Juutalaiset pettyneitä: Puola ei annakaan heille ilmaista rahaa Saksan väitetyistä rikoksista

Juutalaisten logiikan mukaan puolalaisten tulisi maksaa heille korvauksia toisen maailmansodan aikana Saksan suorittamista "rikoksista heitä kohtaan."

Sionismi

Puolan parlamentti päätti hiljattain, että juutalaisten vaatimuksista huolimatta maa ei aio maksaa korvauksia ”holokaustiselviytyjien” jälkeläisille toisen maailmansodan ajan saksalaisvallan aikana suoritetuista omaisuuden takavarikoinnista

”Niin kauan kun minä olen pääministeri, Puola ei tule maksamaan Saksan rikoksista,” pääministeri Mateusz Morawiecki oli kommentoinut hallituksen päätöstä.

Israelin ulkoministeri Yair Lapid oli myös lausunut tuohtuneen kommenttinsa Puolan päätöksestä.

”Tämä on kammottava epäoikeudenmukaisuus ja häväistys, joka vahingoittaa holokaustiselviytyjien, heidän jälkeläistensä ja Puolassa satojen vuosien ajan olleiden juutalaisyhteisöjen oikeuksia. Tämä toimi on täysin käsittämätön. Se tulee vakavasti vahingoittamaan maidemme välejä,” Lapid oli uhonnut.

Lähde: https://www.timesofisrael.com/poland-will-not-pay-polish-pm-hits-back-at-lapid-criticism-of-restitution-law/

Historia Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Loistavaa. Juutalaiset kyllä lypsäisivät ilmaista rahaa vaikka minkälaisilla verukkeilla, jos ei osata sanoa ei.
  Sitten kun rahaa ei enää tipukaan, alkaa perinteinen uhkailu ”välien huonontumisella” ja uhriutuminen ”holokaustitarinoilla”.

 • Oikeudenmukaista

  Vastaa

  Heh… Kun ei vain saisi sydänkohtausta tuo lapid kun noin tuohtui. 

  Ja ylipäätään, miksi niille pitäisi maksaa mitään korvauksia? Eihän ne ole kohdanneet mitään epäoikeudenmukaisuuksia. Niillähän on ollut kaikki hyvin.

  Kukas se aikoinaan sanoi:”Kun kerran näin moni hakee korvauksia niin kuka niillä leireillä sitten kuoli?”. Aiheellinen kysymys koska Punaisen Ristin oman laskelmien mukaan (allekijoitettu Arolseanissa) kaikilla leireillä kuoli 273 000 ihmistä. On melko kaukana ”yhden leirin kuudesta miljoonasta”. Ja siinä oli siis kaikki, ei vain juutalaiset.

 • EV

  Vastaa

  Sehän on vain hienoa, että raot Israeliin kasvavat, nämä perkeleet luuleevat saavansa kaiken ja sitten suuttuvat, kun mitä vain ei voi saada. Kehtaavat vielä ihmetellä, mistä juutalaisvastaisuus kumpuaa 😀 toki, he kyllä itse tietävät sen tasan tarkkaan.

 • Minä

  Vastaa

  Jää vähän epäselväksi, että millä perusteella Puolalta on vaadittu maksuja. Vaikea keksiä miksi puolalaisten tulisi maksaa mitään.

 • Jones

  Vastaa

  Miksi maksaa, koska koko rikos oli juutalaisten itsensä tekemä. He polttivat sekarotuiset pois, koska eivät huolineet heitä Israeliin. Eikä ollut ensimmäinen kerta kun juutalaiset eroittivat sekarotuiset pois kansastaan.
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
  Nehemia:
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

 • Late

  Vastaa

  Millähän verukkeella noille koukkunokkaisille jutku perkeleille ylipäänsä mitään pitäis maksaa, yhtään kenenkään. Jutkut on samanlaisia kun somalit. Käsi ojossa ja esittämässä mitä röyhkeimpiä vaatimuksia. Maailma olis paljon parempi paikka jos noi olis oikeasti tuhottu. Vaan ja ainoastaan äärimmäisen haitallista paskasakkia. Hyi!!!

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Aloitetaan juutalaisjohtajien vallan olleen sovjetin sotakorvausten perintä Suomen alueen tuhoista ja miehityksistä, sekä alueriistojen menetyksistä 😉
  Poltiruggien tausta tiedossa, niitä se putininkin lähipiiri tirsuaa.
  Toki alkupalana aluepalautukset.
  Seppo Lehto

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi