Israelin johtava rabbi osoitti kunnioitustaan pedofiilille

Israelin aškenasijuutalaisten korkea-arvoisin rabbi David Lau on saanut osakseen kovaa kritiikkiä hänen vierailtuaan pahamaineisen juutalaispedofiilin muistolle järjestetyssä sururituaalissa.

Sionismi

Chaim Walder.

Israelin aškenasijuutalaisten korkea-arvoisin rabbi David Lau on saanut osakseen kovaa kritiikkiä hänen vierailtuaan pahamaineisen juutalaispedofiilin muistolle järjestetyssä šivassa eli sururituaalissa. Globaali juutalaisyhteisö on ollut jatkuvien pedofiiliskandaalien riivaama, vaikka valtamedia ei aiheesta kirjoitakaan.

Muistojuhlaa vietettiin Chaim Walder ‑nimisen tunnetun juutalaiskirjailijan kunniaksi. Walder ampui itsensä hiljattain, koska hänen pedofiilirikoksensa nousivat julkisuuteen uhrien päätettyä viimein jakaa tarinansa.

Kriitikoiden mukaan Lau osallistui Walderin maineen valkopesuun saapumalla muistotilaisuuteen. Ortodoksijuutalainen Walder on kirjoittanut joukon lastenkirjoja, jotka ovat olleet suuria myyntimenestyksiä juutalaisyhteisöiden keskuudessa useilla mantereilla.

Uhrien syyllistämistä

Tähän mennessä jo 22 nuorta naista on kertonut joutuneensa aiemmin Walderin seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi. Tapausta käsitellään uskonnollisessa tuomioistuimessa, jota rabbit johtavat.

Suuri joukko nimekkäitä juutalaisia on alkanut puolustella Walderia ja syyttää tämän uhreja valehtelusta sekä ”kuolleen miehen herjaamisesta”. Israelin ortodoksijuutalaisyhteisön korkeimpiin johtajiin kuuluva rabbi Gershon Edelstein esimerkiksi totesi, että Walderin uhrit itse asiassa murhasivat Walderin, koska tämä päätyi tappamaan itsensä pedofiiliskandaalin tultua julki.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Chaim Walder David Lau Gershon Edelstein Israel Juutalainen rikollisuus Lasten seksualisointi Pedofilia Rikos Rotu Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Sionismi

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Normipäivä ”pienten hattujen” yhteisössä.

 • Teuvo

  Vastaa

  Jeesus sanoo (Matt. 23:8) että on vain yksi Rabbi eli opettaja. Samalla tavalla ”kristityt” rikkovat mädätyskirkoissaan kutsumalla pappejaan isäksi, vaikka Jeesus sanoo että on vain yksi Isä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Miksei pedofiileiltä katkaista kättä/jalkaa/ pippeliä tms. Tätä olen aina ihmetellyt. Jos olisin itse pedo niin toivoisin tuollaista viimeistään silloin kun on 2 uhria olemassa. Jonkun on katkaistava pahuudelta teot jollakin tapaa.

  • Tomppa

   Vastaa

   Minusta lapsiin sekaantuvilta pitäisi katkaista kaula. Eiköhän aika moni pedofiili pysyisi kiltisti komerossaan sieltä koskaan ulos tulematta?

 • Eikka

  Vastaa

  Tiedän toisenkin uskonnon edustajia jotka ovat hyvin pedofiilimyönteisiä, he palvovat avoimesti pedofiilia. Yhteistä näille kahdelle uskonnolle on myös se, että naisia ei hyväksytä johtotehtäviin eli he ovat myös lisäksi oikeita emärasisteja.

 • Timppis

  Vastaa

  Ompas harakan näköinen

 • juha II

  Vastaa

  Juutalaiset eivät korskeudessaan ymmärrä jokseenkin joka goyimille selväksi tullutta luonnonlakia, että se kilven kiillottaminen on syytä aloittaa itsestä eikä liiskata kuin kärpästä, joka kilpeä siksi ”itsekseen”!

 • Salomon

  Vastaa

  Small hat big broplems

 • Jones

  Vastaa

  Liitetäänhän juutalaisten uskonnossa poika isäänsä ympärileikkauksella, mikä taitaa olla eräänlainen perverssio. Tästä on psykiatrinen vitsikin: Kysymys: Mikä on perverssion huipentuma? Vastaus: Poika tulee isäänsä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi