Videokooste: Yle-toimittaja puhuu suoraan juutalaisesta ylivallasta

Yle-toimittajan mukaan Amerikassa toimii enemmän Israel-lobbausryhmiä kuin EU-maiden asiaa edistäviä lobbausryhmiä yhteensä!

Sionismi

Usein sanotaan, että juutalaisesta vaikutusvallasta puhutaan vain ”äärioikeistolaisten salaliittoteoreetikoiden” piireissä. Tosiasiassa ilmiön tuntevat kaikki maailmanpolitiikkaan ja ‑talouteen perehtyneet, vaikka harva uskaltaa puhua siitä julkisesti.

Eräs mielenkiintoisimmista poikkeuksista on Yleisradion toimittaja Mika Hentunen, joka ei ole suostunut sensuroimaan itseään puhuessaan erityisesti Amerikan juutalaisten vaikutusvallasta.

Yllä olevalla videokoosteella voit nähdä muutamia Hentusen parhaita paloja. Yle-toimittajan mukaan Amerikassa toimii enemmän Israel-lobbausryhmiä kuin EU-maiden asiaa edistäviä lobbausryhmiä yhteensä!

”Kyllähän juutalaisten asema… juutalaiset ovat erittäin voimakas yhteisö Yhdysvalloissa ja heidän asemansa on erittäin vahva. Heitä on noin kahdeksan miljoonaa 320 miljoonasta ihmisestä ja heidän vaikutusvaltansa lähestulkoon kaikilla yhteiskunnan aloilla on erittäin suuri,” Hentunen on esimerkiksi muistuttanut.

Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Lobbaus Mika Hentunen Painostaminen Politiikka Raha Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Valtamedia Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta Yleisradio

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Että näin

  Vastaa

  Näin se on, nämä leikkokikkelit ovat päässeet kampeamaan itsensä vaikutusvaltaisiin paikkoihin (media, rahalaitokset, musiikki-/filmiteollisuus) ja yksi tärkeimmistä on Federal Reserve, kuka hallitsee taloutta hallitsee maata.
  Euroopasta ja muualta kiristetty rahallinen omaisuus (holohoaxkorvaukset) sitten käytetään lobbyyn ja muuhun hämärään voiteluun sekä rahoitukseen.
  Ihan sama meininki siellä on nyt, kuin oli 10–30 luvun saksassa (jolle pisteen laittoi A. Hitler), juutalaiset olivat vaikutusvaltaisimmissa viroissa ja tekivät hallaa maalle sen minkä ehtivät esim. spartakistikapina yms.
  Korkealle arvostettu Wienin yliopistokin oli aikoinaan täydellisesti näiden halinnassa ja historiaa tuntevat tietävät keitä sieltä ”valmistui” ja vaikuttivat.
  Nobeleitakin nuo ovat kahmineet ihan sillä, että nobel komitean johdossa istuu uskonveljiä, toki pitää välillä muutama asioitunut goyim palkita muodon vuoksi (Lahtisaari).
  Juuri tällaisen öykkäröinnin vuoksi tuo porukka on karkoitettu monista maista ja joistakin useampaan kertaan, silti uhriutuvat ja ihmettelevät että miksiköhän näin on käynyt.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Sentään edes joskus Yle kertoo totuuksia.
  Hentusen kommentit ovat kiistaton fakta, näitä faktoja pyritään salaamaan syyttämällä kaikkia asian esille tuovia ihmisiä ”äärioikeistolaisiksi salaliittoteoreetikoiksi” tai ”foliohatuiksi”.
  Toivottavasti moni näkee tämän Ylen uutisista tehdyn klipin ja yhä useampi alkaa tutkimaan aihetta.

 • Ben zyzkowitch

  Vastaa

  Jutkut jutkuttaa myös Suomessa Sauli Niinistö matelee heidän edessään ja mvlehti valehtelee 2 maailmansodan tapahtumista minkä kerkiää ja holokaustista!

 • Yli puoluerajojen

  Vastaa

  Uhkailu, kiristys ja lahjominen. Ne ovat toimineet kautta aikojen ja ne toimivat yhä edelleen.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Kerrankin tunsin saavani katetta pakolla nyhdetylle yle-verolle.

 • Faktantarkastaja

  Vastaa

  Olen kyllä hämmentynyt tästä hyvästä huomiosta! Voisitteko lisätä lähteet mistä jaksoista/ohjelmista nuo klipit on otettu? (Ohjelman nimi ja päiväys siis)

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi