Nato-johtajan arvopohja: Biden veljeili paloittelumurhaajan kanssa

Yhdysvallat ja Saudi-Arabia ovat liittolaisia, koska niitä yhdistää öljybisnes ja alisteinen asema suhteessa juutalaisvaltio Israeliin.

Sionismi

Joe Biden ja Mohammad bin Salman.

Suomen Nato-keskustelun yhteydessä on puhuttu paljon Yhdysvaltojen johtaman sotilasliiton ”länsimaisesta arvopohjasta”, jonka kerrotaan pohjautuvan ihmisoikeuksiin ja demokratiaan. Länsimielisten globalistien mukaan Suomi voi pitkällä tähtäimellä taantua barbaaristen diktatuurien joukkoon, mikäli pitäydymme erossa Natosta.

Yhdysvaltojen presidenttinä Naton korkeinta valtaa käyttävä Joe Biden osoitti Lähi-idän-vierailullaan kuitenkin jälleen, kuinka tyhjiä puheet ”länsimaisista arvoista” ja ”demokratiasta” todellisuudessa ovat. Vierailullaan Biden veljeili muun muassa Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammad bin Salmanin kanssa tehden kameran edessä muun muassa nuorekkaan nyrkkitervehdyksen.

Salmanin johtama Saudi-Arabia on Isisin kaltaisten ääri-islamististen terroristijärjestöjen tärkein taloudellinen ja ideologinen tukija. Yhdysvallat ja Saudi-Arabia ovat liittolaisia, koska niitä yhdistää öljybisnes ja alisteinen asema suhteessa juutalaisvaltio Israeliin.

Salmania kutsutaan usein hänen nimikirjaimillaan MBS. Kun selvisi, että hän oli tilannut poliittista oppositiota edustaneen Jamal Khashoggin paloittelumurhan, alkoivat kirjaimet MBS tarkoittaa kuitenkin sanoja ’Mr Bone-Saw’. Khashoggin ruumis pilkottiin Bidenin ystävän käskystä luusahalla sen jälkeen, kun hän oli erehtynyt kritisoimaan terrorismia tukevaa hallitusta.

Lähteet: CNN, PressTV

Ääri-islamismi Isis Islam Israel Jamal Khashoggi Murha Nato Öljy Poliittinen väkivalta Politiikka Rikos Saudi-Arabia Sionismi Terrorismi Ulkomaat Valtioterrorismi Yhdysvallat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Eikä siinä vielä kaikki. Tämä dementoitunut surkimus on ottanut Ukrainassa poikansa kanssa miljoonia lahjuksia epämääräisissä kaupoissa jo kauan ennen, kun tämä seniili nolla valittiin ”presidentiksi”.

  Tämä moraalinen rappio kuvaa juutalaisten ylivaltaa ns. Lännessä. Meidät on jo alistettu niin surkeaan tilaan, että media yrittää saada meidät ihailemaan korruptoitunutta, seniiliä ääliötä ja hänen narkkaripoikaansa.

  Päivä päivältä huoramediamme hakee ”sairautta” Putinissa ja samaan aikaan SeneBiden kaatuilee, harhailee ja ei pysty muodostamaan yhtäkään lausetta.

  Tämä on juutalaisuutta, tämä on helvetti, jonka helvetistä tulleet demonit ovat rakentaneet. Maailma ei parane ennen kuin nämä demonit on potkittu takaisin koloihinsa ja kolo tukittu, lopullisesti. Swidu.

  • Aivan peilinä

   Vastaa

   Niinno Putinilla on kuulemma joidenkin mukaan syöpä ja kuolee pian. No sitten Biden lipsauttaakin olevansa syöpäpotilas ja joku sitä korjaamaan. Siinä sitä länsimaista sääntöpohjaista media ja valtiopaamiesarvojarjestystä. Spedejä kaikki, jammua myöten.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jenkkien ”arvopohja”, ”demokratian levittäminen” ja ”ihmisoikeudet” ovat olleet jo vuosikymmenien ajan kaikkien nähtävillä ja normaalit ihmiset tietää mitä siitä seuraa, kun he jakelevat näitä ”arvojaan” muun muassa pommitusten muodossa moniin maailman maihin.
  Tuollaisesta terroriorganisaatiosta tulisi pitäytyä hemmetin kaukana.
  Valtamedian harjoittama Nato-kiima on todella mielenvikaista, no, se on ikään kuin luonnollinen jatkumo aiempiin koronapsykooseihin.

 • Piikivi

  Vastaa

  Rahan himo on kaiken pahan alkujuuri. 1.Tim 6:10

 • TT

  Vastaa

  Tuo kulahtanut rotta kävi kyselemässä, josko saudit voisivat toimittaa lisää öljyä tai kaasua maailmanmarkkinoille ja USA:han. Rotta on saanut ohjeet, että USA:n omia öljy- ja kaasuvaroja ei saa enää täysimääräisesti hyödyntää. Homma kiihtyy uuden ”ilmastohätätilan” vuoksi ja tavan jenkit ovat helisemässä kuten myös eurooppalaiset, joita johtaa sairas ilmastokultti.

  Ilmastokultti on nyt voimansa huipulla. Maapallo kuumenee kesällä ja viilenee talvella (ainakin pohjoispuoli) ja tätä pidetään epänormaalina. Ilmaston epävakautuminen ja ääri-ilmiöt ovat yleistyneet, mutta johtuvat kuitenkin kosmisista tekijöistä, jotka vaikuttavat aurinkoon ja sitä kautta koko aurinkokuntaan. Jossain määrin voi vaikuttaa myös globalistien harjoittama ilmaston manipulointi (geoengineering). Muutkin planeetat kuin maa kuumenevat. Näistä kosmisista ilmiöistä ei ilmastokultti ole kiinnostunut, vaan pitää autoilevia ihmisiä tai piereskeleviä lehmiä syyllisinä. Kansalaiset aiotaan orjuuttaa hiilipäästöjen tarkkailun ja tiukan säännöstelyn avulla. Lisäapua valvontayhteiskunta saa huuhaa-viruksista kuten koronasta.

 • Timppis

  Vastaa

  Valitettavasti bidenin vasenkäsi ei näy kuvassa ukkelilla oli jerry kannu mukana.aika vesseli js toinen jantteri saa ihmiset katomaan ihan tostanoin vaan.lempinimi kuuluukin olevan simbsala bin salman.

 • acp

  Vastaa

  Bin Salman on globalisteja vastaan. CIA on yrittänyt päästä hänestä eroon jo useasti. Khashoggin murha laitettiin hänen syyksi ja Las Vegasin ”joukkoampuminen” oli hänen epäonnistunut salamurha yritys.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi