Ukrainan juutalaisjohtaja Zelenskiy vaatii Israelia osallistumaan Venäjä-boikottiin

Samalla kun boikottisota rapauttaa länsimaiden talouksia, Israel hyötyy sodan molempien osapuolten kustannuksella.

Sionismi

Volodymyr Zelenskiy Israelissa.

Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskiy ilmaisee pettymystään Israelin valtiota kohtaan. Zelenskiy on yrittänyt koko sodan ajan vedota juutalaiseen taustaansa ja ”holokaustiin” yrittäessään saada Israelilta konkreettista aseellista tukea.

Zelenskiyn epäonneksi myös Venäjällä vaikuttaa voimakas juutalainen lobby, minkä vuoksi Israel ei ole tahtonut ottaa selkeää kantaa Ukrainan konfliktiin. Israel on jopa pysytellyt Venäjä-vastaisten talouspakotteiden ulkopuolella, mikä on raivostuttanut pakotteita ajavia amerikkalaisia poliitikkoja.

Zelenskiy arvosteli Israelia hiljattain rajuin sanankääntein: ”Voitte toimia välittäjinä, mutta ette voi olla välittäjiä hyvän ja pahan välillä. Miksei Israel auta meitä? Miksi emme ole saaneet Israelilta Rautakupoli-ohjuspuolustusjärjestelmää, jolla voisimme suojella Ukrainan juutalaisia? Miksei Israel ole suostunut liittymään Venäjän vastaiseen talousboikottiin?”

Lännen valtamedia on lobannut ahkerasti Venäjä-boikottien puolesta. ”Sattuneista syistä” lehdistö ei ole kuitenkaan alleviivannut sitä, ettei juutalaisvaltio Israel tahdo osallistua Venäjän kauppasaartoon. Samalla kun boikottisota rapauttaa länsimaiden talouksia, Israel hyötyy sodan molempien osapuolten kustannuksella.

Lähde: Visegrad 24

Israel Juutalainen lobby Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi Sota Talouspakotteet Ukraina Ukrainan juutalaisyhteisö Ulkomaat Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Volodymyr Zelenskiy Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Minulle on yksi hailea vaikka suomikin kuolisi jos ryssäpoikotti sen tekee, silloin kyllä ansaitaakin hävitä jos niin ikeessä ollaan terroristi venäjään.
  Toivoa sopii että tämä maa menee natoon vielä kun se olisi mahdollista.
  Putinistit vastustaa natoa että se lisää venjän uhkaa hyökätä suomeen, ai mitä uhkaa, putinin uhkailut on kuin kiukkuisen 5 vuotiaan kersan.
  Venäjä ei uskalla hyökätä yhteenkään natomaahan sillä natomaiden aseet on ihan toiselta planeetalta verrattuna venäjän romuhin.
  Naurattaa oikein mitn joihinkin ryssän propaganda uppoaa, kuten vaikkapa venäjän väite: ”Nato muidostaa uhan venäjälle” Siis miten, ai että nato olisi hyökkäämässä joskus vai, kuinka tyhmä pitää olla että uskoo tuollaisen sonnan.
  Nato on puolustusliitto eikä hyökkää mihinkään.
  Ryssät ne on sairaita psykopaatteja jotka voi hyökätä ilman syytä mihin tahansa maahan.

 • EV

  Vastaa

  Miksi maa, joka valtaa väkivalloin ja laittomasti toisten kotimaata, tuomitsisi toista valtiota, joka valtaa väkivalloin ja laittomasti toisten kotimaata?

  • Zardex

   Vastaa

   Tehtyjen sopimusten valossa nimenomaan Ukrainassa vallan kaapanneet USA:n pupetteina toimivat rikolliset ovat pyrkineet valtaamaan itsenäiseksi tunnustautuneita alueita, joiden itsenäisen organisoitumisen jo sopimuksin ovat hyväksyneet ja ovat edenneet tekemiensä sopimusten vastaisesti näiden alueelle Ukrainan virallisella armeijalla ja sen alaisuuteen nimetyillä joukoilla ja tehneet siellä erilaisia jopa sotarikollisia hyökkäyksiä sopimuksiensa vastaisesti.
   Ihan realiteettien vastaista kuvitella, että Venäjän toimille ei olisi kansainvälisen lainsäädännön alaisia perusteita käyttää omaasta väliintulostaan rauhanturvaoperaation nimitystä. Se, että Venäjä voi näin tehdä ja että sen on omista geopoliittisista syistään jopa pakko tehdä näin, on täysin lännen omien toimien tulos.
   Onki aivan todellisuudesta vieraantunutta ja itselleen valehtelevaa ja vaarallisen sokeaa olla miettimättä sitä olennaisinta kysymystä, miksi korruptoitunut länsi ajaa Venäjän tähän toimeen? Olisiko päätavoite juurikin tuottaa tähän tilanteeseen maailmanlaajuisesti liittyvät pakotteet ja energiapoliittiset kurjistukset, jotka toimivat samojen tavoitteiden tuomiseksi nopeutetusti, kuin johon on tähdätty COVID-kriisillä ja vihreällä ideologialla, eli energiavarojen ja infrastruktuurin kontrollin poistamiseen itsenäisyyteen kykeneviltä kansoilta, The Great Reset rakenteiden tulemista valmistelevaan vanhojen rakenteiden alasajoon.

   • Snif

    Vastaa

    Mitä jos lähtisit sinne venälle takaisin, tämä maa on Suomi, ja Ukraina ei kuulu venäjälle miltään osin, kuten ei Suomessakaan kuuluisi mikään alue venäjälle, tuo terroristi maan pitäsi luovuttaa kaikki alueet takaisin mitkä Suomeltakin ryösti.
    Voit olla varma että kaltaisillesi putinisteille tulee kusiset paikat tässä maassa jos ryssä hyökkää.

   • Suuri paljastus..

    Vastaa

    Minkä maan pupettina toimii Putin? Kun itsestään selväähän on, että Putin ei ole venäläisten asettama presidentti, ei kai nyt niiden laittama presidentti valehtelisi omilleen kaikesta kaikkea. Venäläisten etua putin ei aja, ellei etuna pidetä valheessa elämistä ja rajattua tiedonsaantia. Puti on siis USA:aan asettama hyvinpalkattu nukkehallitsija. Tai jopa USA:aan ja kiinan yhteisein operaation tulos, kiina saa venäjästä osan ja …

  • Tehty jo pitkään

   Vastaa

   Sitähän Ukrainalaiset ovat tehnee jo vuodesta 2008. Ja juutalaiset palestiinassa koko ajan.

 • TT

  Vastaa

  Kohta järjestetään kansainvälinen boikotti Ukrainaa vastaan, koska se uskaltaa arvostella Israelia ja kehtaa rinnastaa holokaustin jonkun muun ryhmän kärsimyksiin. Tosin boikottiin yhtyvät vain sionistimaat USA ja Suomi.

 • Maukka

  Vastaa

  Minkä takia pitäisi tukea maata joka on äänestänyt kaikissa arabi- ja sosialistidiktatuurien tehtailemissa YK:n Israelin vastaisissa päätöslauselmissa Israelia vastaan? En minäkään kannattaisi sellaista valtiota pennilläkään joka äänestäisi YK:ssa Suomen vastaisten päätöslauselmien puolesta.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Zelenskyi ei ole Ukrainan juutalaisjohtaja, vaan juutalainen Ukrainan presidentti (”johtaja”). Ei Obamakaan ollut USAn neekerijohtaja.

  • Olet oikeassa

   Vastaa

   Näinhän se oikeaoppisesti on. …mutta kyllä minusta Barrak oli USA:n neekerijohtaja 😉 Tai vaihtoehtoisesti johtajaneekeri.

 • Sileeks vaan

  Vastaa

  Tämä juutalasiten röyhkeys ei lakkaa ihmetyttämästä.

  Zelensky itse istuu Puolassa turvassa ja antaa kansansa kärsiä. 

  Heti alussa se uhriutui ja kuulutti maailmalle miten pientä valtiota sorretaan. Apunaan sillä on kaksi maailman suurinta palkka-armeijaa: BlackWater (nyk. Acadey) jonka suurimpia omistajia on Bill Gates. Sekä toinen, vähemmän tunnettu, Dyncorp. 

  Lisäksi Ukrainalla on apunaan Sorosin tukemat Azov- ja Aidan pataljoonat jotka ovat riistäytyneet Ukrainan valtion käskytyksestä ja elävät nyt omaa elämäänsä, tavoitteenaan ryöstää itselleen mahdollisimman suuret maa-alueet.

  Nämä palkka-sotilaat yhdessä CIA:n kanssa ovat ne syyt miksi Venäjän alku oli melkoista hidastelua. Mutta kun uon selvisi niin nyt jo lähes puolet maasta on valloitettu.

  Sen lisäksi että Zelensky uhriutuu, se on myös arogantti ja kieltäytyy antautumasta ja solmimasta rauhanehtoja. Esim. Zelenskylle on mahdotonta hyväksyä autonomisen tasavallan kansalaisten äänestystulos liittyä Venäjään. Jo yksin tällä perusteella sota jatkuu niin pitkään että koko Ukraina on tuhottu. Mutta sillä ei ole merkitystä Zelenskyn elämälle sillä se hyppää lentokoneeseen ja lentää Amerikkaan, elämään uutta elämää sielä. Kansa jää kärsimään.

  Ja mikä siinä on että Ukrainan ”johtajille” (viimeinen vaaleilla valittu presidentti oli Janukovics) ei kelpaa demokratia? YK:n klausulien mukaan jos joku maa tunnustaa toisen itsenäiseksi, niin siitä muodostuu itsenäinen uusi valtio. Ja nyt Venäjä tunnusti Donetskin ja Luhanskin itsehallintoalueet itsenäisksi valtioiksi. Mutta Zelensky kuittasi sen ”yksipuolisena tunnustuksena”. No, niin tai näin, mutta niistä tuli kaksi valtiota maailmaan lisää.

  Ja sitten, se kaikkein räikein vaatimus Zelenskyltä ”Ukrainan vanhat rajat ”suurukraina” pitää palauttaa”. Niin että naapurivaltioko muka luopuisivat omista maa-alueistaan ja sulautuisivat Ukrainaan? Ei ehkä ihan heti tapahdu.

  Jos Soros ei olisi koittanut kaataa Kazakstanin hallitusta niin Venäjä ei olisi tiennyt mitään niistä bio-sota laboratorioista. Mutta usein kun ahnehtii niin sillä on likanen loppu.

  Summasummaarum… Tämä nukkepresidentti on USA:n nimittämä ja se toteuttaa USA:n käskyjä joka käy ilmi sanonnoista ”minulle on kerrottu” tai ”minun on käsketty”. Samaan aikaan se uhriutuu siitä että USA:n tai euroopan sotilasjoukot eivät tule sen avuksi konfliktiin jonka se ihan itse masinoi koittamalla mm. myydä Venäläiset suihkuturbiinimoottoritehtaat USA:lle. Ja koittamalla myydä autonomisen itsehallinnon alueelta kaivettavaa kivihiiltä itse.

  Ja jotta uhriutuminen olisi täydellistä niin se vaatii muiden maiden sotilaallisia voimia kohdistamaan agressiota Venäjään. Samaan aikaan kun se käskyttää muiden maiden johtajia asettamaan pakotteita Venäjää vastaan. 

  Ja jotta teatteri olisi täydellinen, niin se yhdessä joukkjensa kanssa räjäyttele omia rakennuksiaan ja syyttää Venäjää ”niiden pommittamisesta”.

  Ehkä todellakin olisi parempi että nuo johtajat ja tämä arogantti kansa pyyhittäisiin kerralla maan päältä. Sen jälkeen eurooppa olisi paljon rauhallisempi. Sillä on nähtävissä että henkiinjääneet tulevat aloittamaan seuraavan konfliktin. Ja oikeutuksena käytetään tätä konfliktia.

  • Iso O

   Vastaa

   Samaa puhetta, mitä venäjä tarjoilee kansalleen. Tosin tämä oli vielä sekopäisempää.

 • Nimetön

  Vastaa

  Juutalaisen presidentin sukunimi on kirjoitettu väärin.

 • joo

  Vastaa

  Suomessa niinistö on johtaja, arvo johtaja ja luultavasti tälläiseksi häntä pitää presidentin sijaan kutsua ainakin niin kovasti on sen puolesta lobattu, presidentiksi kutsumisesta saatta seurata arvo johtajan peräänkuuluttama sananvastuu tuomio..

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Mielipiteeni on että näillekin palstoille putinismin / stalinismin valheita levittävät pitäisi selvittää ja teloittaa julkisesti

  Tampereen ps-tahojen eräs hallituksen jäsenkin julkisesti nuoli miehittäjä-Ryssän persettä rajat kiinni tilaisuudessa 2015 syksyllä väittäen Natojoukkojen liikkuvan Krimillä ja nauraen päälle. Ko anus putkosen j baskamanin kaltaisilta pitää viedä kansalaisuus ja heivata vähintään Ryssäläänsä.

  Huomio: Kaikki, ei vain näitä lesta-kgb-halosia kgb-väyrysiä, vaan kaikki kaltaisensa eri puolueissa, jopa ps-tahoissakin.

  Asia hoituisi julistamalla sotatila ja kaivamalla desantit esiin.
  https://Putinismin-koirat-ulos.blogspot.com

  Seppo Lehto Tampere

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi