Paljastus: Israelin pääministeri oli ”vakiokalustoa” Epsteinin pedofiilikartanossa

Pääministeri teki kaikkensa puhdistaakseen Epsteinin nimen sen jälkeen, kun Miami Herald -lehti paljasti iljettäviä yksityiskohtia tämän suorittamista raiskauksista.

Sionismi

Ehud Barak ja Jeffrey Epstein.

Journalisti Michael Wolffin uusi kirja paljastaa, että Israelin entinen pääministeri Ehud Barak oli ”vakiokalustoa” pahamaineisen pedofiili Jeffrey Epsteinin kartanossa, jossa alaikäisiä tyttöjä paritettiin vaikutusvaltaisille poliitikoille ja liikemiehille. Barakin tavoin myös Epstein oli juutalainen.

Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kanssa yhteistyötä tehnyt Epstein paritti lapsiprostituoituja maailman vaikutusvaltaisimmille henkilöille ja kuvasi raiskaukset, jotta videoita voitaisiin tulevaisuudessa käyttää poliittiseen painostukseen.

Epstein teki ”itsemurhan” vankilassa ennen viimeisintä ihmiskauppaoikeudenkäyntiä. ”Kuin ihmeen kaupalla” vankilan valvontakamerat olivat epäkunnossa juuri ”itsemurhan” aikana, minkä vuoksi monet epäilevät, että hänet tosiasiassa murhattiin eliitin suojelemiseksi. Epsteinin tiiviit siteet juutalaisvaltion korkeimpaan johtoon ovat olleet kiusallinen teema globaalin sionistiyhteisön kannalta.

Wolff paljastaa kirjassaan, että Barak teki kaikkensa puhdistaakseen Epsteinin nimen sen jälkeen, kun Miami Herald ‑lehti paljasti iljettäviä yksityiskohtia tämän suorittamista raiskauksista 2017. Israelin entinen pääministeri linjasi, ettei Epsteiniä tulisi vangita vain siksi, että tämä oli sattunut raiskaamaan ja myymään seksiorjuuteen jopa satoja tyttöjä.

”Salaisuudet ovat turvassa”

Barakin juutalainen lakimies Reid Weingarten teki Wolffin mukaan myös salaista yhteistyötä Steve Bannonin kanssa Epsteinin imagon kiillottamiseksi. Valeoppositiojohtaja Bannon tunnettiin Donald Trumpin presidenttikauden alussa tämän tärkeimpänä neuvonantajana.

Bannon kartutti rikkautensa juutalaisessa rikollispankki Goldman Sachsissa ennen siirtymistään täysipainoisesti politiikkaan. Trump ja Epstein esiintyivät usein mielellään yhteiskuvissa eliitin juhlissa.

Wolff toteaa, että Barak ja Epstein olivat varmoja siitä, että heidän poliittiset kontaktinsa Trumpin Valkoiseen taloon suojelisivat heitä rikossyytteiltä. Barakin kerrotaan sanoneen Epsteinille, ettei ”tämän tarvitse olla huolissaan mistään”, sillä hänen salaisuutensa ”ovat turvassa”.

Epsteinin ohella poliisi tutkii myös tämän oikeana kätenään tunnettua juutalaista Ghislaine Maxwellia, jonka isä oli pahamaineinen Mossad-agentti. Maxwellin epäillään saalistaneen kaduilta tyttöjä, jotka Epstein raiskasi ja paritti sen jälkeen eteenpäin sionistiselle sisäpiirilleen.

Lähde: The Jerusalem Post

Donald Trump Ehud Barak Ghislaine Maxwell Goldman Sachs Israel Jeffrey Epstein Juutalainen lobby Juutalainen mafia Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Korruptio Lapsenraiskaus Mossad Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Reid Weingarten Rikos Sionismi Steve Bannon Tiedustelu Tiedustelupalvelut Törkeä raiskaus Ulkomaat Vakoilu Valeoppositio Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Todella kuvottavaa, hyi hemmetti.
  Maailmaa johtaa täysin mielisairas eliitti, heidät pitäisi syrjäyttää, jotta kansakunnilla olisi vielä tulevaisuus.
  Tuo kuvaaminen on ollut erittäin toimiva painostuskeino, uhkailemalla videoiden julkaisuilla, poliitikot on saatu orjina tekemään mitä tahansa vahingollisia päätöksiä.
  Kunpa koko lista tulisi julki näistä ”Epsteinin” vieraista.

 • Hema

  Vastaa

  Lista ”vieraista” Epsteinin kartanolla on mittava, GLOBAALI, ja liitovaltion salaama. FBI takavarikoi todisteet kotietsinnän yhteydessä. Pari virhettä haluan korjata kuitenkin;
  Ensiksi, D.Trump tunsi kyllä J.Epsteinin, ja löytyy useastakin kuvasta samaan aikaan, ‑ja en ole Trump fani, vaan haluan faktoja – mutta ”mielellään” samassa kuvassa on vähän liikaa. Trump on usein ilmaissut kuinka ei pidä Epsteinistä, ja kuinka piti tätä ”creepy”:nä.
  Toiseksi, 100% varmuudella Epstein EI TEHNYT ITSEMURHAA. Hänen kurkunpään luunsa olivat murtuneet, vaikka hän väitetysti ainoastaan ’nojasi’ eteenpäin rullattu lakana kaulansa ympärillä, tämä vankilassa joka on ainakin yksi maailman valvotuimmista yksiköistä jonka erikoisuutena on mm. estää itsemurhat ennen oikeudenkäyntiä ja videovalvonta 247. Toimitan Partisaanille mielelläni tarkemman selonteon tarvittaessa. Itse olen vakuuttunut murhasta. Omana arvionani esitän Epsteinin murhan olleen esimerkki muille vastaavia harrasteita omaaville. Ymmärtäkää toki että maailman johtavat poliitikot ja mm. ‑listalta löytyvät- kuninkaalliset eivät todellakaan ole ’pyramidin huipulla’, vaan ainoastaan hyödyllisiä työkaluja ja Epstein oli ’talutushihna’ – ei käsi sen toisessa päässä.

 • J.K.

  Vastaa

  Näillä rahajuutalaisille on annettu aivan järkyttävät oikeudet toimia ja nyt sen on alkanut huomaamaan jo tavallinenkin sukankuluttaja. Eurooppaan ”sotapakolaisia” tuovat instituutiot eivät kestä tarkempaa tarkastelua, vaikka olisivat bulvaaneja.

  Kauan sitten, kun käytin Facebookia ja jaoin siellä eräiden tärkeiden ihmisten sukupuita ja heidän bisnesyhteistyöhön liittyviä aiesopimuksia sekä tiettyjä korporaatiomuutoksia valtiotasoillakin.

  Lisäsin joidenkin yhtiöiden hallituksissa istuvien mannekiinien nimet, vaikka NE KAIKKI olivat saatavissa Internetistä, sain luonnollisesti aina bannia.

  Eräs tuttu sai selville hyvin mielenkiintoisten enkelisijoittajien nimiä. Hänet potkittiin myös pois koko alustalta.

  Lopulta Facebook poisti myös oman tilini, koska en suostunut lopettamaan uutisointia maailman sekopäisimmistä, mutta todellisista asioista.

  Pankkiiriliike GS ja heidän yhteistyökumppaneista kertominen rikkoivat nekin alustan yhteisönormeja niin pahasti, että epäilen vieläkin olevani jollain NSDAP-listalla, vaikka varoin tunnistettavien kuvien lisäämistä tähän erääseen suljettuun ryhmään.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mätiä ihmisiä. Niitä oikeasti on. Olisi syytä muistaa vaaleissakin nämä mädättäjät sdp-vihr-vas-kesk.

 • 3%

  Vastaa

  Barakin nimi löytyy Lolita Expressin lokikirjoista

 • Kija Tut

  Vastaa

  Ehud on vanha erikoisten temppujen mies.
  Ehkä hän teki kartanolla ”Tarjouksia joista ei voi kieltäytyä.”?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Ehud_Barak#Military_career

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi