Moskovan alueen juutalainen kuvernööri sotkeutunut kansainväliseen rahanpesuun

Korruptoitunut juutalaisklaani on onnistunut kartuttamaan omaisuuttaan toimimalla puolustusministeriön alihankkijana.

Sionismi

Andrei Vorobyev.

Moskovan alueen juutalainen kuvernööri Andrei Vorobyev on sotkeutunut kansainväliseen rahanpesuun. Asiasta uutisoi korruptiota ja järjestäytynyttä rikollisuutta tutkiva OCCRP-kollektiivi.

OCCRP selvitti, että Vorobyev-klaani (jonka johtajia ovat Andrei ja hänen veljensä Maxim) omistaa Yhdysvalloissa ja Euroopassa miljoonien edestä yrityksiä, kiinteistöjä ja muuta varallisuutta, joka on hankittu korruptiolla.

OCCRP:n mukaan Maxim Vorobyev ja hänen vaimonsa ovat molemmat Israelin kansalaisia, jotka nauttivat ”globaalista suihkuseurapiirielämästä”. Juutalaiset ovat siirrelleet venäläisiltä veronmaksajilta varastamiaan miljoonia eri puolille maailmaa viranomaisten ulottumattomiin.

Venäjälle juutalainen presidentti?

Korruptoitunut klaani on onnistunut kartuttamaan omaisuuttaan toimimalla puolustusministeriön alihankkijana. Lisäksi hallitus on auttanut klaanin omistamia yrityksiä hyökkäämällä niiden kilpailijoita vastaan. Klaani on saanut myös kymmenien miljoonien dollareiden edestä rahoitusta Vladimir Putinin sisäpiiriin kuuluvalta juutalaisoligarkki Gennady Timchenkolta.

Vorobyev-klaanin uskotaan nousseen nykyiseen asemaansa juuri siksi, että perhe on rakentanut vahvat yhteydet Venäjän nykyiseen puolustusministeriin Sergei Shoiguun, joka toimi Moskovan alueen kuvernöörinä ennen Andrei Vorobyevia. Shoigu myös varmisti, että Vorobyev nousi hänen seuraajakseen halutussa virassa.

Eräs OCCRP:n haastattelema lähde piti jopa mahdollisena, että juutalainen Andrei Vorobyev voisi nousta maan seuraavaksi presidentiksi, kun Putin siirtyy eläkkeelle.

Lähde: OCCRP

Andrei Vorobyev Gennady Timchenko Israel Järjestäytynyt rikollisuus Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Korruptio Maxim Vorobyev Oligarkia Politiikka Rahanpesu Rikos Sionismi Talous Ulkomaat Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Vladimir Putin

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaiset neuvottelee ja tuloksena valkoisten elintaso romahtaa tai joutuvat jopa sotakentille. Joe Bidenin hallintotiimi sekä USA:n ulkoministeriö on lähes kokonaan miehitetty juutalaisilla ja melkoisesti sitä porukkaa on myös idän hallintokoneistoissa. 

  Holokaustiselviytyjän diplomatia ja neuvottelutaito on sitä, että jos ette suostu kaikkiin vaatimuksiini, niin laitan alaiseni kojimit sotimaan puolestani, joko asein tai taloussodan eli nälkäkuurin muodossa. Juutalaisten kansainvälinen diplomatia on siis aivan mainiota ja selkeästi edistää valkoisten tai ruskeiden kansojen rauhaa ja hyvinvointia. Vastaavan loistavaa on myös heidän ruiskepitoinen lääkintätaitonsa.

 • God of Killers

  Vastaa

  Vitun jutkut

 • Plääh

  Vastaa

  Vladimir Putinin passihakemus paljastaa hänen juutalaisuutensa:

  https://mk.christogenea.org/image/vladimir-putins-passport-application-shows-he-jewish

  Vertical text on left side:
  ЗАЯВЛЕНИЕ О ВЬІДАЧЕ (ЗАМЕНЕ) ПАСПОРТА
  APPLICATION FOR ISSUANCE OF (REPLACEMENT OF) PASSPORT

  Very top line:
  Путин Владимир Владимирович
  Putin Vladimir Vladimirovich

  Explanation: The names of the parents are in section 6 of the application form:

  Шеломова Мария Ивановна /евр./
  Shelomova, Maria Ivanovna (Jew)

  Explanation: евр. is an abbreviation for еврей which means Jew

  Путин Владимир Спиридонович /Рус./
  Putin, Vladimir Spiridonovich (Russian)

  Explanation: Рус. is an abbreviation for Русский which means Russian

  Conclusion: Vladimir Putin’s father was an ethnic Russian, but his mother was an ethnic Jew.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi