Ukrainan johto: Venäjä kuin Hamas ja Hizbollah, Ukraina kuin Israel

Vaikka Ukrainan kimpussa onkin suurvalta Venäjä, Lähi-idän konfliktissa Zelensky samastuu suureen ja öykkäröivään Israeliin eikä pieneen ja itseään puolustavaan Palestiinaan.

Sionismi

Volodymyr Zelensky.

Ukrainan konflikti on tuottanut lyhyen kestonsa aikana jo Euroopan historian ehkäpä ontuvinta sotapropagandaa. Venäjä on esimerkiksi väittänyt hyökänneensä Ukrainaan, koska maan hallinnossa on liikaa ”natseja” ja ”narkkareita”.

Nyt Ukrainan hallinto on keksinyt täsmälleen yhtä ontuvan tavan vastata Vladimir Putinin syytöksiin. Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelensky antoi natsipuheistaan tunnetun Putinin maistaa omaa lääkettä kutsuen tätä… natsiksi.

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency uutisoi Zelenskyn pitäneen hiljattain ”tunteikkaan puheen”, jossa hän kutsui Putinin toimintaa ”puhtaaksi natsismiksi”. Zelenskyn mukaan tilanne alkaa muistuttaa jo ”holokaustia”. Juutalaispresidentti piti puheensa Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations ‑lobbausryhmälle.

Zelensky samastuu Israeliin eikä Palestiinaan

Conference of Presidents on militanttia rotuväkivaltaa kannattava sionistijärjestö, joka tukee Palestiinan juutalaismiehitystä. Vaikka Ukrainan kimpussa onkin suurvalta Venäjä, Lähi-idän konfliktissa Zelensky samastuu suureen ja öykkäröivään Israeliin eikä pieneen ja itseään puolustavaan Palestiinaan.

Samassa tilaisuudessa Ukrainan suurlähettiläs Oksana Markarova kertoi toivovansa, että palestiinalaisten murhiin syyllistynyt Israelin entinen pääministeri Golda Meir olisi nyt Kiovassa. ”Uskon, että [Meiristä] olisi paljon apua taistelussamme,” Markarova totesi juutalaisyleisölle. Markarova rinnasti myös Venäjä Hamasiin ja Hizbollahiin sekä Ukrainan Israeliin, jonka kansalaisia suurlähettiläs kutsui ”veljikseen ja siskoikseen”.

Kahden ”natsihallinnon” sijaan Ukrainassa kamppailee kuitenkin kaksi juutalaisoligarkkien hallitsemaa sionistivaltiota. Niin Venäjä kuin Ukrainakin ovat hakeneet koko konfliktin ajan tukea erityisesti juutalaisvaltio Israelilta, jolla on edelleen lämpimät välit taistelun kumpaankin osapuoleen.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Hamas Hizbollah Israel Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Oksana Markarova Palestiina Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi Sota Ukraina Ulkomaat Venäjä Vladimir Putin Volodymyr Zelenskiy Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Zardex

  Vastaa

  Ihan osuva vertaus. Ukraina tukee Azovia ja Israel tukee ISIStä. Samaa sakkia kaikki.

 • TT

  Vastaa

  Ukraina on monietninen valtio, kuitenkin kieleltään ja kulttuuriltaan hyvin lähellä venäläistä. Maa ajautui sisällissotaan v. 2013/2014 tapahtumien myötä. Itse haistan konfliktissa kansainvälisten juutalaisten vaikutuksen. Chabad-juonittelijat ovat kuiskineet Putin korviin jotain ja samaa kuiskuttelua on tapahtunut lännessä neocon- , sionisti- ja marxistiijuutalaisten ja näiden hännystelijöiden toimesta.
  Otetaan monietninen valtio, jossa on huomattava juutalaisvähemmistö. Mitä siitä suurella varmuudella seuraa? Soppa, josta kukaan ei saa selvää ja valkoisten keskinäinen sota. Juutalaiset taistelevat viimeiseen valkoiseen mieheen, kuten tavallista. Homman kustantaa mm. suomalainen veronmaksaja.

  • Zardex

   Vastaa

   Eikös ole jännä, Israel on jo ehtinyt järjestellä osaksi sopiuksia joiden ohella toimi rauhanvälittäjänä, että ukrainasta siiretään satoja tuhansia, muistaakseni 400000 juutalaista Israeliin.

 • Minkäs rotuisia ne olikaan?

  Vastaa

  Niin siis… nehän on juutalaisia. Kasaari-juutalaisia.

  Juualase hallitsevat suurta osaa euroopasta. Nämä entisen itäblockin maat ovat niitä viimeisiä mitä ne eivät vielä ole ryöstäneet. Tai eivät ja eivät. Itävaltalainen huumekauppias Peter Walzman kavalsi euroopasta tulleet rahat infran parantamiseksi lähes kokonaan. Ja sitten se katosi takaisin Itävaltaansa.

  Sen jälkeen Jatsenjuk koitti samaa mutta ei saanut kuin känsät käteen ja kansan vihat.

  No, nyt meillä on sielä se transu, joka melkein onnistui tehtävässää alistaa Ukrina juutalaisille. Siinä oli vain se pieni hikka että Putin ehti tunnustaa Donbasin ja Luhanskin itsenäisiksi valtioiksi. Ja sehän ei sitten sopinut lännelle lainkaan. Ko. maiden luonnonrikkauksia ei saatukan ilmaiseksi.

  Ja nyt on sitten edessä vakava hetki. Kun venäläiset siirtyvät noihin valtioihin, niin kuka tekee työt pelloilla? Ja kannattaako tehdä kun odotettavissa ei ole enää kultakelloja ja mersuja?

  Nyt kannattaa vähän osteskella varastoon kuivamuonaa. Voi olla että syksyllä pompsahtaa niinkuin polttoaineiden hinnatkin.

 • EV

  Vastaa

  Tämä on jo melkeen koomista seurattavaa näiden naurettavien vertausten ja syytösten laukominen puolin ja toisin. Ja täällä aikuiset ihmiset eivät näe tämän hyvinkin heikolla pohjalla olevan mielikuvapropagandan läpi. On se jännä, ettei länsi ole kovaan ääneen tuominnut Israelin toimia pakotteiden kera, vaikka Amnestyn melko tuoreen raportin mukaan Israelin toiminta ja lainsäädäntö ovat verrattavussa Apartheidiin palestiinalaisia vastaan. Kuvitelkaa, jos jokin roistovaltio saisi luotua itsestään kansainvälisesti mielikuvan altavastaajana sekä uhrina…

  https://www.amnesty.fi/ukk-amnestyn-raportti-israelin-apartheidista-palestiinalaisia-vastaan/?post_date=20220201110020

 • Anonymous

  Vastaa

  Ukrainan kuten kaikkien muidenkin Euroopan maiden tulisi vapauttaa itsensä sionismin kahleista, mutta helpommin sanottu kuin tehty! Ukraina on kumminkin vapautensa ja itsenäisyytensä ansainneet! 

  Slava Ukraini!

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Zeleznyi on tasan tarkkaan oikeassa: Venäjä on kansojen murhaaja, ja Ukraina koettaa pitää oman kansansa puolta. Siinä se !

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi