Ranska karkotti algerialaisen ruokalähetin, joka ei suostunut palvelemaan juutalaisia

Harvinaisessa tapauksessa "rikollinen maahanmuuttaja" saatiin nopeasti karkotettua.

Sionismi

Deliveroolla ruokalähettinä toiminut 19-vuotias algerialainen tuomittiin neljän kuukauden vankeuteen ja maasta karkotettavaksi tämän kieltäydyttyä toimittamasta ruokaa juutalaisille.

Hän oli kahteen otteeseen perunut tilauksen kahdesta kosher-ravintolasta, todeten, että hän ei palvele juutalaisia. Algerialainen oli istunut saamastaan tuomiosta kolme kuukautta vankilassa, minkä jälkeen hänet välittömästi karkotettiin kotimaahansa.

Ranskan sisäministeri Gérald Darmanin juhlisti karkotusta sanoen: ”Ruokalähettinä toiminut mies, joka julisti että ei palvele juutalaisia asiakkaita, on karkotettu tänään maasta suoritettuaan vankeusrangaistuksensa. Antisemitistisellä vihalla ei ole sijaa Ranskassa.”

Myös ravintoloita edustanut lakimies kiitteli viranomaisten toimia, sillä rikollisten karkottaminen on usein vaikeaa toteuttaa. Ranskalaisia naisia ja lapsia joukkoraiskaavat ja murhaavat siirtolaiset sekä afrikkalaiset huumekauppiaat esimerkiksi jäävätkin usein karkottamatta. Kun kyse on juutalaisten loukatuista tunteista, pyörivät ”oikeuden” rattaat kuitenkin kummallisen tehokkaasti.

Lähde: Breitbart

Algeria Juutalainen etuoikeus Karkottaminen Maahanmuutto Oikeuden korruptio Ranska Ranskan juutalaisyhteisö Ranskan muslimiyhteisö Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Goobeli

  Vastaa

  Ranskalaisia naisia ja lapsia joukkoraiskaavat ja murhaavat siirtolaiset sekä afrikkalaiset huumekauppiaat esimerkiksi jäävätkin usein karkottamatta. Kun kyse on juutalaisten loukatuista tunteista, pyörivät ”oikeuden” rattaat kuitenkin kummallisen tehokkaasti.
  **************************
  Olisko tuomarilla ollut kalottilakki päässä tai ainakin iso kyömynenä (jos lakki oli taskussa piilossa ettei taustoilla olisi näkyvää merkitystä asian hoidossa)?

 • ono

  Vastaa

  Juutalaiset tarvirset ruokaa, etta jaksavat suunnitella maailman rasistista kansanmurhaa rasisteja tappamalla

 • Vakaumus

  Vastaa

  Miksi? Ihmisoikeuksiinhan kuuluu uskonnonvapaus ja sen mukaan toimiminen. Ja kun tiedeetään että muslimit pitävät itseään muita ylempänä niin siksi vakaumukseen ei kuulu juutalaisten palveleminen.

  Koitappa muslimimaista ostaa coca-colaa. Joka paikassa tarjotaan Fantaa.

 • juha.

  Vastaa

  Kansainvälinen juutalaisjärjestö sen olevan äärioikeistolaista kansallismielisyyttä. Jos Euroopan maat ja niiden kansalaiset asettuvat vastahankaan pidikkeetömälle haittamaahantolle syystä, että nämä tekevät erittäin raskaita rikoksia valkoisia ihmisiä vastaan. Taisipa olla aivan tässä julkaisussa ellen aivan väärin muista.
  Sinällään kuvottava uutinen, jossa voi miettiä kumpi oli sitä? ”Rikos” vaiko perijuutalainen omahyväinen tyytyväisyys kun ranska ”teki markan” kierähtäen lattiualla kuin mäyräkoira!
  Ei sitten syynä ollut juutalaisten syvissä ”rakenteissa” oleva rasismi?

 • Lars

  Vastaa

  Ensimmäistä kertaa täytyy oikein kehua muslimia. Hienosti toimittu, ettei suostunut toimittamaan ruokalähetystä juutalaisille. Itse olisin toiminut samoin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi