Juutalaiset perustivat firman Turkuun, laiminlöivät verot ja palkat – ehdollista vankeutta

Juutalaiset pyrkivät maksamaan verot Israeliin, vaikka liiketoiminta sijaitsi Suomessa.

Sionismi

Helsingin Sanomat (HS) uutisoi viikonloppuna poikkeuksellisen rumasta talousrikosvyyhdistä, jonka äärimmäinen juutalaisuus todennäköisesti viihdyttää Partisaanin lukijoita. Tapauksen ytimessä on juutalainen pariskunta, joka muutti Israelista Turkuun 2007.

Pariskunta päätti perustaa Turkuun yrityksen, joka markkinoi pahamaineisen israelilaisen Seacret-kosmetiikkayhtiön tuotteita erittäin aggressiivisella taktiikalla. Maailmanlaajuisesti toimiva Seacret kauppaa Kuolleenmeren mineraaleja, joilla väitetään olevan parantavia vaikutuksia.

HS:n mukaan juutalaispariskunta ”päätti rikastua oikein kunnolla” Suomessa. Lopulta juutalaisten töpeksintä johti kuitenkin ehdollisiin vankeusrangaistuksiin ja määräykseen pulittaa 100 000 euroa konkurssipesälle.

”Hyvin aggressiivinen myyntitapa”

HS myöntää, että israelilainen Seacret on tunnettu ”niin kyseenalaisista myyntimenetelmistään kuin työvoiman hyväksikäytöstä”. Lehden mukaan juutalaispariskunta siirsi Seacretin ”poikkeuksellisen aggressiivisen” myyntitaktiikan myös omaan Turussa sijaitsevaan yritykseensä. Yksi yrityksen lukuisista toimipisteistä sijaitsi kauppakeskus Skanssissa. Kauppakeskus sai lukuisia valituksia juutalaiskauppiaiden pelottavan käyttäytymisen vuoksi.

”Heillä oli hyvin aggressiivinen myyntitapa, joka oli asiakkaiden näkökulmasta ikävää. Jouduimme luomaan heille sääntöjä kuten sen, että myyjä ei saanut tulla kynnyksen yli,” Skanssin edustaja kommentoi HS:lle.

HS:n mukaan kyseessä on Seacret-yhteisölle ominainen toiminta. Esimerkiksi 2016 Seacretin tuotteita markkinoineet juutalaiset jäivät Uudessa-Seelannissa kiinni siitä, että nämä olivat huijanneet vanhusta ostamaan tuotteitaan tuhansilla dollareilla.

Suomalaista verottajaa sumutettiin

Turun juutalaisyritys on ollut ulosoton asiakkaana vuodesta 2013 lähtien. Se palkkasi myyjikseen suomalaisia opiskelijoita, joista ”puolen tusinaa” jäi lopulta ilman palkkoja.

Ennen konkurssia juutalaiset astuivat ojasta allikkoon, kun he päättivät perustaa Israeliin toisen yrityksen, jolle Turussa sijainnut yritys alkoi maksaa suuria konsultti- ja hallintomaksuja. Näin Turussa sijainneen yrityksen verotettava tulo alkoi supistua nopeasti. Käytännössä juutalaiset pyrkivät maksamaan verot Israeliin, vaikka liiketoiminta sijaitsi Suomessa.

Oikeuden mukaan järjestely oli kuitenkin perusteetonta. Koska yritys oli jo ennestään vakavissa maksuvaikeuksissa, totesi tuomioistuin, että järjestely oli tosiasiassa velallisen epärehellisyyttä. Tällä rikosnimikkeellä juutalaisille rapsahti ehdolliset vankeustuomiot ja liiketoimintakiellot.

Juutalaisyhtiö on jättänyt maksamatta vuodesta 2016 lähtien kaikki arvonlisäverot. Alkuvuodesta 2017 lähtien se laiminlöi myös kaikki ennakkoperinnät ja työnantajan sairausvakuutusmaksut.

Lähde: Helsingin Sanomat

Israel Juutalainen rikollisuus Kotimaa Rikos Seacret Sionismi Taloudellinen riisto Talous Talousrikos Turku Velallisen epärehellisyys Veronkierto Veropetos

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Toinen kerta

  Vastaa

  No, mikäs se juutalaiselta kerralla onnistuisi… Koittavat vielä rahastaa ~15k$ domainistaan.

 • pää määrää

  Vastaa

  Voiko tätäkin ajojahtia pitää rasismina. Siinähän erään kulttuurin keinoja rikastua tuomitaan, mikä tuossa kulttuurissa taitaa olla hyvä tapa ansaita tuloja aivan pikkutekijästä suurpankkitoimintaan saakka. Suomen kulttuurin rikastaminen ei toimi.

 • Saia

  Vastaa

  Eli ei mitään rangaistusta. ehdollinen ei ole rangaistus ja liiketoimintakielto ei päde israelissa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Eli mitään ei tarvitse maksaa suomalaisille näistä perseilyistä?

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Aina kun näkee että tällainen huijaus on menestynyt Suomessa tulee ensimmäisenä mieleen että onko suomalaisten koulutustaso sittenkään kovin korkea, olipa kyseessä henkiparantaminen, ihmelääkkeet, muinaiset mytologiat ja eepokset, maagiset lisäravinteet, huikeat rahanansaitsemiskeinot, meditaatiot, vallankumoukselliset terapiat tai nigerialaiskirjeet eri versioineen. Mitä jäikään vielä mainitsematta?

  • TT

   Vastaa

   Koronapiikki.

 • Eikka

  Vastaa

  Raha, raha ja raha, amen.

 • juha II

  Vastaa

  Eipä yllätä kuin RKP:n Eva Biaudetin tasolla olevia sionisti-kristittyjä, joille juutalaiset ovat Jumalaakin korkeammalla. Tuo harhaoppinen pumpulipäinen kirkkokunta fanittaa estoitta Jeesuksen murhaajia niin, että pakanallekin pahaa tekee.
  Sinänsä Turun ”sattumus” todentaa sarjaan ”maailman ohkaisin kirja” ‑vitsin täyttämällä saappaat: Mikä on maailman ohkaisin kirja? Juutalaisten bisnesetiikka!
  Ja kuvitelkaapa, mitä jälkeä nuo ovat saaneet aikaan Ameriikoissa!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi