Puolassa hyväksyttiin uusi holokaustilaki – Israel tuohtui

Laissa on kyse siitä, että holokaustimyytin ylläpitäjät valistavat myös Puolan ja puolalaisten olleen vastuussa "tapahtumasta", sillä se tapahtui Puolan alueella.

Sionismi

Puolan presidentti Andrzej Duda puhui vaalitilaisuudessa Skoczówissa 26. kesäkuuta.

Puolassa hyväksyttiin keskiviikkona uusi holokaustilaki, joka estää juutalaisia pumppaamasta korvauksia Puolalta niin sanotun holokaustin vuoksi. Israel ei tästä pitänyt, sillä juutalaisvaltion mukaan myös puolalaisten veronmaksajien rahaa tulisi lapioida Israeliin siksi, että osa leireistä oli Puolan maa-alueilla.

Maan presidentin Andrzej Dudan täytyy vielä vahvistaa laki, mikä on normaalisti vain byrokraattinen yksityiskohta uusien lakien hyväksynnässä. Israel ja Yhdysvallat kuitenkin painostavat presidenttiä olemaan hyväksymättä sitä.

Israelin ulkoministeri Yair Lapid kirjoitti Twitterissään:

”Tuomitsen lain, joka ajettiin tänään Puolan parlamentissa läpi. Se loukkaa sekä holokaustin muistoa että sen uhrien oikeuksia.”

Laissa on kyse siitä, että holokaustimyytin ylläpitäjät valistavat myös Puolan ja puolalaisten olleen vastuussa ”tapahtumasta”, sillä se tapahtui Puolan alueella. Puolalaisten mukaan kyse oli saksalaisten tekosista, joten Puolalta on turha pyydellä rahoja sen vuoksi.

Lähde: Deutsche Welle

Historia Holokausti Israel Poliittiset viholliset Politiikka Puola Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Taloudellinen riisto Talous Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tästäkään valheesta ei vaan päästä selvyyteen niin pitkään kun kirkot on maallamme! Juutalaiset on tappanut miljardeja ja palvotaan! Sairas yhteiskunta meillä ja sen syntiset ”johtajat” ottaa noilta poskeen eurojen vuoksi! Vittu mitä valheita nuo hullut tekee!

 • White noise

  Vastaa

  Osa Puolasta liitettiin osaksi Saksaa, osassa toimi Saksan johtama Puolan kenraalikuvernementti ja osa oli Neuvostoliiton miehittämä. Ja nyt sitten juutalaisten mielestä Puola on vastuussa jostakin leireistä nykyisellä maa-alueellaan, vaikka koko Puola lakkasi käytännössä olemasta toisen maailmansodan aikana kun sinne leirejä perustettiin ja ne oli toiminnassa? Pitäisikö Ukrainankin maksaa ukrainalaisille korvauksia, kun Neuvostoliitto kansanmurhasi heitä luomallaan nälänhädällä? Hyvä että Puola pitää vihdoinkin puoliaan tuolta sairaanloiselta kuppaukselta ja rahastukselta, jota eri juutalaistoimijat harrastaa varmaan maailmanloppuun asti, koska sen täytyy olla periytyvää.

 • Totuus ei pala tulessakaan

  Vastaa

  Holokausti on melkein yhtä suuri kusetus kuin tämä nyt meneillään oleva k‑kusetus. Yhä Hollywood tuottaa natsi-leffoja ja holokaustia tuputetaan kuin uskontoa. Jos sen kiellät, olet rikollinen ja natsi.

  Mitään ei puhuta siitä mitä vastapuoli sodassa teki. Dresdenissä tapettiin Churchillin käskystä palopommeilla satoja tuhansia siviilejä. Kaupungissa ei ollut yhtään sotilaskohdetta, vain naisia, lapsia ja vanhuksia.

  Kuinka monta miljoonaa juutalainen Stalin tappoi nälkään Ukrainassa. Ilmeisesti yli 10 miljoonaa, mutta siitäkään ei mitään puhuta.

  USA pommitti ydinpommeillaan kaksi Japanin kaupunkia ja tappoi yli 200 000 ihmistä, joista suurin osa siviilejä. Tätäkään ei kukaan kritisoi.

  1970-luvun alussa Bangladeshissa äärimuslimit tappoivat kolme miljoonaa liian maltillista uskonveljeään. Eipä tästäkään koulujen oppikirjoissa edes mainita.

  Etelä-Afrikassa viime vuosina mustat ovat teurastaneet satoja valkoisia maatilan omistajia. Mitään ei mainita. Kuten ei sitäkään että suurena johtajana juhlittu Mandela oli murhaaja, joka kehotti tappamaan kaikki valkoihoiset.

  Esimerkkejä olisi lisääkin, mutta ainoa mistä koko ajan vouhotetaan on holokausti. Tapahtuma jota ei saa edes arvostella. Jo tuo kertoo sen että suuri valhe kyseessä. Saatanan synagooga on todella juuri sitä miksi Jeesus sitä nimitti.

  • Nimetön

   Vastaa

   Näin se menee. Holokausti on nykyajan uskonto. Suurelta osin sotapropagandaa, johon ihmiset on pakotettu uskomaan rangaistuksen uhalla. Totuus ei tarvi lakia suojakseen.
   Covid-19 on laboratoriossa kehitelty bioase ja osa suunnitelmaa yhden maailmanhallituksen aikaansaamiseksi. Maiden alkuperäistä väestöä harvennetaan viruksella ja loput tapetaan tai sterilisoidaan piikillä. Samaan aikaan kehitysmaista tuodaan kiihtyvää tahtia uutta populaa tilalle. Genocide in action. Seuraava vaihe on omaisuuden takavarikoinnit, keskitysleirit rokotteista kieltäytyville ja pakkorokotukset 2022.
   Täysin sama kuvio, joka toteutettiin 1917 Venäjällä. Vallankaappaus ja kansanmurha.

 • Aappa

  Vastaa

  Erikoista, että Israel on koronafasismin edelläkävijä – olisiko taustatekijöinä ihan ’omaa porukkaa’?

 • Että näin

  Vastaa

  Usan kongressi hyväksyi lain, joka velvoittaa puolaa maksamaan 300Mrd juutalaisille korvauksia. Miten Usan laki koskee erooppalaista valtiota?
  Ernst Zündel, C. Mottagno ja moni muu on tutkinut näitä työleiriasioita ja saaneet laskelmaksi 200−350.000 kuollutta kaiken kaikkiaan, suuri osa kuoli sodan loppupuolella liittoutuneiden pomitaessa huoltoyhteyksiä (josta aiemmin punainen risti oli antanut näille noottia) ja saksalaisten evakuoidessa puolan leirejä puhkesi kulkutautiepidemiat yli kestokyvyn täynnä olevilla leireillä saksassa esim. flossburg (jonka liittoutuneet vielä pommittivat), lopuksi ”vapauttajat” tappoivat ruoalla tuhansia, koska nämä söivät itsensä kuoliaaksi.
  Saksan hallinnoimilla alueilla eli 5 milj.juutalaista, heitä ”tapettiin” 6 milj. ja sodan jäkeen ei ollut jäljellä enää kuin 4milj.
  Jo vuodesta 1890 on sopivin väliajoin uutisoitu juutalaisten surmaamisesta vaikka millä tavalla, luku on pysynyt aina samana 6milj. vaikka maailmassa ei tuolloin ollut edes niin montaa jutikkaa olemassa, mutta nähtävästi näillä yli-ihmisillä on kanin geenit lisääntymisen.
  Neuvostoliitossa ja Venäjällä on vielä vanhaa sukupolvea jotka haikailevat isä aurinkoisen perään hyvänä johtajana, vaikka tappoi 50–70 miljoonaa omaa kansalaistaan, n.2milj. saksalaista saotavankia (-50 luvun puolessa välissä sotavankeja palautettiin tuosta määrästä 55.000), satoja tuhansia puolassa ja saksassa saksalaisia siviilejä + itäblokin maiden väestöä. Amerikkalaiset yrittivät samaa Morghentau suunnitelmalla perustamalla Eisenhoverin kuolemanleirit, onnistuivat kuitenkin vain tappamaan n.120.000 amerikan kansalaisuuden omaavaa japanilaista + turhien atomipommien uhrit päälle.
  Mutta näistä ollaan hipihiljaa ja saksan mustamaalaaminen kaikilla mielikuvituksellisilla valheilla on se ainoa agenda jota esitetään.
  Saksa ei edelleenkään aloittanut kumpaakaan sotaa, vaan Britania ja Ranska.

  • Nimetön

   Vastaa

   Juuri näin! Ennen ensimmäistä maailmansotaa tätä samaa valetta käytettiin ja se oli syy hyökätä! BBCltä löytyy vieläkin tuo ”uutis”pätkä jossa valehdellaan 6 miljoonan jutskun polttamisesta ja suvakit ei vittu tajua mitään! Valhe senkun jatkaa, vaikka viralliset tiedot kertoo toista, alle 30 000 jutskua kuoli mutta ei uuniin! Koko maapallolta ei löydy yhtään todistetta asialle, mutta silti aivottomat suvakit elää tuota valetta totena! Ne ihmiset ketkä on tuomittu asiasta on syyttömiä! Ne ketkä on tuominnut heidät on syyllisiä! Omankädenoikeus tulee vielä saamaan nämä paskahousut Helvettiin, sinne ne narrit kuuluvat!

 • Kypsä

  Vastaa

  Juutalaiset kommunistit tappavat kymmeniä miljoonia valkoisia=Täällä ei mitään nähtävää.Kommunistijuutalaiset keksivät holokaustin…

 • Schlageter

  Vastaa

  Holokausti on juutalainen valhe.
  Perinteitä valehtelussa on, lukekaan Martti Lutherin kirja ”Juutalaisista ja heidän valheistaan”.
  Mikään ei ole viiteensataan vuoteen muuttunut.

 • ihme touhua

  Vastaa

  Saksassa joudut vankilaan pelkästään holokaustin tutkimisesta.

 • TT

  Vastaa

  Kyllä Hannulle ja Kertulle pitää maksaa korvauksia siitä, että ilkeä noita yritti paistaa ja syödä heidät. Korvaukset tilille FI33 3366 8877 1488 26. Kiitos.

 • Lars F.

  Vastaa

  Ja milloin Venäjä vaatii Israelilta (ja juutalaisilta) korvauksia niistä yli 16 miljoonasta venäläisestä, jotka tuhottiin neuvostovaltioiden ensimmäisten 22 vuoden aikana? Pitäisikö muistaa, että Genrikh Jagoda, Matvei Davidovich Berman, Naftaly Frenkel, Yankel Sverdlov, Sorenson ja Apeter johtivat miljoonia vankeja Venäjällä? Jos Putin todella olisi valtiomies ja nationalisti, hän ajaisi maansa etuja eikä ajaisi Venäjän keisarillisen liikkeen kaltaisia nationalisteja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi