Israel jatkaa kaksilla rattailla ajoa Venäjä-kysymyksessä

Nyt maailmalla seurataan tiiviisti, alkaako Israel toimittaa sotilaallista tukea ukrainalaisille.

Sionismi

Rikollinen juutalaisvaltio Israel ei vieläkään suostu valitsemaan puoltaan Ukrainan ja Venäjän välisessä konfliktissa. Ilmeinen syy tälle on se, että rikkaat ja vaikutusvaltaiset juutalaisjärjestöt ovat kummankin valtion hierarkian huipulla.

Israelin vaalit voittanut Benjamin Netanjahu on perinteisesti painottanut läheisiä suhteita Vladimir Putinin kanssa. Ukrainan sodan myötä länsimaiset liberaalit ovat vaatineet Israelia katkaisemaan siteensä Venäjän kanssa, mutta juutalaisvaltio on jatkanut kaksilla rattailla ajoa.

”Vielä Venäjän tänä vuonna alkaneen suurhyökkäyksen alkuvaiheessa Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi kiitteli Israelia välitysponnisteluista. Sittemmin ääni kellossa on muuttunut, ja Ukraina on vaatinut yhä voimakkaammin sanakääntein Israelilta apua ilmapuolustukseen,” Yle kirjoittaa.

Israelin tasapainottelua maailmanpolitiikan nuoralla monimutkaistaa se, että Zelenskyi itse on biologinen juutalainen, jonka tärkeimmät vaalirahoittajat ovat juutalaisia finanssielitistejä. Venäjällä valtaa ovat perinteisesti pitäneet juutalainen Chabad-Lubavitch-äärijärjestö ja juutalaiset oligarkit, joiden vaikutusvallan on kuitenkin arvioitu heikentyneen viime aikoina.

Nyt maailmalla seurataan tiiviisti, alkaako Israel toimittaa sotilaallista tukea ukrainalaisille. Israelin kannalta symbolisen sotilaallisen tuen osoittaminen Ukrainalle voisi olla hyödyllistä, jotta esimerkiksi Yhdysvaltojen ja Saksan hallitukset kykenisivät perustelemaan äänestäjille, miksi länsimaisten veronmaksajien rahaa lähetetään edelleen säännöllisesti sionistivaltiolle.

Lähde: Yle

Benjamin Netanjahu Chabad Lubavich Israel Juutalainen lobby Juutalainen ylivalta Juutalaiset sotarikokset Juutalaisjärjestöt Oligarkia Rotu Sionismi Ulkomaat Vladimir Putin Volodymyr Zelenskiy

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Ei riitä kahdet rattaat tämän paskareikäkansan sonnan levitykseen

 • TT

  Vastaa

  Maailman viimeinen rehellinen juutalainen kuoli vuonna 33 tai jotain.

 • otto suni

  Vastaa

  Israel on jo auttanut Ukrainaa ja Mariupolissa venäläiset saivat sotavankeja myös Israelin kouluttajista. Israelin ja sionistien haave on Ukrainan muuttaminen juutalaisväestön muuttopaikaksi sillä Israel on vielä pinta-alaltaan liian pieni, joten kaikki kieroilu on sallittua!

 • juha II

  Vastaa

  Kun wanha sotaratsu palasi valtaan yhtä vähinbtäin yhtä ryvettyneenä kuin ennenkin. Tietää tämä sitä, että Yhdysvaltain huru-ukko saa kaverin sotaan Irania vastaan. Amerikalla onkin ”monta rautaa tulessa”, sillä Kiinakin pitää hoidella vasemmalla kädellä jossain välissä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi