Juutalaislobbaajat vaativat Amazonia sensuroimaan mustan koripalloilijan mainostaman dokumentin

Suuret juutalaisjärjestöt vaativat Amazonia aloittamaan kuvainnolliset kirjaroviot, jotta kiusallinen totuus ei leviäisi liian laajalle.

Sionismi

Hebrews to Negroes -dokumentin mainos.

Juutalaisten ja mustien välinen kulttuurisota Yhdysvalloissa kiristyy. Rap-artisti Kanye Westin ohella juutalaisia piinaa nyt sananvapauttaan pelottomasti harjoittava NBA-koripalloilija Kyrie Irving, joka ei ole suostunut nuolemaan juutalaislobbaajien saappaita.

Brooklyn Nets ‑seurasta hyllytetty Irving ei ole alentunut perumaan puheitaan, vaikka hänen työnantajansa on ilmoittanut, ettei tähden koripalloura voi jatkua ilman juutalaisille osoitettua anteeksipyyntöä. Seura pelkää joutuvansa juutalaisen finanssiterrorismin kohteeksi Irvingin mielipiteiden vuoksi.

Irving on kannustanut seuraajiaan tutustumaan Hebrews to Negroes: Wake Up Black America ‑nimiseen kirjaan ja dokumenttiin, joissa valotetaan muun muassa juutalaisten roolia mustien orjakaupassa. Juutalaisten viljelemän valtavirtaisen narratiivin mukaan valkoinen rotu oli globaalin orjakaupan pääsyyllinen, mutta viime vuosina yhä useammat mustat ovat alkaneet nähdä juutalaisten valheiden läpi.

Juutalaisten kannalta tilanne on erityisen hankala siksi, että kirja ja dokumentti ovat kenen tahansa saatavilla Amazonissa. Suuret juutalaisjärjestöt vaativatkin Amazonia aloittamaan nyt kuvainnolliset kirjaroviot, jotta kiusallinen totuus ei leviäisi liian laajalle.

Amazonin suosituin dokumentti

Muun muassa juutalaiset äärijärjestöt Anti-Defamation League (ADL) ja American Jewish Committee (AJC) ovat alkaneet painostaa Amazonia aggressiivisesti, jotta Hebrews to Negroes sensuroitaisiin kokonaan. Samalla Irving on kuitenkin jatkanut dokumentin mainostamista, minkä vuoksi sen myyntikäyrä on ponnahtanut lyhyessä ajassa pilviin. Kun dokumentista tuli Amazonin suosituin, juutalaiset pillastuivat täydellisesti.

”[Dokumentti] voimistaa ikivanhoja antisemitistisiä käsityksiä juutalaisesta vallasta, ahneudesta ja mediakontrollista,” ADL perusteli sensuurivaatimusta. ADL perustettiin 1913 puolustamaan juutalaista pedofiilia, raiskaajaa ja murhaajaa, Leo Frankia. Sittemmin ADL:stä on kasvanut globaali järjestö, jonka kannanotoista uutisoidaan säännöllisesti myös Suomen valtamediassa.

”Tehokas taistelu antisemitismiä vastaan edellyttää sitä, että yritysjohtajat tunnistavat juutalaisvihan ja ovat kykeneviä käymään kovin ottein sitä vastaan,” AJC puolestaan jyrähti.

Brooklyn Netsin mukaan Irvingin hyllytys jatkuu, koska hän ei suostunut sanomaan, ettei hänellä ole juutalaisvastaisia näkemyksiä. Joukkueen mukaan hänen täytyy myös tavata joukko juutalaisjohtajia ja ADL:n edustajia ennen kuin pelaaminen voisi jatkua.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Amazon American Jewish Committee Anti-Defamation League Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset orjakauppiaat Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kanye West Kyrie Irving Orjuus Rotu Sananvapaus Sensuuri Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Bella

  Vastaa

  ”Brooklyn Nets ‑seurasta hyllytetty Irving ei ole alentunut perumaan puheitaan, vaikka hänen työnantajansa on ilmoittanut, ettei tähden koripalloura voi jatkua ilman juutalaisille osoitettua anteeksipyyntöä. ”

  Angloamerikkalaiset mustat ovat kova luu, koska ovat kokeneet ihan oikeaa rasismia jo sukupolvien ajan. Heissa on verissa itsensa puolustaminen ja sanojensa ja tekojensa takana seisominen.

 • juha II

  Vastaa

  Amazonista juutalaiset ovat jo ennen tätä tuhonneet tuhansia ja taas tuhansia niteitä ”antiseminististä” materiaalia eli meidän ”pakanoiden” kielellä TOTUUKSIA JUUTALAIUSTEN RIKOKSISTA! Jotka ovat sittemmin AJEYTTU valkoisten niskaan, ”sosiaalisella paineella” ja vallalla (antiseminismi) tukahdutettu ja suoraan TUHOTTU KIRJAROVIOILLA! Kuten alussa mainitsi ensimmäisestä kirja-kaustista. Juutalaidset itse ilmoittivat raakanneen pois kokonaisen YHDEN kirjan!!! Mitäpä tuohon enää mitään lisäämään kun varsinkin tietää sen, että kaleeriorjaksihan siitä joutuisi ihan normisti! Sale ja ”suhina lempi” (sanna) vielä puýytäisivät anteeksi sadonmiljoonin euroin. Eli tyypillisen suomalaisin vaatimattomuuksien mukaan. Ja niinhän se onkin. Sillä suomlaisten elämä olisikin ”sadonmiljoonin euroin” vaatimttomampaa ja iltapaskassa otsikot kirkuisivat Salen ja sannan olevan kaikkein suosituimpia poliitikkoja kautta aikain. ”Varaventtiiliksi” kuitenkin vielä jätettiin se, että Pohjois-Korean ”pulskan pojan” alta tullaan vielä valtiollisen YLE:n toimesta potkaisemaan tuoli alta pois. Eli itseään hemmottelevan ja irrallaan kansastaan elävä (toisin kuin Suomessa) ”Suuri Johtaja” oli ns. ”tyhjän päällä”! Mikä taas korreloi varsin hauskasti Suomen karvalakkikansan elämää.

 • pelle

  Vastaa

  on varmaan vaikeaa olla juutalainen kun ei voi puhua sanaakaan totta, juttelinkin etela-aftikkalaisen mustan ystavani kanssa asiasta ja han oli hyvinkin tietoinen, etta herrakansa on heita orjuuttanut, ei ollut mitaan vasemmiston luomaa harhaa, etta mustat vihaavat valkoisia.
  afrikassa on sama vika kuin jokaisessa muussakin maassa, jokainen ”kansan valitsema” johtaja haluaa olla diktaattori, vaikka ilmeisten henkisten kykyjen puute johtaa aina silmittomaan agressioon ja kansanmurhiin, kukahan niita kansanmurhia rahoittaa

 • Somalit+juutalaiset

  Vastaa

  Missähän on se listaus niistä juutalaisista laivanvarustajista jotka aikoinaan rahtasivat sitä orjaväestöä Afrikasta Uudelle mantereelle? Ja kukapa myy sitä orjaväestöä sielä hankki kuin se lihava somali-nainen jolla on se oma patsaskin.

  Nyt olisi pienen noston paikka.

 • TT

  Vastaa

  Onhan se surkuhupaisaa seurata tätä uhrihierarkian sisäistä kamppailua. Juutalaiset ovat uhrihierarkian jumalia, joita ei saa missään nimessä arvostella tai heti alkaa uusi kansanmurha polttouuneineen ja miljoonine uhreineen. Mustiakaan ei saa pilkata, koska seurauksena on orjakaupan alkaminen uudestaan ja täysimittainen eteläafrikkalainen rotusorto. Kansanmurha menee rotusorron edelle, joten juutalainen on aina neekeriä ylempänä uhrihierarkiassa.

  On uskomatonta, että keskiverto suomalainen on aivopesty uskomaan tällaista roskaa ja opetettu kumartamaan ja pokkuroimaan ensin juutalaiselle ja sitten neekerille. Kanye West ja Kyrie Irving tekevät suurpalveluksen ihmisille näyttämällä koko uhrihierarkia-rakennelman mielettömyyden ja keinotekoisuuden. Neekeri on juutalaista paljon harmittomampi otus ja siitä seuraakin kysymys, miksi uhrihierarkia arvostaa juutalaista paljon enemmän kuin mustaa?

 • Salomon

  Vastaa

  Tämä on hyvä asia kyllä, kukaan ei sitä kiistä paitsi hebru itse. Se! Mikä mun kalloon ei mene, että kun näille simpansseille on saatana tolkutettu tätä samaa asiaa vuosikymmeniä, nyt se sitten alkaa aueta kun joku räppäri alkaa rääkymään. Tosin voi tähän soppaan sotkea jo ihan pelkän sensuurinkin laajuuden

 • Nimetön

  Vastaa

  Löytyisikö muuten jostain vähänkään virallisempaa oikeaa tietoa juutalaisten osuudesta orjakaupassa? Aika hemmetin vaiettu ja kuopattu aihe nimittäin.

 • A Mason

  Vastaa

  Amazonissa myytävät uusinta painokset ovat usein siistittyjä. Kirjoista voi puuttua kokonaisia lukuja.
  Esimerkkinä Cleon Skousenin Naked Communist.
  Sensuroidut kirjat löytää, kun vertaa eri painosten sivumääriä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi