Juutalaisoligarkki Roman Rotenberg sai hylätyn matematiikan yo-kokeesta Suomessa – johtaa silti finanssi-imperiumia

Juutalaiset väittävät mielellään, että heidän vaurautensa perustuu heidän ylivertaiseen älyynsä ja työmoraaliinsa.

Sionismi

Roman Rotenberg.

Vladimir Putinin sisäpiiriin kuuluva juutalaisoligarkki Roman Rotenberg ei suoriutunut peruskoulutason matematiikan tehtävistä lukion kirjoituksissa Helsingissä, uutisoi Ilta-Sanomat. Roman on tunnetun juutalaisoligarkki Boris Rotenbergin poika ja jääkiekkojoukkue Jokereiden merkittävä taustavaikuttaja.

Juutalaiset väittävät mielellään, että heidän vaurautensa perustuu heidän ylivertaiseen älyynsä ja työmoraaliinsa. Harva juutalainen tahtoo myöntää, että usein miljardiomaisuuksien takaa paljastuukin sen sijaan korruptiota, petoksia ja koronkiskontaa.

Rotenberg sai matematiikan yo-kirjoituksista improbatur miinus ‑arvosanan, joka on hylättyäkin huonompi. Koetuloksen mukaan hänen olisi pitänyt palata peruskoulun penkille. Tätä taustaa vasten voikin olla yllättävää, että nykyään juutalainen on Venäjän korruptoituneen Gazprombank-pankin varapääjohtaja.

Lähde: Ilta-Sanomat

Juutalainen etuoikeus Juutalaisomisteiset pankit Korruptio Kotimaa Oligarkia Poliittiset viholliset Politiikka Rotenbergit Sionismi Talous Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Vladimir Putin

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaisten matematiikassa 1+1 = 3 , jossa yksi ylimääräinen ykkönen menee juutalaisen taskuun. Heidän ajattelussaan ei ole mitään logiikkaa tai oikeustajua, vaan koko maailman on pyörittävä heidän vainoharhojensa tai heimollisen narsisminsa ympärillä.

  • Puolueeton

   Vastaa

   Juutalaisilla on kuitenkin yksi suuri ongelma, ”käärinliinassa ei ole taskuja”.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Ehkä hän kuitenkin osaa korkolaskut paremmin kuin kymmenet tuhannet suomalaiset pikavippien ottajat. Derivaattoja tuskin on tarvinnut, mutta johdannaiset (derivatives) lienevät hallussa.

 • Dollari romahti

  Vastaa

  Juutalaisten sisäsiittoisuudesta johtuen ne jäävät älyllisesti jälkeen noin 3‑pistettä per ihmisikä. Siitä johtuen ne ovat jo melkoinen taakka toisilleen. Mutta kiristämällä, uhkailemalla ja lahjomalla ne ovat saaneet toistaiseksi sen mitä ovat halunneet.

  Nyt Putin pisti sille topin ja vaatii kaasumaksuja ruplina.

 • Hh1488

  Vastaa

  Joo ei nää kykyjenös perusteella oo hommissaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi