Opioidikriisi: Satoja tuhansia tappanut juutalainen ”lääkemafia” pääsi oikeudessa ”kuin koirat veräjästä”

Yhteensä opioidiepidemian uhreja on jo noin puoli miljoonaa, mikä tekee juutalaisista Sacklereista maailmanhistorian pahimpiin lukeutuvia joukkomurhaajia.

Sionismi

Sacklerin suku koostuu ylpeistä juutalaisista. Vasemmalta oikealle: Raymond, Beverly, Mortimer ja Theresa Sackler.

Juutalainen Sacklerin suku on päässyt ”kuin koirat veräjästä” historiallisen oikeustaistelun päätteeksi. Yhdysvalloissa asuva miljardöörisuku on viime vuosina maailmalla kuohuttaneen opioidikriisin alullepanija. Kriisin taustalla oli Sacklereiden omistama Purdue Pharma ‑yhtiö.

Juutalaisperhe kartutti tähtitieteellisen omaisuutensa myymällä kansalaisille tehokkaasti koukuttavia ja tappavia lääkkeitä, joista tunnetuin on OxyContinin-opioidivalmiste. Opioidikriisin arvioidaan tappavan 130 amerikkalaista joka päivä. Yhteensä opioidiepidemian uhreja on jo noin puoli miljoonaa, mikä tekee juutalaisista Sacklereista maailmanhistorian pahimpiin lukeutuvia joukkomurhaajia.

Sacklereita vastaan nostetun oikeusjutun lopputulos on tyrmistyttänyt juutalaissuvun uhreja ja uhrien omaisia. Tuomari päätti, että Sacklereiden tulee luopua Purdue-yhtiöstään ja maksaa 4,5 miljardia dollaria uhrien hyväksi perustettuun rahastoon. Vastineeksi tästä juutalaiset saavat suojan kaikkia tulevaisuudessa nostettuja opioidikuolemiin liittyviä syytteitä vastaan.

Arthur Sackler.

Juutalaiset saavat pitää suuren osan rikoshyödystä

Syytesuojan ohella juutalaiset joukkomurhaajat saavat pitää suuren osan vauraudestaan, jonka he hankkivat myymällä tappavia lääkkeitä. 2016 Sacklerit listattiin Amerikan 19. rikkaimmaksi perheeksi, sillä heidän nettovarallisuudekseen arvioitiin 13 miljardia dollaria. Yksikään perheen massamurhaajista ei joudu viettämään loppuelämäänsä vankilassa tai edes köyhyydessä.

Uhreja edustanut aktivisti Ryan Hampton totesi medialle olevansa pöyristynyt oikeuden linjauksesta, minkä lisäksi hän erosi uhreja puolustaneesta komiteasta protestiksi tuomiota vastaan. Syyttäjä Bob Ferguson puolestaan tiivisti, että Sacklerit pääsivät tuomarin päätöksellä ”kuin koirat veräjästä”. Hänen mukaansa oikeuden päätös toimii kaikille viestinä siitä, että miljardööreille on olemassa eri lait kuin tavallisille kansalaisille.

Ferguson oli erityisen raivoissaan siitä, että Sacklerit saavat pitää suuren osan saamastaan rikoshyödystä itsellään. Samoin kävi 2007–2008 finanssikriisin jälkeen, kun talousromahduksen aiheuttaneet juutalaisen Goldman Sachsin kaltaiset pankit määrättiin maksamaan korvauksia, jotka olivat vain murto-osa kriisiin johtaneiden rikosten tuotoista.

Purduen hallituksen puheenjohtaja, juutalainen Steve Miller, oli iloinen oikeuden päätöksestä. Juutalaisen mukaan heppoinen tuomio ”palvelee koko yhteiskuntaa”.

”Antisemitismin uhrit”

Sacklerin suku saapui Yhdysvaltoihin Itä-Euroopasta. Sacklerit valittelivat usein, että ”antisemitismin” vuoksi heitä ei hyväksytty täysivaltaiseksi osaksi muuta yhteiskuntaa. Opioidikriisi toimii kuitenkin loistavana esimerkkinä siitä, miksi Sacklereiden kaltaiset ihmiset pyrittiin eristämään valkoisten yhteisöjen ulkopuolelle ennen nykyistä poliittisen korrektiuden esiinmarssia.

Sacklereiden taustoja tutkineen lakimiehen Patrick Radden Keefen mukaan juutalaissuku onnistui lopulta murtamaan rakenteellisen ”antisemitismin” kerryttämänsä vaurauden avulla. Toisin sanoen Sacklerit lahjoivat koko muun yhteiskunnan rahoilla, jotka he olivat ansainneet myymällä tappavia lääkkeitä pahaa-aavistamattomille asiakkaille.

Keefe selvitti, että Sacklerit kehittivät jo vuosikymmeniä sitten tehokkaan kaavan sille, kuinka vaarallisia lääkkeitä alettiin ujuttaa apteekkeihin ja sairaaloihin. Sacklerit kohdistivat markkinointinsa suoraan reseptejä kirjoittaviin lääkäreihin edistääkseen muun muassa vaarallisten libriumin ja valiumin myyntiä. Lääkäreitä manipuloitiin paitsi lahjuksilla myös Sacklereiden rahoittamilla ”lääketieteellisillä julkaisuilla”, joiden sisältö oli usein harhaanjohtavaa.

Lahjontaa ja valheita

Juutalaissuku ei siis rikastunut siksi, että nämä olisivat olleet erityisen lahjakkaita lääkekehittäjiä tai liikemiehiä. Sen sijaan Sacklereiden menestys perustuu lahjonnalle, korruptiolle ja valheille.

Sacklerit ovat voineet jatkaa rikoksiaan, koska heillä on ollut varaa palkata maan parhaita puolustusasianajajia. Vuosien varrella heitä ovat edustaneet muun muassa Barack Obaman hallinnon oikeusministeri Eric Holder ja Donald Trumpin aiempi asianajaja Rudy Giuliani.

Sacklereiden tärkein suoja on kuitenkin ollut heidän antamansa miljoonien dollareiden rahoitus demokraatti- ja republikaanipuolueiden päättäjille. Juutalaisen lobbyn mittaamaton vaikutusvalta Yhdysvalloissa on yleistä tietoa; sen ansiosta myös Sacklerit välttivät vankilan historiallisen oikeustaistelun päätteeksi. Sacklerit käytännössä ostivat syytesuojan ja ”vapaudu vankilasta” ‑kortin Yhdysvaltojen päättäjiltä.

Sacklerit ovat lahjoittaneet rahaa suoraan kahden valtapuolueiden johtajille, minkä lisäksi juutalaissuku rekrytoi puolueiden sisäpiiriläisiä lobbareiksi huippupalkalla. Purduen palkkalistoilla on ollut esimerkiksi Obaman terveydenhuoltoneuvonantaja Dora Hughes.

Israelin ystävät

Sacklerit ovat aina pitäneet kiinni juutalaisesta identiteetistään. He ovat rahoittaneet muun muassa juutalaista rappiotaidebrändi Guggenheimia valtavilla summilla.

Myös Israelin Tel Avivin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta kantaa Sacklereiden nimeä. Juutalaisvaltion arvostetuimpiin lukeutuva opinahjo rakennettiin verirahoilla, jotka riistettiin Sacklereiden murhaamilta ”goyimeilta”.

Kirsikkana kakun päällä juutalaisyliopiston aulassa lukee valtavin kirjaimin: ”Omistettu ihmiskunnalle ja kaikkien kansojen terveydelle.” Sionisteja ei ainakaan voi syyttää mustan huumorintajun puutteesta.

Lähteet: Zero Hedge, The Times of Israel, Open Secrets, Haaretz

Guggenheim Hyvinvointi Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Korruptio Lääketeollisuus Lääketiede Lobbaus Oikeuden korruptio Opioidikriisi Opioidit Politiikka Purdue Pharma Rikos Sacklerin suku Sionismi Taloudellinen riisto Talous Tel Aviv Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • EV

  Vastaa

  Missä on nyt se kuuluisa tasa-arvo ja yhdenvertaisuus lain edessä, kun ihmiskunnan pahimmat rikolliset istuvat oikeudessa ja saavat vain korvauksia maksettavaksi, mutta yksikään ei joudu linnaan? Nämä paholaisenkuvatukset vielä tyrmistyvät saamastaan tuomiosta, tuota lievempää tuomiota ei ole kukaan saanut ihmisvastaisesta toiminnasta ja kansanmurhaamisesta… Järjetöntä, että voit ostaa itsesi ulos oikeasta tuomiosta, tästä syystä USA taitaakin olla se oikea luvattu maa juutalaismiljönääreille/-miljardööreille.

 • TT

  Vastaa

  Suomessa juttu ei olisi edennyt edes oikeuteen asti. Koronassa homma on viety ihan uusiin ulottuvuuksiin. On suorastaan kunnia-asia tulla sionistikytkentäisten lääkeyhtiöiden tuotteiden surmaamaksi.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Tuollaiset tapaukset mahdollistuvat rahan tyhjästä luomisen mekanismin kautta, koska kyseinen mekanismi 

  a) tuottaa vastikkeetonta vaurautta ja valtaa, joten sen turvin voidaan ohjata mitä tahansa muita päätöksentekomekanismeja.

  b) on rikollinen luonteeltaan, joten sitä ylläpitävät tahot lukeutuvat itsekin mekanismista hyötyjiin ja siten myös rikoskumppaneiksi.

  Näistä syistä tätä rikollista järjestelmää ei voida purkaa saman järjestelmän sisältä päin.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Jenkeissä kaikki on myynnissä, kun vain hinnasta sovitaan. 

  Ihmishenki, vapaus…kaikki on kaupan!

 • Selvityjätarinoita

  Vastaa

  Kun menin apteekkiin niin näin nuo pahaenteiset sanat: Purdue Pharma. Tiesin että olin joutunut helvettiin eikä pakomahdollisuutta ollut. Niin moni nuo ovet avanneet eivät koskaan selvinneet hengissä. Minä oli onnekas ja minut pelastettiin. Mutta vieläkin näen painajaisia ja kuulen ihmisten hengitykset. En voi koskaan unohtaa.

 • Julius Streicher

  Vastaa

  Judentum ist organisiertes Verbrechertum.

 • No jaa

  Vastaa

  Kyllähän noista eroon pääsee.
  Latoo tarpeeksi valuuttaa pätevän palkkatappajan kouraan. Siinä se.

 • Syysilta

  Vastaa

  On vain pieni joukko kansalaisista jotka ajattelevat itsenäisesti ja uskovat itseensä. Muut ovat valtio uskoisia.
  Hajautettu kansa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi