Juutalaiset raivostuivat mustalle tähdelle

Whoopi Goldberg, 66, oli muutama vuosikymmen sitten eräs tunnetuimpia mustia näyttelijöitä, mutta uransa hiivuttua hän on juontanut ABC News -kanavalla The View -ohjelmaa.

Sionismi

Whoopi Goldberg.

Maanantaina 31. tammikuuta The View käsitteli ”holokaustia” eli juutalaisten väitettyä kansanmurhaa toisen maailmansodan aikana. Ohjelman juontaja Whoopi Goldberg sanoi holokaustista, että siinä ”ei ollut kyse rodusta, vaan ihmisen julmuudesta muita ihmisiä kohtaan”.

Goldberg joutui sanoistaan juutalaisten raivon kohteeksi. Hänen sanojensa väitetystä kansanmurhasta katsottiin asettavan juutalaiset uhrit samalle tasolle muiden kuolleiden kanssa. Juontaja Goldbergin työnantaja, ABC News, on juutalaisten hallitsema, ja yhtiö laittoikin Goldbergin jäähylle. Hän ei saa tehdä työtään ainakaan kahteen viikkoon.

Whoopi Goldberg pyysi pian sanojaan anteeksi, mutta ABC News ‑yhtiön edustajan mukaan Goldbergin tulee jäähyn aikana miettiä lausumaansa ja pohtia sen aiheuttamia seuraamuksia.

Tapauksessa humoristinen ulottuvuus

Toisen maailmansodan aikana kuoli joukko juutalaisia, mustalaisia ja muita saksalaisten vankileireillä, mutta ei ole pitävästi osoitettu, että kuolemat olisi tahallaan aiheutettu. Juutalaiset ovat omineet toisen maailmansodan vankileirit ja valjastaneet ne ajamaan omaa etuaan.

Kansainvälisen juutalaisen agendan mukaan kaikki poikkeavat käsitykset holokaustista ja ”valitun kansan” pudottaminen pylvään nokasta samalle tasolle muiden kanssa, on pahin mahdollinen rikos.

Tapahtuneesta voi löytää myös huumoria. Stereotyyppisen juutalaisen nimensä vuoksi Goldberg on aiemmin esittänyt olevansa itsekin juutalainen.

Lähteet: Yle, Helsingin Sanomat

Holokausti Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Revisionismi Rotu Sionismi Toinen maailmansota Ulkomaat Valtamedia Whoopi Goldberg Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ks

  Vastaa

  Holokausti on myytti. Jos leikitään että tämä myyttinen 6 miljoonaa tapettiin, miksi Eurooppassa oli vielä miljoonia juutalaisia toisen maailmansodan jälkeen?

  • Pressa

   Vastaa

   Voi vee, että olet tyhmä, tyhmä!!! Todisteita on vaikka kuinka. Mene käymään auswitshissä!! Vai etkö uskalla lähteä suomesta, voit vaikka tippua maan kamaralta kun maa on litteä, voi voi,

   • Lord Mystery

    Vastaa

    ”Ausvitsi” nyt ei todista yhtään mitään. Kuolleitten määrä hiissautuu alaspäin ja kaasukammiot uusiituotantoa.

   • Late

    Vastaa

    En voi välttyä ajatukselta että nimimerkki ”pressa” on vaikeasti jälkeenjäänyt. Näyttäis nuo kierroksetkin nousevan aika herkästi ja tuloksena on lähinnä säälittävä muilta vihervassareilta apinoitu lapsenomainen töksäytys.

  • PaveL

   Vastaa

   Aikamoinen tempaus se oli kun neljästä miljoonasta tapettiin kuusi ja sodan jälkeen heitä oli viisi miljoonaa. Niin usein täytyy myös mediatalojen sitä tapausta juhlistaa ja muistella, että hieman epäilyttää. Toinen jota media aina jaksaa toitottaa on se, että kuinka luotettavia uutislähteitä isot mediatalot ovat.

   Ei kannata myöskään sivuuttaa sitä faktaa että juutalaisten omistamat mediatalot aloittivat rummutuksen ”kuudesta miljoonasta kärsivästä juutalaisesta” jo 1890-luvulla. Touhu jatkui vahvana 1910- ja ‑20-luvuilla. Ensimmäiseen maailmansotaan tätä ”holokaustia” ei kuitenkaan saatu vielä ujutettua osaksi ”virallista totuutta”.

   Uskokoon ken tahtoo että miljoonia ihmisiä on tapettu ja poltettu — ja kukaan ei tätä ollut nähnyt ennen amerikkalaisia sotilaita keväällä ’45. Lukematkin ovat muuttuneet keskitysleirien plakaateissa moneen kertaan alun hurjien neljän miljoonan lukemista alle miljoonaan. Sittemmin tarina ”holokausti”-uskovaisten levittämänä on muuttunut siten ettei tietenkään kymmentä tai kuutta miljoonaa ihmistä ole poltettu [sillä se ei olisi mitenkään mahdollista!], vaikka juuri sitä jo aivan kirjaimellisestikin ”holocaust” tarkoittaa.

 • esa

  Vastaa

  Goldberg ei ole tyypin oikea nimi vaan taiteilijanimi. Hänen oikea sukunimensä on Johnson.

 • Krematööri

  Vastaa

  Sika ei palanut! 😅😅😅
  https://archive.org/details/cremationsnonsenseaktionreinhardt_201908
  Holoko$tin termofysiikka siis on jotain ihan muuta, koska juutalaisten kertomusten mukaan juutalaiset paloivat hetkessä ilman savua ja tuhkaa, jälkiä jättämättä! Tätän tulee uskoa, sillä juutalaiset eivät valehtele koskaan.

 • Tero

  Vastaa

  Jotenkin haiskahtaa tämäkin ”holokausti”-uskovaisen tarina. Taitaa olla nenämedian omaa peliä, jossa välillä soudetaan ja välillä huovataan, jotta jengi uskoo narrattiivin ”moninapaisuuden”.

 • Louhi

  Vastaa

  Tässä alkaa jo olla monikerroksista ironiaa: Caryn Johnson muutti nimensä Whoopi Goldbergiksi ollakseen ”yksi heistä”, mutta sitten hän päätti sanoa, että ”heitä” ei ole oikeastaan edes olemassa. No, se ei päättynyt kauhean hyvin.

 • NS

  Vastaa

  The Holocaust© on mittaamattoman arvokas brändi ja työkalu. Sen avulla vaiennetaan kaikki negatiivinen kritiikki mikä kohdistuu heimoon. ”Ei saa unohtaa”-otsikolla nimetyt elokuvat, kirjat ja lehtiartikkelit ovat kuin tämän brändin mainoksia.

  • PaveL

   Vastaa

   ”Holokaustin” eli talmudistisen uhrilahjamyytin ympärille nivoutuu koko läntisen maailmamme selkäranka. Siksi sen kritisointi tahdotaan kieltää, sillä he eivät tahdo menettää ikuista korkovelkarahanluontimonopoliaan, jonka myytin takana lymyily mahdollistaa.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Burnt_offering_(Judaism)

   * * *

   The Holocaust, also known as the Shoah, was the genocide of European Jews during World War II. Between 1941 and 1945, Nazi Germany and its collaborators systematically murdered some six million Jews across German-occupied Europe, around two-thirds of Europe’s Jewish population.

   Siinä on saanut olla vauhti päällä. Vähintään 1 500 000 on pitänyt tappaa vuodessa. Saksassa syntyy tällä hetkellä 778 000 ihmistä vuodessa eli saman verran suunnilleen kuolee myös. Juutalaisia kuitenkin murhattiin kaksi kertaa yhtä paljon vuodessa! Se on 4010 päivässä. Hurja tahti. Kuukaudessa jo reilusti yli 120 000. Ja tätä pitäisi siis jatkaa neljä vuotta. Joka päivä.

   Missään ei kuitenkaan ole joukkohautoja, eikä sen enempää valtavia määriä tuhkaakaan. Jewish World Almanac sanoi ’33 juutalaisten määräksi maailmassa 15 318 359. ’48 samainen julkaisu ilmoitti heidän määräkseen 15 753 638. Hallelujah — he ovat sittenkin elossa!

 • TT

  Vastaa

  Neekeri yritti määritellä uudelleen uhrihierarkiaa. USA on käytännössä juutalaisten hallussa ja valkoiset, mustat, ruskeat, punaiset ja keltaiset ovat juutalaisen ikeen alla. Juutalaiset hallitsevat maan oikeusjärjestelmää, finanssijärjestelmää, kongressia, useita ministeriöitä ja laitoksia (esim. tautivirasto CDC), yliopistoja, uutismediaa, viihdeteollisuutta, jne. Ainoastaan suorittavissa ammateissa juutalaisia ei paljoa näy. Mutta auta armias, jos väität etteivät juutalaiset ole maailman sorretuin kansa.

  • P.M.

   Vastaa

   Kun hallitsee keskuspankkia, hallitsee kaikkea. Sieltä saavat hallitukset anella sitten rahansa korkoa vastaan. Pankki ei rahaa anna, jos valtion budjetissa ilmoitettu agenda ei miellyttä. Näin siis EU/EKP-kommunismissa myös! Tämän takia pankkivaltaa onkin äärettömän vaikea tällä ihmiskunnan asenteella ja ymmärryksellä kaataa – ja sekös pankkiiria miellyttää! Pankkimafia ei missään nimessä anna horjututtaa ylivertaista monopoliasemaansa. Mutta JOS jotenkin saisimme kynsillämme kiinni siitä matosta, jonka päällä tämä korttitalo on…

 • N.N.

  Vastaa

  ”Toisen maailmansodan aikana kuoli joukko juutalaisia, mustalaisia ja muita saksalaisten vankileireillä, mutta ei ole pitävästi osoitettu, että kuolemat olisi tahallaan aiheutettu. Juutalaiset ovat omineet toisen maailmansodan ”

  Mutta ei kai siellä sentään ollut vankileirejä?
  Käsitykseni mukaan siellä oli hoitolaitoksia vain, olen kuullut varmalta taholta, se on kyllä parjaamista ja saksalaisten hyvän maineen pilaamista väitää muuta.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juuri niin.

  Juutalainen on, mitä, 50X tavallisen ihmisen arvoinen? Vai onko tämäkin loukkaus? Kenties juutalainen on niin arvokas, että on antisemitismiä yleensäkin edes puhua hänen arvostaan muihin verrattuna?

  Sen me kuitenkin kaikki tiedämmme, että kaikkien valkoisten pitää maailman tappiin itkeä juuri heidän kärsimyksiään. On muistokiveä, itkumuuria, vuosipäivää, museota, on oraganisaatiota organisaation päälle. Sanalla sanoen: On Holokaustikultti. Muistan kerran nähneeni netissä yhdenkin asiasta järjestetyn ”keskustelun”, jossa herrakansan valitut poseerasivat ja heistä yksi kimpaantui pahan kerran, kun joku yleisöstä puhui Holodomorista samaan aikaan. Kimpaantunut juutalainen sanoi heti : ”We talk now about The Holocaust”. Siis oikein tavaramerkki ”The Holocaustista”. Bisnes on bisnes.

 • anne

  Vastaa

  Miksi Partisaani viljelee antisemitismiä. Jos jotkut (juutalais)eliitin ihmiset tekevät pahoja tekoja, ei sen takia tarvitse tuomita kaikkia juutalaisia. – Holokaustia on mahdoton kieltää.

  • ValhallaX

   Vastaa

   Vastaus: Koska juutalaiset viljelevät joka rintamalla valkoisten vastaista toimintaa.

   Mm. näissä asioissa:

   Massamaahanmuutto. Joka ainoassa valkoisessa maassa juutalaiset esiintyvät AINA tämän banderollin alla: ”Jews for Refugees!” Hämmästyttävästi Israelissa samaan aikaan tämä meillä ah niin ihana ”refugee” ammutaan raja-aidalle, jos hän julkeaa pyytää päästä pakolaiseksi juutalaisten omaan maahan. Jos tämä ei ole törkeää farisealaisuutta ja sitä kuuluisaa chutzpah-asennetta (chutzpah voidaan kääntää mm. ”älytön pokka” tai ”torkeä pokka” jne. ).

   Talous. Kummallisesti, taas kerran, juutalaisjohtoinen talous on ajanut isäntämaansa umpikujaan eli järjettömään velkaantumiseen ja kurjuuteen ja kas kummaa, samaan aikaan juuri juutalaiset miljardöörit kierivät kymmenissätuhansissa miljardeissa? Ehkäpä Jumala auttaa? Kenties, mutta jos näin on, minulla ei ole kiinnostusta tähän Jumalaan, ei totisesti, kun maani ja veljieni maat ahdetaan kurjuuteen samaan aikaan.

   Mediat. Taas kerran mediat ovat juutalaisten käsissä. Yritäpä väittää vastaan, ei onnistu. USA:n mediat ovat totaalista juutalaista ylivaltaa, ja se näkyy. Valkoisia sorretaan ja ahdetaan aina vain ahtaammalle, ja esim. mustia rikollisia ja narkkareita pakotetaan palvomaan joinakin ihmesankareina. Valkoiset yhteiskunnat ajetaan taloudellisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti kurjuuteen, kun heitä samalla moititaan esim. orjuudesta, joka oli Afrikassa jo vuosisatoja ennen ensimmäisen valkoisen saapumista oikea ja ainoa teollisuudenala. Ja juutalaiset olivat sitten myöhemmin yhtä suurella innolla mukana bisneksessä. Mutta sitä ei, tietenkään, kerrota, kun media on hallussa.

   Hollywood on oikea sionistinen helvetinkone, joka tuottaa vain ja ainoastaan valkoisten vastaista törkeää propagandaa ja samalla esim. ihailee latinohuumejengien brutaalia väkivaltaa. Ja muutenkin, Hollywood on vain kasa sontaa, kaunista elokuvaa sieltä on turha toivoa. Joku Tarantino, oikea sionisti-iljetys par excellence, ui sonnassa ja saastassa ns. elokuvineen ja Spielberg keksii narratiiveja natseista. Valhetta, valhetta ja lisää valhetta.

   Olen valmis muuttamaan asennettani, jos näen organisoituneen juutalaisuuden käyttäytyvän objektiivisesti ja esim. tuomitsevan nykyisen länsimaihin suuntautuvan massamaahanmuuton ja/tai Israelin brutaalin palestiinalaisten kohtelun. Pitää muistaa, että juutalainen rakastaa arabeja ja palestiinalaisia, jos he ilmaantuvat meidän maamme rajoille. Miksi sama ah niin ihana pakolainen on paha heidän maassaan?

   Ja miksi Israel, juutalaisten ikioma maa, ei voi pelata jalkapalloa naapuriensa kanssa? Miksi he ovat eurooppalaisia silloin, mutta eivät ole eurooppalaisia, kun lähestytään naapurivaltiota Hellfire-ohjuksella?

   Ei, antisemitismi on vain realismia ja jos sitä ihmetellään, niin mieleen tulee vanha sanonta: ”Sitä saa, mitä tilaa”.

   Mutta ehkäpä kohta Suomen juutalsiyhteisö nousee vaatimaan ”Jews for Refugees to Israel!”? Mutta en pidätä hengitystäni.

   • anne

    Vastaa

    Sanon edelleen, että miksi pitäisi tuomita koko kansa tai rotu yksittäisten juutalaisten pahojen tekojen tähden. En kannata maahanmuuttoa minäkään silloin kun sillä ei ole mitään tekemistä varsinaisten pakolaisten kanssa. Ja nykyäänhän Eurooppaan tulee just tätä epämääräistä sakkia, pahimmillaan rikollisia. Se tuskin on tavallisen juutalaisen syytä. En tiedä kaikkea mitä juutalaiseliitti tekee, mutta tälläinen antisemitismin nousu on vaarallinen ilmiö. Eikö Israel saisi puolustaa rajojaan, kun sitä uhataan.

    • Plääh

     Vastaa

     Jos juutalaisjärjestöt tai WJC/AJC ajavat asioita tai juutalaisvaltoksi julistettu Israel, niin edustaahanse nyt jo lähtökohtaisesti juutalaisuutta. Juutalaiset vielä eniten kaikista ryhmistä vetävät yhtä köyttä. Todellinen radikaali toisinajatteliu on harvinaista, yleisempää juutalaisuudesta luopuminen.

     Talmud on pian virallisestikin Israelin laki. Siinä on aika mielenkiintoisia opetuksia.

     Jos asioita ajetaan nimenomaisesti juutalasina näiden tahojen toimesta, niin kyse on juutalaisesta ilmiöstä. Jo 1900-luvun alun sionistikokoukisssa julistettiin, että juutalaisten on otettava maailma täysin haltuunsa

    • Jns. Man

     Vastaa

     Pitää erottaa tavalliset juutalaiset ja siionistit. Viimeksi mainitut ovat se rikollisryhmä jonka päämäärä on valkoisen ihmisen tuhoaminen ja joka pitää yllä ’holokausti’ myyttiä. Asiaa voisi verrata Italian kansaan ja mafiaan (alkuperäiseen). Eivät kaikki italialaiset kuulu mafiaan.

     • Plääh

      Valehtelua ja harhaan johtamista. Kyllä juutalaisuus on sionismia ja sionismi kommunismia

  • P.M.

   Vastaa

   Eivät juutalaiset ole seemiläisiä. Ne ovat jaafetilaisia. Jaafet oli Nooan ruskea poika, josta juutalaiset/arabit (samaa) tulivat. Seem oli valkoinen ja meidän kaukaasialaisten esi-isä. Nimi kaukaasialainen johtaa juurensa siitä, kun me menimme pohjoiseen ja ohi Kaukasusvuorten, jotka ovat Mustanmeren ja Kaspianmeren välissä. Sieltä lähdimme itää kohti ja perustimme Euroopan lukuisat kansakunnat. Osa meistä jäi Udmurtiaan, ja siellä on yhä eniten punapäitä maailmassa. Punapäitä on myös Norjassa, Irlannissa ja Hollannissa, ja on helppo kuvitella karttaa katsomalla että nämä ovat seilanneet pitkin Pohjanmerta levittäytyen em. alueille.

   Me olemme Abrahamin lapsia. Me olemme Israelin ja Juudean heimot. Me olemme Iisakin poikia: Isaac’s sons; saxons. Juutalaiset ovat edomilaisia (Joh 8:33), Saatanan Synagoga (Ilm 2:9); isästä Perkeleestä (Joh 8:44). Juutalaisista eli edomilaisista tuli israelilaisia vasta 125 e.Kr. Kasaarijuutalaiset taas ovat turkkilainen heimo nykyisen etelä-Venäjän ja Kazakstanin alueelta.

   Juutalaisten koko historia on sepitettä — ei siis pelkästään ”holokausti”, vaan Egyptin orjuus, pyramidit, seemiläisyys ja moni muukin asia. Juutalaiset ovat lähtöisin Kainista, Esausta, edomialaisista, idumealaisista, fariseuksista, kasaareista, aškenazeista. Tuota historiaa pitkin pääsemme nykyjuutalaisiin, joista siis hyvin, hyvin harva on sukujuuriltaan lähtöisin Juudeasta.

  • Salomon

   Vastaa

   Joo! voi jumalauta

 • Salomon

  Vastaa

  Onko kukaan ikinä miettinyt, millään tasolla enempää Alia (Cassius Clay). Alihan ei ole tyypillisen aikalaisensa neekerin näköinen. Alin äiti lähes valkoinen…(j) ja isä sterotypinen puuvilla neekeri. Alin ympäriltä kuoli kaksi merkittävää henkilöä Malcolm ja King, ali itse säilyi hengissä vaikka kuinka räyhäsi ja laittoi hanttiin joka välissä ja antoi todella kyseenalaisia lausuntoja koskien esim. Roduista. Ali oli käsittääkseni ensimmäinen neekeri joka päästettiin new Yorkin juutalaisyhteisöön kun sillä meni heikosti eikä ollut paikkaa reenailla. Oliko Ali cosher??

 • Late

  Vastaa

  Anne. Itse tuomitsen joka jutkun koska ne ovat läpimätiä ahneita valehtelevia vihamielisiä ylimielisiä paskaläjiä jotka kuvittelee että koko muun maailman pitää palvoa heitä. Juutalaisten mielestä kukaan muu kuin juutalainen ei saa omistaa mitään ja kaikki tässä maailmassa pitää olla tuon ”luvatun kansan” omistuksessa ja hallinnassa. Ihan jokaisen elämä mukaanlukien. Olisin suunnattoman onnellinen jos ykskaks toi läpimätä paskasakki muuttuis tomuksi ja tuhkaksi. Holokausti on valhe

 • Topolino

  Vastaa

  Juutalaisethan niitä antisemiittejä ovat sillä vihaavat meitä seemiläisiä eli vaaleita. Juutalaiset ja arabit ovat haamilaisia/jaafetilaisia. Arabit ja juutalaiset ovat siis samasta lähtöisin. Kielikin heillä on lähes sama, ulkonäöstä puhumattakaan. ”Arabi” sanana tarkoittaa ”sekoitettua kansaa” (engl. ”mixed people”). On siis se itsevihakin juutalaisilla sangen kova. Taatusti rankka taakka kannettavaksi se, että Jumala antoi pedon merkin naamalle. Yritän ymmärtää. Meidän kanssa samaa seemiläistä porukkaa ovat persialaiset, syyrialaiset jne. Joku voi jatkaa listaa. Ja Persia eli nykyinen islamilainen Iran on hyvä esimerkki siitä, miten Allahin palvonta myös tekee hallaa kansakunnalle ja valtiolle.

 • Hh1488

  Vastaa

  Juurikin näin, erittäin hyvä teksti juutalaisista kieroilijoista

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi