Juutalaispedofiili Jeffrey Epsteinin avustajalle tuomio – asiakaslistaa pantataan edelleen

Poliisin tiedetään takavarikoineen Epsteinin kiinteistöistä valtavia määriä materiaalia, joka sisältää tietoa hänen asiakkaidensa suorittamista rikoksista.

Sionismi

Epstein ja Maxwell.

Juutalaispedofiili Jeffrey Epsteinin oikea käsi, juutalainen Ghislaine Maxwell sai 20 vuoden vankeustuomion pedofiilirikoksista, kuten alaikäisiin kohdistuneesta seksiorjakaupasta. Tuomarin mukaan Maxwell ei ole osoittanut katumusta rikoksistaan.

Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kanssa yhteistyötä tehnyt juutalainen finanssimies Jeffrey Epstein paritti lapsiprostituoituja maailman vaikutusvaltaisimmille henkilöille ja kuvasi raiskaukset, jotta videoita voitaisiin tulevaisuudessa käyttää poliittiseen painostukseen. Epsteinin lähipiiriin lukeutui muun muassa Israelin entinen pääministeri Ehud Barak.

Epstein teki ”itsemurhan” vankilassa ennen viimeisintä ihmiskauppaoikeudenkäyntiä. ”Kuin ihmeen kaupalla” vankilan valvontakamerat olivat epäkunnossa juuri ”itsemurhan” aikana, minkä vuoksi monet epäilevät, että Epstein tosiasiassa murhattiin eliitin suojelemiseksi. Epsteinin tiiviit siteet juutalaisvaltion korkeimpaan johtoon ovat olleet kiusallinen teema globaalin sionistiyhteisön kannalta.

Kuva otettu Jeffrey Epsteinin kartanossa Manhattanilla. Vasemmalta oikealle: juutalainen ex-valtiovarainministeri Lawrence Summers, juutalainen pedofiili Jeffrey Epstein ja rokotelobbaaja Bill Gates.

Isä oli Mossad-agentti

Myös Ghislaine Maxwellin juutalainen isä oli pahamaineinen Mossad-agentti. Maxwell sai tuomion hänen saalistettuaan kaduilta tyttöjä, jotka Epstein raiskasi ja paritti sen jälkeen eteenpäin sionistiselle sisäpiirilleen.

Maxwell on kertonut aikovansa valittaa tuomiostaan. Hän on pyrkinyt vyöryttämään syyllisyyden kokonaan Epsteinin hartioille.

Oikeudenkäyntejä seuranneet ovat pitäneet prosessia oikeuden irvikuvana. Epsteinin asiakkaat ja asiakkaiksi epäillyt vallanpitäjät, kuten Barak, Bill Gates ja Bill Clinton ovat välttäneet syytteet kokonaan. Poliittinen poliisi, syyttäjät ja tuomarit ovat tehneet parhaansa suojellakseen eliittiä joutumasta vastuuseen alaikäisten tyttöjen järjestelmällisestä raiskaamisesta.

Elon Musk kommentoi Epstein-skandaalia Twitterissä.

Missä tietovuodot?

Epstein-kohua värikkäästi kommentoinut Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on myös hämmästellyt oikeusprosessiin liittyvää salailua. Poliisin tiedetään takavarikoineen Epsteinin kiinteistöistä valtavia määriä materiaalia, joka sisältää tietoa hänen asiakkaidensa suorittamista rikoksista. ”Jostain syystä” materiaalia ei ole julkistettu.

Musk muistutti Twitterissä, että Yhdysvaltojen oikeusministeriö on tunnettu siitä, että laitos vuotaa jatkuvasti salassapidettäviä tietoja medialle. Muskin mielestä on kummallista, että Epsteinin tapauksessa oikeusministeriön työntekijät ovat vaienneet kuin muuri.

Todennäköisesti oikeusministeriön työntekijät pelkäävät, että Israelin tiedustelupalvelun ylläpitämän pedofiiliringin salaisuuksien paljastaminen voisi johtaa siihen, että tietovuotajat kokisivat Epsteinin kohtalon.

Lähteet: Business Insider, Yle

Bill Clinton Bill Gates Ehud Barak Elon Musk Ghislaine Maxwell Ihmiskauppa Israel Jeffrey Epstein Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Mossad Pedofilia Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Asiakkaina on aivan varmasti ollut todella isossa asemassa olevia poliitikkoja, tästä kun saataisiin tietovuodot, moni varmasti järkyttyisi niistä faktoista, kun paljastuisi minkälaisia hirviöitä nämä ”maailman johtajat” ovatkaan.
  Jotain kertoo jo se, että Melinda otti eron Bill Gatesista, uskoisin taustalla olevan jotain isompaa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Vaikka ne vuodettaisiinkin julkisuuteen, niin tuskin valtamedia niistä mitään uutisoisi.

   Eli suurin osa kansasta ei edelleenkään tietäisi mitään eliitin rikoksista.

 • TT

  Vastaa

  Maxwell on tuomittu syylliseksi mm. osallisuudesta salaliittoon:
  Syytekohta 1: Conspiracy to Entice Minors to Travel to engage in Illegal Sex Acts
  Syytekohta 3: Conspiracy to Transport Minors with Intent to Engage in Criminal Sexual Activity

  Eikös salaliittojen pitänyt olla vain äärioikeiston teorioita? Missä salaliiton muut toimijat ovat? Missä ovat laittomien seksuaalisten tekojen suorittajat?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Epstein, juutalaisuuden koko kuva.

  Epstein-ilmiö: Juutalaisuuden koko kuva.

  Epsteinin vieraat, juutalaisten huorien koko kuva. Kävikö Bill Clinton, mitä, suurinpiirtein 35 kertaa ns. Lolita-lennolla? Juutalaisten huorien koko kuva: billclintonit.

  Oletteko nähneet hdenkään rabbin paheksuvan asiaa? Ehei, rabbit keräävät rahaa näiltä epsteineilta, se on rabbikulttuurin koko kuva. Sanalla sanoen: Juutalaisuutta.

 • FXm

  Vastaa

  Jaa Tuskin Epstein oli ainoa laatuaan EU:n pääpaikasta 100% varmasti löytyy lisää epsteinejä jotka välittää/hyväksikäyttää nuoria tytsyjä
  Ja mikä kuvottavinta veronmaksajien kustannuksella

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Ketähän Suomesta ollut/on Epsteinin asiakkaana. Varmaan ainakin ministereitä, ehkäpä presidenttejä myös. Ja suuryritysten johtajia ja isoja omistajia.

 • Mit dem Wind

  Vastaa

  Miksi Suomen eduskunta tai hallitus ole ottanut asiaan missään vaiheessa mitään kantaa? Tai EU?
  Eikö lapsikaupan kitkeminen merkitse mitään poliitikoille?
  Jahdataan suu vaahdossa ja verisuonet silmissä totuudenpuhujia kuten Julian Assangea ja muita rehellisiä ja tavallisia ihmisiä.

  Maailma on vinoutunut, sairas paikka.

  Jos tämä kehitys jatkuu, maailma on pian sietämätön paikka asua.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Epstein edustaa juutalaisuuden pedo-osastoa maustettuna Mossadin tiedoilla.

  Juutalaiset toimivat nerokkaasti. He puhuvat ah niin makeasti valkoisille huoruuteen taipuville päättäjille. Otetaan esimerkiksi vaikkapa Bill Clinton ja Prinssi Andrew. Kun käy selväksi, että ko, tuleva huora on kuin onkin kiinnostunut seksistä alaikäisten ja/tai n. 50 vuotta heitä itseään nuorempien tyttöjen/lasten kanssa niin se on siinä: Valkoinen huora on ansassa ja tämän jälkeen hänen palveluksensa ovat varmoja ja nyt halvemmalla ostettavissa.

  Tämä on juutalaisuuden primus operandi, tapa toimia. Juutalaisten tuntosarvet etsivät heikkoja surkimuksia, jotka voidaan nostaa median ja ns. ”demokratian” kautta päättäjiksi ja sitten näille kelvottomille ihmisille järjestetään kullekin oman makunsa mukaiset perversiot. Näin voidaan saada satimeen esimerkiksi Yhdysvaltain Presidentti (nykyään suositaan myös dementoituneita) tai vaikkapa kuninkaallisen perheen jäsen.

  Suomessakin asiat voisivat mennä näin, mutta meillä, pienissä piireissä, riittää esim. merkittävä vaaliavustus ja henkilö huoraa heti kansansa ja maansa. Näitä stubbeja on erilaiset virastot, pankit ja komissaarin paikat täynnä.

  On häpeäksi meille valkoisille, että suuri osa joukossamme elävistä ns. päättäjistä on helposti ostettavissa, helppo saada huoraamaan.

  Lisäksi nykytilanteessa jokainen huorahtava poliitikko, vasemmalta oikealle, huoraa ns. moraaliposeerauksen merkeissä. Mitä tahansa neekeri tekee niin moraaliposeerava huora saa sen peiteltyä saadakseen omalle moraaliposeeraukselleen lisää kiiltoa. He toimivat saman kaavan mukaisesti, he huoraavat, he ovat huoria, ostettavissa olevia huoria.

  Samalla on hyvä huomata, kuinka uskomaatoman pieni joukko ihmisiä pystyy valtaamaan kansan ja sen tavan ajatella. Se on sekä huono että hyvä uutinen. Huonoa on se, että juutalaiset häikäilemättä käyttävät sitä hyväkseen.

  Hyvää taas on se, että myös kansallismieliset voivat tehdä samoin. On vain viskattava huorat sinne minne he kuuluvat: Historian paskakasaan, mitättömyyksien joukkoon, derivoikoon siellä huoraamisen astettaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Näyttää varmalta, ettei Epstein tehnyt itsaria, vaan hänet kukistettiin.
  Nyt olisi tärkeää selvittää, mikä taho teon takana on. Brittihovi, Clintonit vai mikä?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi