Juutalaiset varoittavat Elon Muskia ”vakavista seurauksista”, jos David Duke päästetään Twitteriin

Sionismi- ja maahanmuuttokritiikin ohella ADL on huolissaan transuideologiaa käsittelevästä kirjoittelusta.

Sionismi

Yhdysvaltojen politiikkaa manipuloiva juutalainen vihajärjestö Anti-Defamation League (ADL) uhkailee Twitterin uutta omistajaa Elon Muskia. ADL kirjoittaa, että Muskin on valmistauduttava ”vakaviin seurauksiin”, jos hän päästää sionistien vihaamia toisinajattelijoita takaisin sosiaaliseen mediaan.

Juutalaiset ovat olleet hälytystilassa siitä lähtien, kun selvisi, että Musk saattaa ostaa Twitterin. Erityisen paljon juutalaisia ovat hirvittäneet Muskin antamat lupaukset siitä, että sananvapaus alustalla tulee kasvamaan tulevaisuudessa.

Muskin mukaan on esimerkiksi kohtuutonta, että joillekin käyttäjille on annettu elinikäisiä porttikieltoja Twitteriin. Näiden joukossa on juutalaista ylivaltaa vastaan tiedottamisen avulla jo kymmeniä vuosia taistellut David Duke. Muskin mukaan Twitter-käyttäjille on aina annettava uusi mahdollisuus sääntörikkomuksia seuraavan jäähyn jälkeen.

Myös transukritiikki riskinä

”Mikäli tällaisille [maahanmuutto- tai sionismikriittisille] ihmisille annetaan megafoni Twitter-alustalla vihan ja misinformaation levittämiseen, seuraukset ovat vakavia,” ADL uhosi.

Sionismi- ja maahanmuuttokritiikin ohella ADL on huolissaan transuideologiaa käsittelevästä kirjoittelusta. Juutalaisten mukaan on olemassa riski, että tulevaisuudessa mekkoeinarit voivat joutua yleisen naureskelun kohteeksi sosiaalisessa mediassa.

ADL perustettiin 1913 puolustamaan juutalaista pedofiilia, raiskaajaa ja murhaajaa, Leo Frankia. Sittemmin ADL:stä on kasvanut globaali järjestö, jonka kannanotoista uutisoidaan säännöllisesti myös Suomen valtamediassa.

Lähde: Anti-Defamation League

Anti-Defamation League David Duke Elon Musk Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rikollisuus Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Leo Frank Poliittinen vaino Rotu Sensuuri Sionismi Sosiaalinen media Teknologia Twitter Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Hyvä vastaan paha ‑asetelma ei voisi olla selvempi. Esimerkiksi ihmishirviönä mainostettu David Duke on älykäs ja hyväkäytöksinen herrasmies, joka ei oikeasti ole vaaraksi yhdellekään juutalaiselle, vaan arvostelee tietyn juutalaissektion manipulatiivista ylivaltaa ja sen ilkeitä kostonhimoisia kampanjoita valkoisia kansoja kohtaan.

  Jokainen, joka uskaltaa ryhtyä selvittelemään asioita normaalin aivopesun ulkopuolelle, hämmästyy kuinka älykkäitä, hyväkäytöksisiä ja päteviä herrasmiehiä tai naisia löytyy eurooppalaisten rotujen puolustajista. Tietenkin on muitakin totuuden puolustajia eikä rotuaspekti ole aina se tärkein. On myös päteviä juutalaisia tai mustia, jotka pätevästi arvostelevat kasaarimafiaa tai Israelin sionistivaltiota. ADL- ym. sensuuriterrori hiljentää myös heidän suunsa nopeasti. Siinä ei ihonväriä katsota.

  • Kriittisyys on tärkeää

   Vastaa

   Olen pahoillani kasvatuksesta, jos näin sokeasti seuraat harhaanjohdatusta, joksi kuka tahansa sen voisi todeta. Kyseinen herrasmies selvästi ajaa uusnatsimaista, vihaa lietsovaa agendaa, silloin kun ei tietenkään ole kiire kerryttää varojansa sinisilmäisten lahkoajiensa kustannuksella.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Yksi ongelma kuitenkin jää; myös twitteriin kirjaudutaan ; google tilin; ja manien muiden globalistien hallinnassa olevien kanavien kautta. Aika näyttää iskeekö sensuuri tuossa välissä ?

  Viitteitä näyttäisi jo olevan, sillä monien Suomenkin vaihtoehtomedioiden keskustelut kulkevat näiden kanavien kautta; ja sensuuria todella näyttäisi olevan.

  Mm. EU-hallinnon suunnitelma Suomen osalta panttikirjojen pitämisestä pankkien halussa lainan maksun jälkeen näyttää olevan kielletty puheenaihe kansalaisille !

  Youtube Fixit 20.10. 2022

 • Historianlehti kääntyy

  Vastaa

  Siinä ovat varmasti oikeassa että sillä on vakavet seuraukset. Mutta unohtivat että kenelle. No, maailmanhistoriassa käännetään nyt lehti. Ja katsotaan mitä se lupaa ADL:lle.

 • juha II

  Vastaa

  Tuskinpa ”valitun kansan” Jumala mokoman asian takia asentoaan korjaa. Vai mitä lie tarkoittavatkaan. Ehkäpä lähettävät Bidenin ”nuuskimaan paikkoja”!

 • Nimetön

  Vastaa

  Länsimaisessa demokratiassa ja sananvapauden kehdossa David Dukea ei päästetä EU:n alueelle luennoinaan, myöskään Duken kirjoja ei löydy mistään Hölmölän kirjastoista.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  David Duke on hieno mies. olen seurannut hänen uraansa 1980-luvulta lähtien.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi