieteentekijat vaittivat, etta naisille tulee maksaa tyosta pienempi palkka kuin miehille, koska miehet kasvattavat uudet tyontekijat kuulemma, ja jos nainen ja taman lapset pienesta palkasta huolimatta jaivat nalkaisiksi, niin se oli kuulemma osoitus taman nimenomaisen naisen synnillisyydesta, koska naiden herrojen debateissa mikali nainen naki nalkaa, oli kyseessa ”huono nainen”. Tiedamme, etta Hesari lobbasi sairaanhoitajien nalkapalkan puolesta erittain voimakkaasti paakirjoitusta myoten. Nykyajan ”sukupuolisensitiivisyys”, joka nostaa miesmaiset entiteetit yli biologisen naisen jokapaivaisten tarpeiden (vrt. mm. naisille tarkoitettuja vessoja ei kohta enaa ole, vaan jokainen halukas pervo mies voi menna vessaan tirkistelemaan ja ahdistelemaan naisia, ja nain naisten viimeinenkin julkinen turvasatama, naisten huone, on viety) ei siis olekaan oikeaa sukupuolisensitiivisyytta, vaan vain osoitus historian jatkumoa tasta 18­­0­­­­0‑luvun ponottavasta takaperoisesta aatelismaailmasta, ajalta ennen ensimmaista maailmansotaa, jossa aatelisherrat maarasivat naisten paikan. Siis maailmasta, jonka kuvitellaan jo kuolleen. Eipas vain nain olekaan. Nykyaan kaytetaan ”sukupuolisensitiivisyytta” bulvaanina taman vanhan aatelismaailman yllapitoon.

 • Nimetön

  Vastaa

  23 toukokuuta 1949 länsi-liittoutuneet ratifioivat saksan uuden perustuslain (Grundgesetz).
  Pari päivää aiemmin allekirjoitettiin salainen valtio sopimus (Geheimer Staatsvertrag). Tämä sopimus antoi liittoutuneille täyden kontrollin koulutukseen ja lisensoituun mediaan (lehdistö, radio, televisio ja kustantamot) aina vuoteen 2099 asti. Tämän on vahvistanut Kenraali Majuri Gerd-Helmut Komossa entinen saksan sotilastiedustelun päällikkö kirjassaan ”Die Deutche Karte”.

 • RauskuRousku

  Vastaa

  tämä jahti on varmaankin suunnattu kristittyjä kohtaan muutenhan ovat kadut täynnä kiviä viskovia sekopäitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi