Israelin sotilaat ampuivat toimittajan – hyökkäsivät myös hautajaisiin

Israelin sotilaat ampuivat Aklehian hengiltä tämän raportoidessa pakolaisleirillä. Hänellä oli päällään liivi, joka ilmaisi isoin kirjaimin hänen olevan toimittaja, mutta tämä ei juutalaisia kiinnostanut.

Sionismi

Israelin sotilaat ampuivat keskiviikkona Al Jazeeran toimittajan hengiltä. Shireen Abu Aklehia oli 51-vuotias naistoimittaja, jolla oli Israelin merkittävimmän liittolaisen Yhdysvaltain kansalaisuus.

Israelin sotilaat ampuivat Aklehian hengiltä tämän raportoidessa pakolaisleirillä. Hänellä oli päällään liivi, joka ilmaisi isoin kirjaimin hänen olevan toimittaja, mutta tämä ei juutalaisia kiinnostanut.

Juutalaiset myös hyökkäsivät toimittajan hautajaisiin aikomuksenaan ryöstää ruumis. Poliisit hakkasivat pampuilla hautajaisiin osallistuvia ihmisiä ja rikkoivat saattoauton ikkunan. Palestiinalaiset kuitenkin taistelivat vastaan ja onnistuivat estämään ryöstön.

Lähde: MTV Uutiset

Israel Palestiinalainen vastarinta Sionismi Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Valittu kansa taas mielipuuhissaan eli ihmisiä sortamassa ja salamurhaamassa. Länsimaita ei kiinnosta kristityn toimittajan murha. Tärkeintä juuri nyt on tukea sionistien juonimaa puhdistussotaa Khazariassa.

 • Suoraan Haadeksesta

  Vastaa

  ja koko maailma paapoo näitä terroristeja. Jopa uskovaiset ovat niiden puolella ”kun niitä aina sorretaan”. Lukisivat edes koraania. Sielä heti alussa kerrotaan että nämä terroristit palvvat Haadeksen jumalaa, eivät midän ”Abrahamin Jumalaa”. Siksi ne tapppoivat jeesuksenkin kun odottivat Haadeksesta jotain messiasta joka toisi hävityksen ja kaaoksen maan päälle. Siksi ne yhä edelleen odottavat messiasta, kun Jeesus ei kevannut rauhan ja ystävyyden messiaana.

 • juha II

  Vastaa

  ”Esimerkki”-ihmiset vauhdissa.
  Jos jossain muualla (lännessä) olisi tapahtunut vastaava toimittajan selkeä murha. Paheksunta olisi ollut luokkaa, että lusikkakin ol.isi seisonut.
  Tosin yleiseltä kannalta katsottuna sotakirjeenvaihtajat eli sotatoimialueella toimivat toimittajat ovat suorassa hengenvaarassa, joka on heidän itse ottamansa riski, josta varmasti maksetaankin enemmän. Tuskin ketään ei sentään työnantaja voi pakottaa sellaiseen työhön, mutta sehän riippuu työsopimuksesta.

 • Irmgard

  Vastaa

  Israel ja yhdysvallat ovat maailman pahimmat sekä vaarallisimmat roistovaltiot. Näiden terroristivaltioiden harjoittama väkivalta on mitä ilmeisimmin sitä ns. ”parempaa väkivaltaa”. Eli eivät joudu vastuuseen harjoittamastaan terrorista ja murhista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi