MTV Uutiset: Israel pyrkii painostamaan tutkijoita antisemitismisyytöksillä

Juutalaiset käyttävät valtaansa mediassa ja kansainvälisissä instituutioissa painostaakseen ihmisiä olemaan arvostelematta juutalaisten suorittamia lastenmurhia.

Sionismi

Juutalainen sotilas uhoaa ei-juutalaiselle lapselle miehitetyssä Palestiinassa.

Terroristivaltio Israel pyrkii painostamaan tutkijoita ja julkista keskustelua valtiosta käyviä henkilöitä mustamaalaamalla näitä antisemitisteiksi, myöntää MTV Uutiset. MTV on haastatellut juttuunsa Helsingin yliopiston Lähi-idän tutkimuksen professori Hannu Juusolaa, joka asian totesi.

Israel ja Palestiina ovat nyt reilun viikon ajan käyneet sotaa, mikä on nostattanut Israel-kriittisiä tunteita pitkin maailmaa. Israelin mukaan valtion kritisointi on automaattisesti antisemitismiä. Juutalaiset käyttävätkin valtaansa mediassa ja kansainvälisissä instituutioissa painostaakseen ihmisiä olemaan arvostelematta juutalaisten suorittamia lastenmurhia ja muita sotarikoksia.

Juusolan mukaan Israel pyrkii leimaamaan heihin kohdistuvan arvostelun antisemitismiksi. Hänen nähdäkseen Israelin edustajat ovat pyrkineet painostamaan tutkijoita. Juusola sanoo, että esimerkiksi Yhdysvalloissa on pyritty leimaamaan tutkijoita antisemitisteiksi.

Lähde: MTV Uutiset

Hannu Juusola Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kiristäminen Korruptio Lobbaus Painostaminen Palestiina Politiikka Rikos Rotu Sionismi Sotarikos Terrorismi Valtioterrorismi Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Eräs seemiläinen kansa pitää iteään oikeutettuna hallitsemaan muita, ja katsovat voivansa kaksinaismolaalilla sanella mitä on rasiamia ja antisemitismiä, kuten tämän kaksinaamaisuuden esilletuominen ja faktojen mainitseminen juutalaisten yliedustuksesta tietyillä aloilla.

  • Seemiläiset

   Vastaa

   Juutalaiset eivät ole seemiläisiä. Alkuperäiset Seemi, Jaafet ja Haam ja heidän jälkeläiset jotka Nooan mukana tulivat Atlantikselta olivat valkoisia arjalaisia.

 • jupi

  Vastaa

  Eräs seemiläinen kansa pitää iteään oikeutettuna hallitsemaan muita, ja katsovat voivansa kaksinaismolaalilla sanella mitä on rasiamia ja antisemitismiä, kuten tämän kaksinaamaisuuden esilletuominen ja faktojen mainitseminen juutalaisten yliedustuksesta tietyillä aloilla.

 • Lars

  Vastaa

  Israel/juutalaiset ovat täysin suvereeneja mitä tulee uhriutumiseen. Israelia ja sen edesottamuksia saa, ja pitääkin voida arvostella silloin kun siihen on olemassa pätevät ja vankat perusteet. Israelin Palestiinalaisiin jo vuosikymmenien ajan kohdistama kansanmurha on pätevä peruste Israelia kohtaan esitettyyn kritiikkiin.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Ovatko seemiläisiä? Kazaarijuutalaiset ovat turkkilaisperäisiä. Vähän sama kun somalit kertoisivat että ovat suomalaisia.
  Seppo Lehto historioitsija kuntavaaliehdokas Tampere

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi