Yhdysvaltojen juutalaisjohtajat huolissaan rotunsa matalasta syntyvyydestä

Juutalaisryhmät vaativat veronmaksajilta ilmaista rahaa, jolla juutalaisten korkea syntyvyys voitaisiin taata esimerkiksi kustantamalla lapsettomuushoitoja.

Sionismi

Juutalainen Debbie Wasserman Schultz.

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency kirjoittaa, että ”kaikki neljä juutalaisuuden tärkeintä suuntausta ovat edustettuna juutalaisryhmässä, joka tukee demokraattien ja republikaanien yhteistä päätöslauselmaa, jossa hallitusta vaaditaan puuttumaan matalaan syntyvyyteen”.

Juutalaisryhmien mukaan erityisesti Itä-Euroopasta saapuneet aškenasijuutalaiset ja ”Lähi-idästä peräisin olevat ihmiset” (eli sefardijuutalaiset) ”ovat yliedustettuina” matalaan syntyvyyteen liitettyjen tautien ja vaivojen tilastoissa. Juutalaisten mukaan julkisen sektorin on ratkaistava ongelma.

Toisin sanoen juutalaisryhmät vaativat veronmaksajilta ilmaista rahaa, jolla juutalaisten korkea syntyvyys voitaisiin taata esimerkiksi kustantamalla lapsettomuushoitoja. Juutalaiset pelkäävät, että muuten heidän rotunsa tulevaisuus on uhattu.

Rodunsekoitusta vastustava juutalaisjohtaja

Päätöslauselman taustalla ovat ortodoksi‑, reformi‑, konservatiivi- ja rekonstruktionistijuutalaiset ryhmät Hadassah-nimisen järjestön kautta. Hadassahin mukaan matala syntyvyys on erityisesti juutalaisia koskeva ongelma, joten hallituksen tulisi painottaa toimissaan juutalaisiin kohdistuvaa apua.

Kongressissa asiaa ajaa juutalainen demokraatti Debbie Wasserman Schultz Floridasta. Schultz on jo aiemmin synnyttänyt kuohuntaa, kun julkisuuteen vuosi ääninauha, jossa hän totesi rodunsekoituksen olevan uhka juutalaisuudelle.

Tästä huolimatta juutalainen Schultz kutsuu valkoisten kansanmurhaa ja valkoisiin kohdistuvaa väestönvaihtoa ”vaaralliseksi ja tappavaksi salaliittoteoriaksi”. Keskustelu syntyvyydestä, väestötilastoista ja rotujen tulevaisuudesta onkin jälleen yksi esimerkki politiikan huipulla vallitsevasta juutalaisesta kaksinaismoralismista ja ylivalta-ajattelusta.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, Daily Caller

Debbie Wasserman Schultz Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Rotu Sionismi Syntyvyys Ulkomaat Väestönvaihto Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Ai että juutalaisillako ei ole pätäkkää ratkaista kyseinen ongelma? Valkoisen veronmaksajien kukkarolle taas siis käydään kun juutalainen parantaa maailmaa. Juutalaiset ovat luoneet kommunismin, joka on valtiota ja byrokraatteja palvomaan pakottava äärimaterialistinen uskonto. Juutalainen on usein kommunisti, vaikka olisi äärimmäisen rikas. Jos Jumala ei näitä siunaa lapsilla, niin se on aivan oikein. Saisivat kuolla sukupuuttoon kaikki kommunistit, myös ei-juutalaiset sellaiset.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Erittäin hyvä uutinen, siis tuo juutalaisten matala syntyvyys. Hehän siten ottavat osaa tähän valkoisille tuunattuun sionistiseen itsemurhaan. Suokoon heidän Luojansa suoraan Helvetistä heille mahdollisimman matalan, ellei mieluummin olemattoman, syntyvyyden.

  Sehän on selvää, että kymmenissä ellei sadoissa tuhansissa miljardeissa kylpevä juutalaisyhteisö tietenkään itse mitään halua rahoittaa, juutalaisuuteen kuuluu iankaikkinen rahan kärttäminen muilta kuin juutalaisilta. Normaalia, standardia juutalaisuutta, tietenkin.

  Itse asiassa juuri tässä nähdään sionistien tarpeettomuus. Katsokaa nyt, he kylpevät rahassa, he voisivat, halutessaan tehdä hyvää, ratkoa maailman ongelmia. Mutta mitä he tekevät? Eivät mitään, uikuttavat meiltä lisää. Ai niin, toki he tekevät, he laativat tarinoita, narratiiveja, he derivoivat, he luovat hedge fund-systeemejä, he järjestävät sotia, he järjestävät massamuuttoja valkoisiin maihin, mutta hyvää he eivät osaa tehdä, sillä heidän kosketuksensa on aina kirous.

  Katsokaa nyt Walt Disneyn luomusta, jonka juutalainen käsi on muuttanut demoniksi, joka yrittää lumoavien satujen sijasta tarjota viatomille lapsille homotarinoita, peräaukkoyhdyntöjä, karmaisevia äijiä maalattuine kasvoineen lukamassa satuja pikkuhomopojista, jotka kuuden vuoden iässä löytävät peräaukon. Juutalainen käsi koski, kauneus katosi, tilalle demoni, hirviö. Standardia sionismia.

 • otto suni

  Vastaa

  Seka-avioliittojen kautta ovat aina pystyneet jatkamaan sukuaan, joten aivan turhaa rahan vaatimusta jälleen! Hyvä esimerkki Donald Trumpin tytär Ivanka Trump, nai Jared Kushnerin, vaihtoi uskonnon ortodoksijuutalaisuuteen, näin se käy, ei ongelmia kun rahaa on riittävästi muutoinkin.

  Ovat aina vaatimassa ja tyhmät antavat!

  otto suni

 • Pedigree

  Vastaa

  On ne rumia. Noissa kasvoissa näkyvät kaikki sisäsiittoisuuden merkit.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Hyvin saman näköinen, kuin Li Andresson. Sattumaa?

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Juutalaisten matalalle syntyvyydelle voi olla selitys. Ehkä rodut, yhteisen perimän tai yhteisen geneettisen erityispiirteen omaavat ryhmät syntyvät, kukoistavat, lopulta tulevat vanhoiksi ja sammuvat. 

  Ruotsissa ilmiö on nähtävissä ruotsalaisten dementoituessa kansanryhmänä. He ovat menettäneet ryhmänä elinkelpoisuutensa, koska ryhmänä eivät pidä puoliaan. Vaikka heidän keskimääräinen älykkyytensä on korkeampi kuin heitä syrjäyttävien ryhmien, he ovat jäämässä muukalaisten jalkoihin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tuo kuvassa oleva ämmä on niin ruma, ettei ole ihme jos ei abrahameilla seiso.

 • Nimetön

  Vastaa

  Juutalaiset ovat ihmiskunnan syöpä heidän ei tule lisääntyä.

 • Late

  Vastaa

  Eikö nuo parasiitit osaa ees panna silvotuilla pikku kikkeleillään ilman että pitäis rahaa olla noille jakamassa.

 • juha II

  Vastaa

  EI ole OLEMASSA asiaa johon nuo eivät ole VAATIMASSA RAHAA!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi