Juutalainen eliittijärjestö innoissaan Donald Trumpin presidenttiehdokkuudesta – vertasivat sionismin oppi-isään

Trump sai lähes haltioituneen vastaanoton Zionist Organization of America -järjestön kokouksessa.

Sionismi

Miriam Adelson ja Donald Trump.

Amerikkalainen valeoppositiojohtaja Donald Trump ilmoitti hiljattain pyrkivänsä uudelle kaudelle Yhdysvaltojen seuraavissa presidentinvaaleissa. Trump on saanut viileän vastaanoton republikaanipuolueelta, jonka makuun eltaantuneen kiinteistökeinottelijan ailahteleva esiintyminen on liian epäammattimaista.

Juutalaiset lobbausjärjestöt ovat sen sijaan olleet tyytyväisiä Trumpin ehdokkuudesta. Jewish Telegraphic Agency uutisoi, että Trump sai lähes haltioituneen vastaanoton Zionist Organization of America (ZOA) ‑järjestön kokouksessa.

ZOA:n edustajat vertasivat Trumpia jopa sionistisen aatteen perustajaan, Theodor Herzl’iin. Trump sai juutalaisilta Theodor Herzl ‑mitalin, minkä lisäksi juutalaismiljardööri Miriam Adelson rinnasti Trumpin ja Herzl’n toisiinsa pitämässään juhlapuheessa.

”Kuten Herzl’n nimi, myös sinun [Trump] nimesi on jo vakiintunut osaksi juutalaista historiaa – historiamme kirjoittaminen jatkuu myös tulevaisuudessa ja sinun [Trump] roolisi tulee olemaan siinä eeppinen,” Adelson maalaili.

Juutalaismedian mukaan ZOA:n tuki Trumpille on nyt kultaakin kalliimpaa, koska republikaanieliitti suhtautuu hänen ehdokkuuteensa vähintäänkin varauksellisesti. Trump lupasi tehdä aggressiivista politiikkaa Israelin puolesta vastapalvelukseksi sionisteilta saamalleen tuelle.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Donald Trump Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Miriam Adelson Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi Theodor Herzl Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juutalaiset

  Vastaa

  rebublikaanit ja demokraatit ovat vain saman juutalaisen kaksi kääntöpuolta.

 • Snif

  Vastaa

  Biden on sitten parempi vai?

  • society

   Vastaa

   Molemmat on kontrolloitua opposiotiota jotka työskentelevät Israelille ja juutalaiseliitille. Tarkoittaa sitä että mihinkään ei kannata luottaa

 • Heikkolahjaiset

  Vastaa

  Ihmettelen että eikö tuon kokoisesta maasta löydy parempia ehdokkaita? Toki Trump ei aloittanut yhtään sotaa, mutta kai nyt sieltä maailman asukkaiden kannalta löytyy parempiakin ehdokkaita.

 • Teräsnakki

  Vastaa

  Tämä on hyvä. Ajatelkaas nyt itsekin kaikkia maailman kokemia ongelmia viimeisen parin sadan vuoden aikana, tai viimeisen parin tuhannen vuoden aikana. Kaikki on johtunut siitä että juutalaiset myöhästyivät bussista siinä kun me muut jatkoimme matkaamme. Siitähän tämä lopulta johtuu. Ehkäpä tämä asia ratkaistaan. Joten antaa Trumpin tehdä mitä tekeekin. Jospa tämä painajainen saataisiin loppumaan.

 • juha II

  Vastaa

  Amerikassa on vain YKSI valtapuolue. Nimittäin JUUTALAISET!!! (isot buukstaavit pelkästä kunnioituksesta ja suoranaisesta pelosta) Trumpin juutalainen vävy Kucher – tai jotain – vehkeili koko appiukon presidenttikauden hänen selkänsä takana vesittäen periamerikkalaisen tyhmyyden omaavaa papparaista. Vävypoika hoiteli Kiinan politiikkaakin vesittäen ”Donald julman” aikomat äkseeraukset ”vesivelliksi”. Tuo ”rahan kuiskaaja” nappasi Trumpin hekumallisen kauniin tyttären ”sikshan” itselleen vain rahan, vallan sekä ”turhapuromaisen” suuren perinnön vetämänä. Kun Trump ”hävisi” presidentinvaalit oli juutalainen vävy heti yllyttämässä ettei ”ukko” veisi tulosta riitatuomioistuimeen vaan tunnustaisi katkeran tappionsa sillä yltiö kristillisellä ”posken käännöllä” ja olisi ihan hiljaa tai nyt sentään syyttäisi kaikesta vain itseään. Kucther ja vaimo hengaa WEF:n kanssa läheisesti sekä viettää ”petielämää” globalistien kanssa. Juutalaisuudessa juutalaiset miehet voivat ”sekaantua” ”valkoisiin huoriin” ja jos nainen on nuori neito – ”liskoihin” – menemällä naimisiin suurien setelien ja hotellitasoa olevien asumusten ym. limusiinien vuoksi. Mitä tulee juutalaisiin naisiin. He eivät lähtökohtaisesti saa naida valkoisia kristittyjä – tai ei – eli
  ”ali-ihmisiä”, koska tuleva lapsikatras lisää tuskaa joka rääkäisyllä! Lisäksi kyllä kersat ovat juutalaisia ja juutalaistetaan avioerossa olipa kysymyksessä juutalainen aviomies tai ‑nainen. Lapsikaappaus on taattu ja varmasti olet hävinnyt!!!

 • TT

  Vastaa

  David Duke pressaksi. Tai edes Ron Paul. Tai edes joku. DeSantis ja Trump ovat sionistipaskaa, mutta hekin sentään demareita paremmat.

 • Salomon

  Vastaa

  Milloin! Milloin jumalauta näille pillusilmille menee jakeluun, että tää koko touhu on ihan täyttä sontaa ja johtaa juurensa todella pitkälle aikavälille. On vaan helpompi uskoa jotain porukkaa, mikä kertoo juttuja uunista ja perään katsoa muutama elokuva. Ja toi karnevaali kaasuttelu on vain esimerkki.

 • Nimetön

  Vastaa

  Juutalaiset pelasti Trumpin aikoinaan totaali konkurssilta joten luonnollisesti ukko on omistajiensa hihnassa. Trump on myös pedofiili, useita nuoria tyttöuhreja joista yksi on oma tyttärensä joka onkin kääntynyt juutalaisukkonsa ja pentujensa takia ” juutalaisuuteen”

 • Topi

  Vastaa

  Greenblatt- ja Coulter-nimiset henkilöt ovat huolissaan Trumpin paluusta Twitteriin. Jonathan Greenblatt ADL:stä kommentoi äänestystä Twitterissä, jonka tulos toi Trumpin sivustolle takaisin: ”Elon Muskin päätökset ovat olleet vääriä ja hälyttäviä, mutta tämä viimeisin on vaarallinen ja uhka amerikkalaiselle demokratialle. Pitääkö Twitter lakkauttaa?”

  Uhka amerikkalaiselle demokratialle? Miettikääpäs tuota hieman. Twitterin käyttäjät saivat äänestää siis. Mitä tuollainen ”amerikkalainen” demokratia on? Onko se Israelin demokratiaa; kosheria demokratiaa?

  No, kyllä se Trump sinne itkumuurille taas menee pikku hattu takaraivollaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi