Asiantuntija: Israel sanelee sosiaalisen median sensuuripolitiikan

Tutkija Antti Tarvaisen mukaan teknologiayhtiöt alistuvat jopa 90 prosenttiin Israelin hallituksen esittämistä sensuurivaatimuksista.

Sionismi

Facebookin juutalainen johtaja Mark Zuckerberg sekä juutalaisvaltio Israelin presidentti Shimon Peres.

Yleisradion mukaan Facebook ja muut Yhdysvaltojen Piilaakson teknologiamonopolit sensuroivat ankarasti Israel-kriittistä verkkokeskustelua. Uutinen ei ole yllättävä, sillä esimerkiksi Facebookin avainhahmo Mark Zuckerberg on juutalainen. Toisin sanoen juutalaiset käyttävät taloudellista asemaansa hyväkseen edistääkseen globaalia sionistista valtapolitiikkaa.

Sosiaalisen median käyttäjät julkisuuden hahmoista tavallisiin kansalaisiin ovat raportoineet, että alustat sensuroivat Palestiina-myönteisiä kannanottoja, vaikka kannanotot eivät sisältäisi väkivaltaista tai laitonta sisältöä. Pelkkä Israel-kritiikki on riittänyt syyksi viestien ja käyttäjätilien hävittämiseen.

Yleisradio haastatteli Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija Antti Tarvaista, jonka mukaan teknologiayhtiöt alistuvat jopa 90 prosenttiin Israelin hallituksen esittämistä sensuurivaatimuksista. Väkivaltainen juutalaisvaltio Israel siis sanelee, mistä aiheista eri maiden kansalaiset saavat keskustella globaalisti sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisen median nousu onkin mahdollistanut juutalaisen ylivallan paisumisen kokonaan uusiin mittasuhteisiin.

Automaattista sensuuria

Facebookin ohella Israel hallitsee muun muassa Instagramin, Twitterin ja Tiktokin sensuuripolitiikkaa. Ilmiö on tullut erityisen selväksi Israelin viime päivinä suorittamien Palestiina-vastaisten iskujen aiheuttaman keskustelun myötä. Sensuurin epäillään perustuvan algoritmeihin, mikä merkitsee sitä, että robotit hävittävät automaattisesti ei-sionistiset mielipiteet julkisesta keskustelusta.

”[Yhdysvaltain] Piilaakson yritysten ja Israelin yhteistyö vaikuttaa laajalta ja systemaattiselta. Israelissa on erityinen oikeusministeriön alainen kyberyksikkö, joka tapaa säännöllisesti Piilaakson teknologiayhtiöiden edustajien kanssa ja keskustelee heidän palveluidensa sisällöstä”, Tarvainen toteaa ja jatkaa: ”Tämä kyberyksikkö esimerkiksi pyytää Facebookia poistamaan sisältöä.”

Tarvaisen mukaan Piilaakson teknologiajättien sekä Israelin hallituksen välille on syntynyt taloudellinen pyöröovi. Johtavat israelilaiset poliitikot ja virkamiehet siirtyvät politiikan jätettyään huippupalkkaiselle uralle Amerikan teknologia-alalle.

Sionisteilla ”ennennäkemätön” valta-asema

Juutalaispoliitikot ovat saaneet rahakkaita paikkoja muun muassa Facebookin ja juutalaisten perustaman Googlen riveissä. Tämä on mahdollistanut sionistisen verkkovakoilun ja sensuurin ”ennennäkemättömän” tehostumisen.

”Piilaakson teknologiayhtiöillä on ennennäkemättömän suuri rooli siinä, millainen kuva nykytilanteen juurisyistä ja osapuolten voimasuhteista globaalisti välittyy. Israel ymmärtää, että läheisten suhteiden rakentaminen maailman johtaviin teknologiayhtiöihin myös lisää globaalisti sen vaikutusvaltaa mielipiteen muodostukseen”, Tarvainen summaa.

Juutalaiset lobbausjärjestöt ovat länsimaissa äänekkäimpiä sensuuripolitiikan kannattajia. Palestiina-aktiivien ohella juutalaiset ovat pyrkineet hiljentämään erityisesti valkoiset kansallismieliset ja holokaustirevisionistit.

Lähde: Yle

Antti Tarvainen Facebook Google Instagram Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Korruptio Lobbaus Mark Zuckerberg Palestiina Piilaakso Poliittiset viholliset Politiikka Pyöröovi Rotu Sensuuri Shimon Peres Sionismi Sosiaalinen media Talous Teknologia Tiedustelu Tiktok Twitter Ulkomaat Vakoilu Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Hamina_toivo

    Vastaa

    Yllätteinä? Minä en yllättynyt

  • Markkinatalous

    Vastaa

    Joo‑o. Ihan normalia. Meinaan, se joka omistaa raudan ja softan niin se saa määrätä. Nin se vaan menee. Jos haluaa julkaista säännöistä poikkeavaa materiaalia, silloin alusta pitää rakentaa itse omalle IP:lle ja omille domaineille.

    Ja jos joku aloittaa sanalla:”Mutta…” niin tuo sanan jälkeen ei tule muuta kuin mielensäpahoittajan tekstiä.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi