EU:lta uusi hanke ”antisemitismin torjumiseksi” – miljoonia veronmaksajien rahaa juutalaisille, Internet-sensuuri kiristyy

Juutalaiset vaikuttavat olevan niin suurta inhoa herättävä kansanryhmä, että erilaisiin antisemitismin vastaisiin kampanjoihin on investoitava maailmalla miljardeittain veronmaksajien rahaa.

Sionismi

Israelin sotaministeri Moshe Ya'alon (vas.) ja Ursula von der Leyen.

Globalistit ovat käynnistäneet jälleen uuden hankkeen juutalaisvastaisuuden eli antisemitismin torjumiseksi. Juutalaiset vaikuttavat olevan niin suurta inhoa herättävä kansanryhmä, että erilaisiin antisemitismin vastaisiin kampanjoihin on investoitava maailmalla miljardeittain veronmaksajien rahaa, jotta juutalaisvastaisen liikkeen kasvua voitaisiin hidastaa.

Tuorein hanke sai alkunsa Euroopan komissiossa, joka ilmoitti olevansa huolestunut siitä, että juutalaisvastaisuus on kasvussa.

”Haluamme nähdä juutalaisen elämän kukoistavan jälleen yhteisöissämme. Tänään esittämämme strategia on merkittävä muutos siihen, miten suhtaudumme antisemitismiin,” totesi komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen.

Sensuuria ja veroeurojen tuhlaamista

EU:n hanke tähtää muun muassa siihen, että kaikki jäsenmaat omaksuvat äärisionistisen IHRA-lobbausjärjestön antisemitismimäärittelyn. IHRA:n mukaan Israelin rasistiseen väestöpolitiikkaan kohdistuva kritiikki on itsessään juutalaisvihaa. EU ja IHRA tahtovat, että juutalaisvaltio voi vastaisuudessa sortaa palestiinalaisia ilman, että sortotoimet kohtaisivat maailmalla uskottavaa vastarintaa.

Monet hankkeeseen kuuluvat projektit tulevat vaatimaan valtavia summia veronmaksajien rahaa. Komissio alkaa järjestää muun muassa säännöllisiä konferensseja, joiden teemana on juutalaisten suojelu. EU-alueella sijaitsevat juutalaisyhteisöt saavat ”turvallisuutensa” ylläpitämiseen 27 miljoonaa euroa veronmaksajilta ryövättyjä varoja.

EU alkaa myös ”tiiviissä yhteistyössä paikallisten juutalaisjärjestöjen kanssa” järjestää propagandakampanjoita, joissa EU-kansalaisista pyritään aivopesemään sionisteja. Lisäksi EU ilmoitti painostavansa teknologiayhtiöitä sabotoimaan entistä tehokkaammin valkoiseen kansallismielisyyteen liittyviä verkkokauppoja ja Internet-sivuja.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, Verkkouutiset

Antisemitismi Euroopan komissio Euroopan unioni IHRA Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Korruptio Lobbaus Poliisivaltio Poliittiset viholliset Sensuuri Sionismi Talous Teknologia Ursula von der Leyen Veronmaksajat Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  IHRA:n antisemitismimääritelmät ovat todella yliampuvia ja yrittävät siirtää valtioterroria myös omiaan kohtaan harjoittavan Israelin kaiken kritiikin ulkopuolelle. Lainsäädännön ja oikeuslaitoksen käyttäminen poliittisena aseena tulee siis vain kiihtymään, vaikka tilanne on jo nyt katastrofaalinen. Goiym-kansat on jo nyt lähes orjuutettu, mutta mikään ei riitä. Valkoisia, eurooppalaisia tai perinteistä suomalaista elämäntapaa puolustavat pyritään siirtämään kokonaan lain suojan ulkopuolelle, koska merkittävän vastustajan juonien paljastamisesta tehdään ”rikollista”. Hulluksi mennyt rokotesotakin on osa tätä taistelua.

 • NS

  Vastaa

  Holokausti© oppiaineena

  Suomi anoi ja pääsi Holocaust Task Force ‑järjestön täysjäseneksi vuonna 2010 (jäsenmaksu?)
  Opetushallitus täydensi perusopetuksen ja lukion opetussuunnitelman perusteita vuonna 2010, ja silloin täydennetyt asiat sisältyvät myös perusopetuksen ja lukion opetussuunnitelman perusteisiin 2016.

  Holokaustin© käsittely soveltuvin osin voi olla perusteltua jo 3–5‑luokkien elämänkatsomustiedon opetuksessa.
  Pienetkin oppilaat ovat kuulleet jotain 6 miljoonasta ja näin muodostaneet mielikuvan Hitleristä tai natsismista. 

  https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/miksi-holokaustia-pitaa-opettaa

 • Rikollisten kaverit

  Vastaa

  Nää lehmät: sanna, ursula, angela ja christine jakavat meidän valtiollemme tienaamia veroeuroja kavereilleen:

  https://www.politico.eu/article/the-scandal-hanging-over-ursula-von-der-leyen/

  https://www.reuters.com/article/us-eu-summit-vonderleyen-idUSKCN1TX21N

  Ei voi kuin ihmetellä miten tyhmiä suomalaisetkin kansanedustajat ovat. Odottaako ne kaikki hillotolppaa vai hukkaviivaa?

 • Plääh

  Vastaa

  Eikö demokratiassa tulisi voida vastustaa myös juutalaisten touhuja?

  Siis Leyeninmielestä emme vielä ole nähneet juutalaisuuden kukoistamista? Mitähän se sitten on..

 • ml

  Vastaa

  Tuskin ihan tavallisia juutalaisia kukaan normaalijärkinen vihaa, mutta se juutalainen eliitti joka kaikkea todella ikävää tekee ja on tehnyt pitäisi tuomita ja tuoda julkisuuteen. Holokaustiin vedoten on saatu vaikka millaisia lakeja läpi, miksi esim. USA:n orjakaupasta 1800-luvulla ei ketään jälkikäteen haluta vastuuseen? Moni joka on sitä virallista holokausti versiota alkanut syvemmältä tutkimaan on myös yllättynyt kuinka paljon ihmeellisiä väitteitä siihen sisältyy. On kerrassaan käsittämätöntä miten holokaustin tutkiminen voidaan joissain maissa lailla kieltää, tuollainen herättää vaan lisää kysymyksiä.

 • Late

  Vastaa

  Ja taas jutkuviha lisääntyy mitä enemmän rahaa lapataan. Jutkut on paljon pahempaa saastaa kuin muslimit. Jos noi koukkunokkaiset valehtelevat umpikierot ahneet mulkerot ymmärtäis vilkasta peiliin ja myöntäis että vika on heissä itsessään eikä ole mikään ihme että heitä vihataan. Eihän jutkut sietäis ketään muuta joka käyttäytyis ja olis kuin he, esim muslimit jotka ei kuitenkaan ihan niin alhaista saastaa ole kuitenkaan. Vihaan jutkuja eikä mikään mahti ja raha voi sitä muuttaa, ja syyt on painavat

 • Liimatainen

  Vastaa

  Juutalaiset ilmoittavat täysin avoimiseti pyrkivänsä maailman herruuteen ja euroopplaisen valkoihoisen rodun täydelliseen tuhoamiseen. Motiiviksi ilmoitetaan rasismin poistaminen ja rasismin poistaminen onnistuu vain satojen miljoonien valkoihoisten tuhoamisen kautta, koska vain valkoinen eurooppalainen voi olla rasisti. Mm. Barbara Spectre hymyssä suin kertoo youtube videolla näistä suunnitelmista ja siittä miten juutalaisia tullaan vihaamaan niiden johtavan aseman vuoksi tässä kansanmurhan toteuttamisessa. Videot löytyy täältä:
  https://duckduckgo.com/?q=Barbara+Spectre&atb=v100‑1&iar=videos&iax=videos&ia=videos

 • Ihmettelijä

  Vastaa

  Barbara Spectre vaikuttaa kyllä todella oudolta tapaukselta, surullista kun niin moni ei näe hänen puheidensa läpi. Näiden Barbarien ym. takia juutalaisten maine pysyy huonona, miksi tavalliset juutalaiset ei useinkaan tajua, että ovat eliittinsä pelinappuloina monessa asiassa.
  https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi