Juutalaiset painostivat sijoitusyhtiön luopumaan ihmisoikeustyökalusta, joka paljasti palestiinalaisiin kohdistuvan sorron

Vaikka juutalaiset saarnaavat "tasa-arvon" ja "suvaitsevaisuuden" nimissä länsimaissa, pyrkivät he puhdistamaan Israelin kaikista etnisesti ei-juutalaisista ihmisistä.

Sionismi

Juutalaiset onnistuivat painostamaan sijoitusluokittaja- ja tutkimusyhtiö Morningstarin luopumaan ihmisoikeustyökalustaan. Juutalaisten mukaan työkalu oli ”antisemitistinen”, koska se antoi sijoittajille mahdollisuuden boikotoida yhtiöitä, jotka sortavat palestiinalaisia.

Morningstar on alansa suurimpia yhtiöitä ja se on tuttu myös suomalaisille sijoittajille ja finanssimaailman seuraajille. Morningstar joutui sionistien hampaisiin Human Rights Radar (HRR) ‑nimisen työkalunsa vuoksi. HRR tarjosi sijoittajille tietoa eri puolilla maailmaa tapahtuvista ihmisoikeusrikoksista, koska monet sijoittajat tahtovat boikotoida epäeettistä liiketoimintaa.

Israelin väkivaltainen rotusorto palestiinalaisia vastaan on ollut yksi maailman suurimmista ihmisoikeusongelmista jo vuosikymmenten ajan. Vaikka juutalaiset saarnaavat ”tasa-arvon” ja ”suvaitsevaisuuden” nimissä länsimaissa, pyrkivät he puhdistamaan Israelin kaikista etnisesti ei-juutalaisista ihmisistä, joista valtaosa on palestiinalaisia arabeja.

Juutalaiset pakottivat Morningstarin nöyrtymään

Koska Morningstar toimii juutalaisten hallitsemalla finanssialalla, oli vain ajan kysymys, milloin HRR tultaisiin kieltämään. Juutalaiset lobbausjärjestöt alkoivatkin mustamaalata Morningstaria ja väittää, että HRR on itse asiassa ”antisemitistinen” ase juutalaisia vastaan.

Lopulta Morningstar taipui paineessa ja teki julkilausuman, jonka mukaan HRR tullaan lakkauttamaan, koska se antoi ”epäreilun” kuvan ”Israelin ja Palestiinan konfliktiin liittyvistä yrityksistä”. Morningstarin mukaan jotkin HRR:n sanamuodot ovat voineet myös ”loukata” juutalaisten tunteita, minkä vuoksi ihmisoikeustyökalun käytön jatkamiselle ei ollut edellytyksiä.

Jewish Federations of North America ‑järjestön presidentti ja toimitusjohtaja Eric Fingerhut kiitteli Morningstaria tottelevaisuudesta ja ilmoitti, että ”taistelu Israeliin kohdistuvia boikotointihankkeita” vastaan tulee jatkumaan. Juutalaisjohtaja kertoi olevansa ”ylpeä” siitä, että Morningstar pakotettiin nöyrtymään.

Lähde: The Times of Israel

Finanssiala Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Morningstar Palestiina Politiikka Rotu Sijoittaminen Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Juutalainen ei neuvottele, vaan vaatii. Juutalainen on ”holokaustiselviytyjä”, jonka kaikki mielipiteet ja vaatimukset tulee ottaa aina ensimmäisinä huomioon. Juutalainen on maailman napa ja maailma pyörii vain ja ainostaan hänen ja hänen heimonsa ympärillä. Jopa Jumala ja maailmankaikkeuden luoja on olemassa sitä varten, että valitun kansan tarpeet tulevat huomioiduiksi. Myös pakanakansat ovat vain häntä varten. On outoa, että pakanakansat uskovat kaiken tämä roskan ja alistuvat juutalaisten palvelijoiksi aivan vapaaehtoisesti.

 • Schlageter

  Vastaa

  Juutalaisjärjestöt haluavat kieltää Israelin kritisoinnin. Tulee huomata, että Palestiinan alkuperäisväestön arabien sorto on täysin linjassa juutalaisten niin sanotun uskonnon kanssa. Talmudista voimme lukea, että jumalaltaan juutalaiset odottavat sitä, että tämä takaa heille johtavan aseman maailmassa ja kaikki maailman rikkaudet. Pääsyy antisemitismiin on juutalainen itse.

  • Minä

   Vastaa

   Schlageter – No, ei Palestiinan alkuperäisväestö ole arabeja. Arabit tulivat islamin valloitusten merkeissä paikalle. Juutalaisilla on hyvin pitkä historia alueella, josta on vaikea sanoa, että ketkä siellä olisivat alkuperäsiväestöä, koska alueen asutushistoria on tavattoman pitkä. On siellä kuitenkin ollut juutalaisia kuningaskuntia jo todella kauan sitten.

   Mitä juutalaisten uskonto lupaa heille, ei oikein eroa yhtään siitä, mitä arabien uskonto lupaa heille. Turha kuvitella, että siellä asuu jokin puhtoinen ryhmä, joka on syytön ja uhri.

 • Bella

  Vastaa

  ”Juutalaiset onnistuivat painostamaan sijoitusluokittaja- ja tutkimusyhtiö Morningstarin luopumaan ihmisoikeustyökalustaan. Juutalaisten mukaan työkalu oli ”antisemitistinen”, koska se antoi sijoittajille mahdollisuuden boikotoida yhtiöitä, jotka sortavat palestiinalaisia.”

  No, palestiinalaiset asuivat alueella ennen kuin tämä juutalaisvaltio sinne ”perustettiin” 1900-luvun puolessa välissä. Ihan samalla tavalla juutalaiskytkökset kuitenkin toimivat länsimaissakin, siis kai lähinnä Euroopassa tätä tehdään, sillä ”natiiveihin” kohdistunut uustulokkiaden rasismi ja rasistinen väkivalta ja raiskaukset on haluttu Suomenkin mediassa piilottaa ja kieltää kokonaan. ”Kytköksillä” viittaan siihen, että muun muassa Hesarin päätoimittaja tiettävästi osallistuu Biderbergiin. Bilderbergin kytköksiä juutalaishegemoniaan voi jokainen pohtia, sillä mitään tietoahan Bilderberg-kokousten sisällöstä ei ulospäin anneta.

 • Salomon

  Vastaa

  Ei tuo porukka ihmis lajin edustajistoon kuulu. Juutalainen, pelkkä sana kuulostaa kriminaalille

 • Christian Soldier

  Vastaa

  Kun olet Israelin ja juutalaisten puolella, niin olet historian oikealla puolella. Israelin ja juutalaisten viholliset on tuomittu häviämään lopulta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi