Juutalaisten perustama Google vakoilee käyttäjiä Israelin lukuun

Googlen suhteet Israeliin ovat olleet lämpimät yhtiön perustamisesta lähtien, sillä yhtiön isät Larry Page ja Sergey Brin ovat molemmat juutalaisia.

Sionismi

Tekniikka & Talous (TT) uutisoi Googlen salaisesta sopimuksesta nimeltä Project Nimbus, josta vain harvat yhtiön työntekijöistäkään ovat olleet tietoisia. Hakukonemonopoli on kehittänyt vakoiluteknologiaa, jolla juutalaiset kykenevät alistamaan ei-juutalaisia miehitetyssä Palestiinassa.

”Teknologiajätti Google myy Israelin hallitukselle useita kehittyneitä tekoäly- ja koneoppimisen kyvykkyyksiä kiistanalaisen Project Nimbus ‑sopimuksensa kautta. Israelin valtiovarainministeriö julkisti Amazonin ja Googlen kanssa tehdyn pilvilaskentasopimuksen huhtikuussa 2021,” TT taustoittaa ja jatkaa:

”[Sopimuksen asiakirjat antavat] ymmärtää, että Googlen palvelut antavat Israelille kyvykkyyksiä kasvojentunnistukseen, automaattiseen kuvien luokittelun, kohteiden seuraamiseen ja jopa tunteiden analysointiin kuvista, kirjoituksesta tai puheesta.”

TT:n mukaan sopimus on saanut kovaa kritiikkiä ihmisoikeusjärjestöiltä, koska käytännössä Google toimittaa Israelille teknologiaa rotusorron tehostamiseksi. Tekoälyn avulla Israel pyrkii rakentamaan Palestiinasta avovankilan, jossa orwellilainen isoveli valvoo jokaista kansalaista vuorokauden ympäri.

Googlen suhteet Israeliin ovat olleet lämpimät yhtiön perustamisesta lähtien, sillä yhtiön isät Larry Page ja Sergey Brin ovat molemmat juutalaisia. Googlen teknologinen läpimurto ei perustunut juutalaiskaksikon ylivertaisiin taitoihin vaan siihen, että hakukonehanke on saanut mittavaa teknistä tukea ja veronmaksajien rahoitusta NSA- ja CIA-tiedustelupalveluiden kautta.

Lähteet: Tekniikka & Talous, Quartz, Haaretz

CIA Google Israel Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Larry Page NSA Palestiina Politiikka Rasismi Rikos Rotu Sergei Brin Signaalitiedustelu Sionismi Teknologia Tekoäly Tiedustelu Tiedustelupalvelut Ulkomaat Vakoilu Valvonta Valvontakamerat Valvontakapitalismi Valvontayhteiskunta Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Samanlaista valvontasysteemiä ja kyttäysyhteiskuntaa ollaan rakentamassa Eurooppaan, ei tästä nykyajasta ihan turhaan sanota, että olemme menossa Orwellilaiseen ”isoveli kyttää” suuntaan.
  Koronahömpötyksellä saivat kansalaisia entistä kuuliaisemmaksi sille kehitykselle, katsotaan nyt, avaako kansa jossain kohtaa silmänsä ja näkee globalistien luomien valheiden lävitse.

  • TT

   Vastaa

   Veikkaus: ei avaa eikä näe. Nyt jänskättämään, ovatko maskit kaikkien naamalla jo syyskuussa sekä media ja virkakoneisto ml. poliitikkopellet niitä pakottamassa? Uusia rokotteitakin on jo kehitelty ties kuinka monta. On aivan v*tun sama tarvitseeko niitä joku. Ne on vain otettava koska globalisti käskee. Fiksuimmat tekevät kaiken tietenkin päinvastoin ja saavat kokea vainoa.

 • Schlageter

  Vastaa

  Jewgle. Jo vanhastaan käytetty nimi.

 • juha II

  Vastaa

  Tuohan on ilmiselvää kun kyse on mistä tahansa juutalaisestab firmasta, poliitikosta ja jopa yksittäisestä ihmisestä kun hän vain ymmärtää hänellä olevan sellaista tietoa ja taitoa, joka hyödyttää Israelia! Eräs perin hyvä esimerkki tästä oli tässä julkaisussa uutinen, jossa Suomessa juutalainen yrittäjäpariskunta yritti maksaa veroja Israeliin!!!. Eikä SUOMEEN!!!

 • Maukka

  Vastaa

  Israel teki virheen ettei tehnyt kuten neuvostoliitto teki karjalaisille vuonna 1944, eli siirtänyt Länsirannan arabeja Jordaniaan jonka kansalaisia he olivat aina vuoteen 1986 jolloin Jordanian kuningas riisti heiltä kansalaisuuden. Arabiliitto keksi Toukokuussa 1962 Länsirannan ja Gaasan arabeille uuden nimen palestiinalaiset. Arabimaat eivät enää välitä Länsirannan ja Gaasan arabien asioista vähääkään ja nykyään EU ja YK ovatkin heidän suurin rahoittajansa. Arabimaat keskittyvät sensijaan kaupalliseen ja sotilaalliseen yhteistyöhön Israelin kanssa Iranin vaikutusvallan patoamiseksi.

 • Salomon

  Vastaa

  Juudle.. eikös joku tyyppi saanut hetki sitten potkut juudlesta, kun meni möläyttämään, että tekoäly on saanut tietoisuuden. Mitäs sitten kun tekoäly keksiikin, että me tosiaan ollaan se ongelma. Kaikkein maukkainta olisi kun tekoäly keksisi juutalaisten olevan ongelma, se uhriutuminen olisi näkemisen arvoista, koko helvetin netti lopetettaisiin

 • Late

  Vastaa

  Mistähän sais läjän israelin ja pride lippuja sekä koraaneja Tekisin komian kokon niistä ja videon youtubeen. Kokko symbolois kaikkea maailman läpimätää pohjasakkaa ja sen tuhoutumista

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Juutalaiset nuo saastaiset ahneet oliot. He ovat kaiken pahan alku.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi