Latvia lahjoittaa juutalaisille 40 miljoonaa euroa veronmaksajien rahaa

Juutalaiset alkoivat lobata rahalahjoituksen puolesta jo vuonna 1992.

Sionismi

Latvian parlamentti on päättänyt lahjoittaa maan juutalaisyhteisölle 40 miljoonaa euroa veronmaksajien rahaa. Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency (JTA) kirjoittaa, että juutalaiset ovat lobanneet rahalahjoituksen puolesta jo 30 vuotta.

JTA:n mukaan parlamentti kutsuu rahasummaa ”hyvän tahdon eleeksi” juutalaisille. Lahjoitus ei ole varsinainen ”holokaustikorvaus”, sillä Latvian parlamentti on julistanut, ettei maa syyllistynyt juutalaisten ”holokaustiin” toisessa maailmansodassa. Rahoja ei myöskään kanavoida ”holokaustin uhrien” suorille jälkeläisille vaan yleisesti kaikille Latvian juutalaisille.

Latvian budjetista maksetaankin aina vuoteen 2032 asti neljä miljoonaa euroa ”hyvän tahdon rahaa” juutalaisille joka vuosi. Tämä merkitsee sitä, että koko kansan hyvinvointia edistäviin hankkeisiin, kuten koulujärjestelmän, julkisen terveydenhuollon ja infrastruktuurin uudistuksiin jää vähemmän rahaa. Poliittisen eliitin mukaan tärkeintä on, että juutalaiset rikastuvat.

Juutalaiset alkoivat lobata rahalahjoituksen puolesta jo vuonna 1992. Painostushanketta on johtanut World Jewish Restitution Organization.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Korruptio Latvia Latvian juutalaisyhteisö Lobbaus Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi Talous Ulkomaat Veronmaksajat World Jewish Restitution Organization Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Näiltä juutalaisjärjestöiltä pitäisi kieltää kaikki toiminta Euroopassa, eikä heidän painostuksilleen ja lobbausyrityksilleen pitäisi antaa minkäänlaista painoarvoa.
  Vanhoina hyvinä aikoina juutalaisia taloushuijareita ei katseltu, heidän tekemilleen ryöväyksille laitettiin stoppi.

 • J.K.

  Vastaa

  Taitaa olla sama edessä Suomessakin kohta, ellei korvamerkittyä rahaa ole jo puskettu sodan jälkeen vuosittain valitulle kansalle. On ne aika koshersikoja.
  Mitenkäs Liettua? Maahan oli ensimmäinen judenfrei alue Euroopassa.

 • Jones

  Vastaa

  Kyllä kerjääminen kannattaa. Ovat oppineet tämän jo ammoisista ajoista lähtien. Epäilen että jos antaa rahaa heille, niin ajattelevat että antaja on idiootti. Siinä se kiitos. Suomeenkin on näitä juutalaisten rotuveljiä tullut kadunkulmille kerjäämään ja systeemi on samanlainen. Jos heille antaa rahaa, niin ajattelevat että antaja on idiootti. Luultavasti saavat rahaa muualtakin, mutta siitä ei vain puhuta. Juttu on tehty salaiseksi etteivät kansalaiset hermostuisi.
  http://romanit-info.webnode.fi/news/romanit-israelin-kadonnut-sukukuntako-totta-vai-tarua-/

 • Matt

  Vastaa

  Onhan sanottu:

  Sil­lä sil­le, jol­la on, an­ne­taan, ja hä­nel­lä on o­le­va yl­tä­kyl­lin; mut­ta sil­tä, jol­la ei o­le, o­te­taan pois se­kin, mi­kä hä­nel­lä on.

  • N.N.

   Vastaa

   Eikö ihan oma hallitus pitää siitä huolen.… ottamisesta..

 • TT

  Vastaa

  Normimenoa. Valveituneiden havaintojen teko valitun kansan tai näiden kätyrien kuten vapaamuurarien suhteen on jyrkästi kielletty. Miksiköhän? Ai niin, olemme karjaa ja massaa, jossa kriittisen älyn käyttö on lopetettu. Karsina ja neljännesvuosi-piikki odottavat.

 • Schlageter

  Vastaa

  Syy: Latvian presidentti on juutalainen. Ja sellainen maailmamme on, että kun Viron uusi presidentti matkustaa tavallisesti ensimmäiselle valtiovierailulleen Suomeen, niin eipäs tällä kertaa. Siksi, että presidentiksi valittu vapaamuurari matkustaa tietysti ensin Latvian juutalaispresidentin luo.

 • ilona k

  Vastaa

  juutalaisilla on jostain kumman syysta huono matikkapaa, pankit kaatuilevat miten sattuu ja avustuksia tarvitaan koko maailmalta virheiden korjaamiseen.
  olisi parempi vaihtoehto antaa paivarahaa jonka joutuu itse hakemaan joka paiva toimistolta.

  siina samassa voisi antaa opetusta miten rahaa kaytetaan jarkevasti ja antaa vaikka vihjeita kauppaostoksille ettei taas kompasteltaisi + laskuissa

 • Plääh

  Vastaa

  Ja niin kuin nämä ovat haukkuet Baltian maita ja hukuttaneet mielipuolisiin syytöksiin. Putininkanssa paasaavat natsimarsseista. Edesmennyt Wiesenthal väitti ”kaikkien balttien olevan samaa porukkaa”, kun oli puheolemattomista balttirikollisista. Tosiasiassahan Baltian juutalaiset liittyivät sankoin joukoin miehittäjiin ja heidän toimiinsa. Baltit silti jahtasivat vain kommunisteja sodan aikana. No eihän ne saksalaisetkaan mitään syntejä tehneet. Kaikki on vain roskapuhettta

 • N.N.

  Vastaa

  Olen ilmeisesti käsittänyt maailma hyvin väärin kuvitellen, että 2015-aaltoa joka hukutti Ruotsin ja melkein Suomenkin, koostui Itämaiden Viisaista, insinööreistä ja avaruustutkijoista, mutta saimme siis tänne kymmeniä tuhansia kipan käyttäjiä.

  Nekö kansoittavat kaupunkien yleiset tilat, muodostaa väkivaltaisia jengejä ja suorittavat törkeitä rikoksia joukolla, nukkuvat päivällä valvovat työnsä(?) yöllä.
  Nekö ei halunnut syödä koiranruokaa, meidän kansallispuuroamme.
  Nekö poltaa Ruotsin karrelle, ja hyvin ovat päässeet matkaan täälläkin.
  Niidenkö takia ruotsalaiset ei enää uskalla liikua kaduilla, täälläkin ollaan hyvin varuillaan, siis Tooran lukijat ovat äärimmäisen vaarallisia macheten käyttäjiä.

  Aasin silmälaput silmillä kysyn, että ketä minunkin täyttyy ajaa takaa kuin husky kieli sinisenä,
  joukossa kun on sitä ihmeellistä voima, se saa jopa todellisuuden katoamaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi