Juutalaispedofiili Jeffrey Epsteinin uhrit haastavat kaksi megapankkia oikeuteen

Epsteinin prostituutiorinki ei olisi voinut toimia ilman suurten rahoitusinstituutioiden tarjoamaa tukea.

Sionismi

Joukko juutalaispedofiili Jeffrey Epsteinin uhreja ovat haastaneet kaksi johtavaa kansainvälistä megapankkia, JPMorganin ja Deutsche Bankin, oikeuteen seksuaalirikollisen auttamisesta. Molemmat pankit lukeutuvat globaalin sionistisen finanssiverkoston kivijalkoihin.

Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kanssa yhteistyötä tehnyt juutalainen rahaelitisti Epstein paritti lapsiprostituoituja maailman vaikutusvaltaisimmille henkilöille ja kuvasi raiskaukset, jotta videoita voitaisiin tulevaisuudessa käyttää poliittiseen painostukseen. Epsteinin lähipiiriin lukeutuivat muun muassa Israelin entinen pääministeri Ehud Barak sekä amerikkalaispresidentit Bill Clinton ja Donald Trump.

Jo aiemmin on tiedetty, että Epsteinin pedofiiliverkosto sai tukea globaalien rahoitusmarkkinoiden tärkeimmiltä instituutioilta. Nyt juutalaisen uhrit vaativat saada pankit viimein vastuuseen hirmuteoistaan.

Sionistipankit mahdollistivat rikokset

Uhrit haastoivat viime viikolla Deutschen ja JPMorganin oikeuteen ihmiskauppaan liittyvistä rikoksista. Uhrien mukaan pankit ”tarjosivat Epsteinin kansainväliselle prostituutioringille rahoitusta, jotta sen toiminta saattoi jatkua”. Uhrien mukaan pankit toimivat näin osana järjestäytynyttä rikollisuutta.

”Epsteinin prostituutiorinki ei olisi voinut toimia ilman suurten rahoitusinstituutioiden tarjoamaa tukea. Erityisesti pankit tarjosivat ringille legitimiteettiä ja palveluita, joiden ansiosta seksuaalinen hyväksikäyttö ja nuoriin naisiin sekä tyttöihin kohdistunut ihmiskauppa oli mahdollista,” uhreja edustaneet asianajajat totesivat.

Epstein teki ”itsemurhan” vankilassa ennen viimeisintä ihmiskauppaoikeudenkäyntiään. ”Kuin ihmeen kaupalla” vankilan valvontakamerat olivat epäkunnossa juuri ”itsemurhan” aikana, minkä vuoksi monet epäilevät, että Epstein tosiasiassa murhattiin eliitin suojelemiseksi. Epsteinin tiiviit siteet juutalaisvaltion korkeimpaan johtoon ovat olleet kiusallinen teema globaalin sionistiyhteisön kannalta.

Lähde: Reuters

Bill Clinton Deutsche Bank Donald Trump Ehud Barak Finanssiala Finanssikeinottelu Ihmiskauppa Israel Järjestäytynyt rikollisuus Jeffrey Epstein JPMorgan Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Juutalaisomisteiset pankit Mossad Pedofilia Politiikka Raiskaus Rikos Sionismi Talous Tiedustelupalvelut Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • No nyt, no nyt

  Vastaa

  No nyt on suuren spektaakkelin tuntua ilmassa. Jos nämä pankit joutuvat tilille niin sekä uudella mantereella että saksain maaperällä tapahtuu suuria konkurssiaaltoja jotak vaikuttavat koko maailman talouteen.

  Mutta saas nyt ensin nähdä miten suuren mediajulkisuuden tämä saa. Saattaa olla että koko homma koitetaan vaieta kuoliaaksi.

  • society

   Vastaa

   Jutkut ovat paniikissa. Heidän ainoa suoja on raha

 • Minä

  Vastaa

  Ei tuo Trump kyllä varsin lähipiiriin kuulunut. Ei koskaan käynyt ko. saarella ja antoi Epsteinille porttikiellon Mar Lagoon. Bileissä kyllä oli samaan aikaan, kuten vallan monet muutkin, jotka eivät sen kummemmin Epsteinia tunteneet. Jokin bileissä käyminen ei tee lähipiiriksi. Lähipiiri tarkoittaa melko pitkälle menevää yhteisymmärrystä ja ‑toimintaa.

  Bill Clinton ja Bill Gates sen sijaan olivat saarella monesti ja olivat varmaan kokolailla tietoisia Epsteinin palveluista, joita käyttivät.

  • Kyynikko

   Vastaa

   Samaa ihmettelin itsekin, kyllä Trumpissa pitäisi olla asialliseen kritiikkiinkin aihetta ilman, että pitää valheellisesti vetää Epsteinia mukaan.

 • otto suni

  Vastaa

  Valveutuneen kansalaisen on täytynyt jo vuosia sitten ymmärtää, että Epsteinin teot olivat tarkoin harkittua kiristsytoimintaa ja samalla sai Epstein aivan tuoreita uusia pikkutyttöjä itsekin. Mossadin toiminta on levinnyt kaikkialle länsimaailmaan ja kyseessä on vielä reilusti tehokkaampi järjestö kuin Britannian MI6 tai CIA!

 • Late

  Vastaa

  kattokaas joskus the black list. koko sarja. koko sarjan idea ei vaikuta lainkaan tuulesta temmatulta vaan perusajatus on todellista totta. maailman vaikutusvaltaisimmat henkilöt pyörittää jättimäistä rikollis organisaatioo peitelläkseen omia touhujaan ja haaliessaan rahaa ja valtaa. mut tässä sarjassa näille on vastavoima, toisin kuin huijari jutkuilla joille kukaan ei oikeen voi sanoa tai tehdä mitään koska vale holokausti, antisemitismi ja hitler

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Olisiko tässä osasyy sihen miksi lasten sukupuolinen hyväksikäyttö pyritään saamaan yleisesti hyväksytyksi.

  Esimerkkinä käy vaikka tämä hakusanayhdistelmä: yle areena pedofilia.

 • martin palm

  Vastaa

  ”Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kanssa yhteistyötä tehnyt juutalainen rahaelitisti Epstein paritti lapsiprostituoituja maailman vaikutusvaltaisimmille henkilöille ja kuvasi raiskaukset, jotta videoita voitaisiin tulevaisuudessa käyttää poliittiseen painostukseen.”

  No, hmm…

  Ilmeisesti eivät ole tulossa Partisanin perään koska yllä oleva teksti lähes huutaa apua melkoiselta asianajajatiimiltä…

  En väitä etteikö Partisanin yllä oleva teksti voisi olla totta. No… Helpostihan tämän ongelma poistetaan. Tuossahan luki että kaikki kuvattiin.
  Ja jos kuvattiin niin kuvat esiin.

 • Mita?

  Vastaa

  Siis tama koko juttu on selvasti anti-semetic. Juutalaisuudella ei ole mitaan osaa tassa jutussa. Eihan tassa sanottu etta kristitty Bill Clinton ja kristitty Bill Gates kavi saarelle. Siis hyva piilo-natsin kirjottama artikkeli piilo-natsi sivustolla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi