Israel syyttää Kiinan valtiollista televisiota juutalaisvastaisuudesta

Jostain syystä kukaan ei ole edes yrittänyt kaataa kiinalaisjuontajan argumentteja.

Sionismi

Israel syyttää Kiinan valtiollista tv:tä antisemitismistä. Syinä tälle ovat tv:ssä esitetyt mietteet liittyen Yhdysvaltojen ja Israelin keskinäiseen politiikkaan.

Tiistaina kanavan juontaja kyseenalaisti, onko Yhdysvaltojen tuki Israelille todella pelkästään yhteisesti jaettujen ”demokraattisten arvojen” päälle rakentunutta.

”Jotkut ihmiset uskovat, että Yhdysvaltojen pro-Israel-politiikka on jäljitettävissä maassa asuvien rikkaiden juutalaisten vaikutusvaltaan sekä näiden lobbaamiseen ulkopolitiikassa. Juutalaiset hallitsevat rahoitus- ja internetsektoria”, juontaja pohdiskeli.

Israelin suurlähetystö Kiinassa twiittasi tämän seurauksena syytökset antisemitismistä ilmoille: ”Olimme toivoneet, että ’juutalaiset kontrolloivat maailmaa’ ‑salaliittoteorioiden aika olisi ohi. Ikävä kyllä antisemitismi on jälleen näytänyt rumat kasvonsa. Olemme kauhistuneita nähdessämme räikeää antisemitismiä valtiollisessa mediassa.”

Jostain syystä kukaan ei ole edes yrittänyt kaataa kiinalaisjuontajan argumentteja. Kommentteja on pyritty kuittaamaan perinteisellä salaliittoteoria- ja antisemitismi-syyttelyllä, johon juutalaiset turvautuvat aina joutuessaan ahtaalle.

Lähde: Washington Post

Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Kiina Korruptio Lobbaus Politiikka Sensuuri Sionismi Talous Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ne tappo Jeesuksen

  Vastaa

  Pitäisikö Soinin slogan muokata muotoon ”Missä juutalainen sielä ongelma”?

  Mutta yhtä kaikki. Tuo suurlähetystön kommentointi vahvistaa käsityksen että ne pyrkivät hallitsemaan koko maailmaa. Ne ovat saaneet taloudellisen yliotteen eri yrityksistä ja nyt ne koittavat uhriutumalla saada kaiken kritiikin vaiennettua. Oli se sitten mitä tahansa tai mistä tahansa. 

  Mitään negatiivista ei saisi sanoa tästä rodusta jonka Jumala joutui uhkaamalla alistamaan kansakseen koska olivat niin kovapäisiä. Toisaalta, maailma voisi olla täysin erilainen jos ne eivät olisi aalistuneet ja Jumala olisi pudottanut sen vuoren niiden päälle.

  Vai vielä valittu kansa…

 • Eikka

  Vastaa

  Kiinalainen juontaja osui asian ytimeen lyömällä faktat pöytään.

 • Plääh

  Vastaa

  Antisemitismi näyttäisi olevan rehellisyyden synonyymi, joten ainoa syy, miksi sillä syyttely menestyy, on se, että juutalaisilla on niin paljon valtaa, että kukaan ei uskalla olla rehellisesti antisemitisti

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi