Pfizerin toimitusjohtaja kutsuu ”rokotemisinformaatiota” levittäviä rikollisiksi

Lääkefirman toimitusjohtaja on filantrooppi, joka todella välittää ihmisten terveydestä, eikä ajattele vain omaisuutensa kartuttamista.

Sionismi

Juutalainen Albert Bourla juhlistamassa hanukkaa.

Pfizerin toimitusjohtaja, juutalainen Albert Bourla, väittää rokotekriittistä materiaalia jakavien olevan misinformaatiota levittäviä rikollisia, jotka ovat syyllisiä miljoonien kuolemiin.

”He eivät ole vain pahoja ihmisiä. He ovat rikollisia koska heidän toiminta on maksanut miljoonia elämiä,” Bourla oli jyrissyt Atlantic Councilin haastattelussa.

Samalla juutalainen muistutti siitä, kuinka elämä muka palaisi takaisin normaaliin jos vain rokottautumattomatkin ottaisivat koronarokotteen.

”Ainoa asia, joka seisoo entiseen elämään palaamisen tiellä, on epäröinti rokottautua.”

Epäröinti rokottautua on lähinnä ainoa asia Bourlan massiivisten vuosibonusten tiellä.

Lähde: RT

Hyvinvointi Juutalainen lobby Koronarajoitukset Koronavirus Pfizer Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rokotepassi Rokotteet Rotu Sionismi Taloudellinen riisto Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Toffo

  Vastaa

  Ja montakohan tyrkyttämäänsä piikkiä tämä herra on itse ottanut? Veikkaan että se entinen sirkkelikoneen hoitaja voi omin sormin laskea..

 • Irmgard

  Vastaa

  Lääkeyhtiöt ovat syyllisiä miljoonien ihmisten kuolemaan. Mikään ruumisluku ei ole liikaa näille rikollisille ahneille psykopaateille. Bourla ja muut hänen kaltaisensa pitäisi tuomita kuolemaan ja pakottaa heidät syömään erilaisia lääkkeitä kourakaupalla kunnes elämä pakenee näistä hirviöistä.

 • Plääh

  Vastaa

  Kun pakkorokotukset ovat voimassa, ei tulekaan luvattua paluuta entiseen. No eihän ennen ollutkaan mitään pakkorokotuksia. Mutta kommunismi tulee vain syvenemään.

  Kuinka voidaan pian viettää itsenäisyyspäivää, jos on pakkorokotukset juutalaisten myrkkypiikille edessä ja juuri varastettu miljardeja ”tukipaketteihin”?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vaikka jokainen ottaisi rokotteen, elämä ei palaa normaaliksi (mitä se nyt ikinä sitten onkaan), koska aina tarvitaan uusi ”boosteri-rokote suojaamaan”. Lääkeyhtiöt ovat keksineet erittäin helpon tulonlähteen, mitä enemmän ihmisiin luodaan pelkotiloja ja mitä vähemmän ihmiset itse ottavat asioista selvää, lääkeyhtiöiden kassa jatkaa loputonta kasvuaan.
  Suurimpia rikollisia tässä maailmassa ovat nimenomaan monikansalliset lääkefirmat yhdessä poliitikkojen ja monien viranomaisten kanssa.

 • Minä

  Vastaa

  On siinä myyntipuhe. Kuinkas Bourlan suu sitten pannaan, kun paljastuu, että rokotteilla on tapettu ja vammautettu ihmisiä enemmän kuin mitä plandemian ”koronaan liittyvien kuolemien” määräksi on sanottu? Hänhän tuossa itse katsoi sen olevan rikollista ja pahan ihmisen merkki.

 • Timppis

  Vastaa

  Rotta on rotta v
  Aikka neisytöljyssä paistais.

 • Aika entinen...

  Vastaa

  Mutta… Eivätkös juuri lääkärit ja lääketehtaat levitä tätä ”misinformaatiota”?

  Ei tarvitse kun mennä ”sikapikkiin” jossa Suomen THL:kin sanoi että rokote on laajalti testattu. Sitähän ei ei silloin vielä ollut. Mutta kun suomalaiset rokotettiin, niin sen jälkeen se oli laajalti testattu. Ja mitä siitä seurasi? Veritulppia, halvauksia, uniapneaa, kuolemia… 

  Kaikkein parhaat naurut sai kuitenkin silloin kun eläkeläiset oikein tappelivat siitä kuka saa sen ensin. Voin kuvitella lääkäreiden ja lääketehtaiden naurua. Kun ihmiset tappelivat päästäkseen maksamaan siitä että ne tapetaan tai niitä vammautetaan.

 • Cry me a river

  Vastaa

  Onhan se kauheaa kun pilantrooppijutikalta jää bonukset saamatta.Varsinaista santi-emitismiä pahimmillaan.

 • TT

  Vastaa

  Näin jossain haastattelupätkän, jossa herra itse ei ollut aikeissa nauttia omaa ihmelääkettään. Pfizerin työntekijöillä on erivapaus (exempt) useissa yhtiöissä vaaditun mandaatin suhteen. Erivapaus on USA:ssa myös kongressilla ja Valkoisen Talon henkilöstöllä. ”Ruling class” voi olla ottamatta tai ottaa, jos haluaa. Jotkut typerät vasuripoliitikot ovat kai rokotteita ottaneetkin, joten ”ruling class” puhdistaa myös itseään turhista syöjistä. Mitä huonommin rokote toimii, sitä fanaattisemmin sen ottamista vaaditaan etenkin taviksilta. Käynnissä on ihmiskunnan suurin retardikampanja.

 • Tomppa

  Vastaa

  Kuinkahan monta miljoonaa elämää nämä rikolliset valejuutalaiset ovat toiminnallaan tuhonneet ja tuhoavat edelleen? Omalle moraaliselle toiminnalleen voi tietysti sokeutua, kun toisessa vaakakupissa on valtava taloudellinen henkilökohtainen hyöty. Eikä omatunto näitä psyko- ja sosiopaatteja vaivaa millään tavoin. Heillehän muut ihmiset ovat pelkkiä henkilökohtaisen hyödyn välineitä, typerää karjaa, joka on vain viemässä resursseja heiltä, jotka omasta mielestään ansaitsevat enemmän omaisuutta ja valtaa kuin muut.

 • pöh

  Vastaa

  Olen samaa mieltä, ainoastaan erona että sitä misinformaatiota jakaa lääkeyhtiöt, valtamedia ja ns. ”asiantuntijat”..
  Kaikki tietää jo ettei ”rokote” toimi, mutta jostain syystä sitä vaan pitää puskea.
  Haittoja vakaviakin taitaa olla jo enemmän kuin mistään rokotteista ja lääkkeistä koskaan yhteensä, mutta ei niistä edelleenkään puhuta mitään.
  Jos lääketehtailla ei olisi vastuuvapautta haitoista, niin he olisivat itse jo keskeyttäneet rokotukset.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Pfizer sai lahjonnasta ennätyssakot vuonna 2009:

  Pfizer to pay record $2.3 billion penalty
  https://www.nbcnews.com/id/wbna32657347

  Pfizer pystyy todistamaan rikollisiksi ainoastaan oman väkensä ja lahjomansa päättäjät.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaisten äärimmäinen röyhkeys (chutzpah) ja valkoisten äärimmäinen hyväuskoisuus ovat kauhea yhdistelmä ja tuhoavat kohta kaiken elämän maapallolta. Ensin mennään kriisistä kriisiin, sitten kriisejä on monta päällä yhtä aikaa ja lopulta seuraa peruuttamattomien katastrofien sarja. Meitä viisaammat esi-isämme osasivat puuttua kehitykseen ennen kuin oli liian myöhäistä.

 • Totuuden perätorvi

  Vastaa

  Albert Bourla on rooli jota esittää Belgian Albert 2, siirtomaasuvusta joka on tappanut miljoonia. Hän kääntää pahan olonsa toisinpäin tietäessään olevansa massamurhaaja. Muuten, Albert Bourla, eläinlääketieteen ja biokemian asiantuntija, oli töissä eläinlääketieteen instituutissa Kreikassa 80-ja 90 ‑luvuilla. Sieltä lähti liikkeelle hullun lehmän tauti, yksi näitä väestön kontrollointi-eugeniikkaohjelmia. Kreikan kuninkaalliset ovat myös monessa mukana tässä EU-peite- ja petosjärjestössä, samoin kuin poliittisissa rikospuolueissa.
  Albert2sen tytär on Astrid, joka on samanäköinen kuin Ursula von der Leyen, samalla lailla kuin Sanna Marin on kuin Sofia Hellqvist ja Maria Ohisalo kuin Mette-Marit. Sama pätee miehiinsä,
  mutta sattumaa kaikki.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi